Odpowiedz
MVP
Schemat
Wiadomość 41 z 41 (101 Obejrzane)

[EVENT] Dzień z arafatką! - premiera Uncharted 3!

[ Edytowany ]

Troszkę czasu zajęło nam wyłonięcie zwycięzcy, ale na obcną chwilę mam już przed sobą otwartą kopertę z PSN ID osoby która w evencie "Dzień z arafatką!" wygrała koszulkę :smileyhappy: Nie będę przedłużał tylko powiem wprost :smileyhappy: Koszulka trafia w ręcę użytkownika:

PLUTONOWY

Moje wielkie gratulacje! :smileyhappy: Twoja opowieść urzekła nie jednego z grona jury i kto wie, może Panowie z Naughty Dog, zechcą kiedyś zaczerpnąć inspiracji z Twoich pomysłów :smileyhappy: W celu umożliwnienia przesłania koszulki, prosiłbym o skontaktowanie się z naszą Community Team Leadear - Cassiopaea! :smileyhappy: Gratuluję pomysłowowści, zapału i przeżytej przygody, która finalnie zapewniła Tobie tą unikatową koszulkę! :smileyhappy: You have earned a trophy :smileywink:

Jednak to jeszcze nie koniec! Dla wszystkich biorących udział w evencie mam dobrą wiadomość! Wasze zdjęcie wraz z dodanymi przez Was krótkimi podziękowaniami (o tym wkrótce) trafią prosto do osób z Naughty Dog! :smileyhappy:

Z kolei dla osób, których zdjęcia zostały usunięte, również mam przygotowaną dobrą wiadomość :smileyhappy:

Jednak o tym wzystkim już wkrótce do przeczytania w następnym temacie!

Dziękuję wszystkim biorącym udział w evencie za wspólną zabawę i za to, że przez moment mogliśmy poczuć się jak Japończycy, którzy niekiedy manikalnie wręcz podchodzą do premier swoich ulubionych gier :smileywink: Mam nadzieję, że jeszcze nieraz przeprowadzimy podobną akcję :smileyhappy: Tak więc do następnego!

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.