w 12-11-2011 11:04 PM - last edited on 12-11-2011 11:08 PM
Troszkę czasu zajęło nam wyłonięcie zwycięzcy, ale na obcną chwilę mam już przed sobą otwartą kopertę z PSN ID osoby która w evencie "Dzień z arafatką!" wygrała koszulkę
Nie będę przedłużał tylko powiem wprost
Koszulka trafia w ręcę użytkownika:
PLUTONOWY
Moje wielkie gratulacje!
Twoja opowieść urzekła nie jednego z grona jury i kto wie, może Panowie z Naughty Dog, zechcą kiedyś zaczerpnąć inspiracji z Twoich pomysłów
W celu umożliwnienia przesłania koszulki, prosiłbym o skontaktowanie się z naszą Community Team Leadear - Cassiopaea!
Gratuluję pomysłowowści, zapału i przeżytej przygody, która finalnie zapewniła Tobie tą unikatową koszulkę!
You have earned a trophy ![]()
Jednak to jeszcze nie koniec! Dla wszystkich biorących udział w evencie mam dobrą wiadomość! Wasze zdjęcie wraz z dodanymi przez Was krótkimi podziękowaniami (o tym wkrótce) trafią prosto do osób z Naughty Dog! ![]()
Z kolei dla osób, których zdjęcia zostały usunięte, również mam przygotowaną dobrą wiadomość ![]()
Jednak o tym wzystkim już wkrótce do przeczytania w następnym temacie!
Dziękuję wszystkim biorącym udział w evencie za wspólną zabawę i za to, że przez moment mogliśmy poczuć się jak Japończycy, którzy niekiedy manikalnie wręcz podchodzą do premier swoich ulubionych gier
Mam nadzieję, że jeszcze nieraz przeprowadzimy podobną akcję
Tak więc do następnego!
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]