Odpowiedz
MVP
Schemat
Wiadomość 11 z 16 (138 Obejrzane)

Re: Rosja 100-36 Polska Turniej Uncharted 3: Runda 1

[ Edytowany ]

To może rozwiązaniem jest też co-op w podziałce na grupy? :smileyhappy: My wczoraj zastosowaliśmy taki po pojedynku z Rosją i grało się naprawdę świetnie (dzięki Beata i Robson! :smileyvery-happy:). Jako metodę doboru do grup zastosowaliśmy zasadę naprzemienną względem naszych rankingów, poczynając od najniższego.

Już tłumaczę łopatologicznie :smileyhappy: Było nas 6, w pierwszej drużynie był Psycho (poziom 1), w drugiej byłem ja (poziom 10), następnie do Psycho doszedł dzony (24 poziom), do mnie Robson (teraz nie pamiętam dokładanie liczby poziomu :smileyhappy: ), do Psycho doszedł Pioterek (54) i do mnie Beata (56). Identycznie można podzielić się następnym razem :smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 12 z 16 (130 Obejrzane)

Rosja 100-36 Polska Turniej Uncharted 3: Runda 1

[ Edytowany ]

Jak to się mówi "pierwsze koty za płoty" :Thumbs:

Gratuluję przetrwania i zdobycia tych 36 punktów:smileyhappy:

Z tego słyszy się od Rosjan można stwierdzić, że bawiliście się wyśmienicie - a to najważniejsze

Jeszcze raz gratuluje i życzę sukcesów w kolejnych spotkaniach:smileyhappy:

Share

Na wczorajszej co-op arenie grało się super ( dzięki Schematowi oraz Robsonowi - chłopaki naprawdę super się z Wami gra ). Ale wracając do tematu, czyli turnieju, to wczoraj było ciekawie, co prawda nie poszło mi najlepiej ale mam nadzieję, że na następnym spotkaniu będzie lepiej :smileyhappy:.

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 14 z 16 (99 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Tylko, że treningowo lepiej jest grać z żywym przeciwnikiem na mapach które będą w turnieju. Te boty z co-opa są strasznie nudne. Myślę, że skład na dwie drużyny by się zebrał. Wymarzony skład na piątkowe spotkanie treningowe :smileyhappy:.

1. Beata

2. Psycho

3. Pioterek

4. Dzony

5. Schemat (MVP)

6. Weszka (jak Psycho kupi pada :smileyhappy:)

7. Demokles

8. Robson

9. Rympal

10. Cass

Tym sposobem możemy mieć dwie piątki na treningu i raczej na 100% nikogo nie wywali z gry. Wnioskuję to po pierwszym meczu z Rosją.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Member
robson76pl
Wiadomość 15 z 16 (83 Obejrzane)

No  Rympał   skład   mi  się  podoba  , dwie  kobiałki  to  jest  to :smileywink:

Psycho  możesz   grać  bez  pada :manvery-happy: , no przecierz  swojej  kobiałce nie  odmówisz ,Cass  już  wcześniej  się  zgłaszała  na wspólną  grę .

Jak   ostatnio   widziałem    jak    Beata   wymiata (nie  czuje  ,że  rymuje)  , to  łatwo  nie  będzie .

Niestety   w   ten   piątek   nie   dam  rady   mam   zakończenie   roku   w   firmie i  U3mać   pad  w  rękach będzie  bardzo  trudno.

Share

....brakuje mi w tych składach Dronio .... :smileyhappy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.