Odpowiedz
MVP
Schemat
Wiadomość 11 z 13 (52 Obejrzane)

Hiszpania 100-34 Polska - Runda 6

Nie ma co ukrywać, Hiszpanie dziś pokazali klasę i byli zdecydowanie lepsi od nas. Niemniej jak na takiego rywala walczyliśmy bardzo dzielnie aby ugryźć chociaż kilka punktów. Może wynik gorszy niż z pojedynku z Finami, ale grało nam się chyba znacznie lepiej już na tej mapce. W naszej kadrze z kolei świetny debiut zaliczył BraianPL, którego z tego miejsca oficjalnie witamy na pokładzie załogi OFPS! :smileyhappy:

Nie ma co przecierać łez, trza się podnieść, wziąć broń w łapę i walczyć do końca, do upadłego, o każdy kolejny punkt! Dzięki wszystkim obecnym za stawienie się no i w takim przypadku co, do następnego! Już w następny wtorek... Przywitamy Portugalczyków w londyńskim metrze!

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
robson76pl
Wiadomość 12 z 13 (35 Obejrzane)

Re: Hiszpania 100-34 Polska - Runda 6

Musze  Was  przeprosić  wczoraj  nie  udało  mi  się  zdążyć  na  czas , byłem  zapisany  i  się  nie  stawiłem  więc  sorki  jeszcze  raz  , w  następny  wtorek  jestem .

Share

Re: Hispanic 100-34 Polska - Runda 6

[ Edytowany ]

Poprostu hiszpania  miala większe doświadczenie oni mieli 75*lvl  a * dostajje się  za przejście wszystkie mapy kooperacje na  poziomie MIIAŻDĄCYM !!! :smileysad: a my mamy ploblem by przejśc na poziomie trudnym

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.