Odpowiedz
MVP
Schemat
Wiadomość 1 z 45 (499 Obejrzane)

[Eliminacje] Reprezentuj Polskę w Uncharted 3!

[ Edytowany ]

Drodzy poszukiwacze skarbów,

Otrzymałem komunikat o zbliżającym się międzynarodowowym świąteczno-noworocznym turnieju w grę Uncharted 3! Z tego powodu na naszym forum zostaną przeprowadzone eliminacje w celu wyłonięcia najlepszych z najlepszych, najbardziej odważnych... z tych najbardziej odważnych, tych z najlepszą celnością, z tych... no zresztą sami już wiecie.

Do Waszego pierwszego zadania będzie należało zgłoszenie w tym temacie czteroosobowej drużyny, która weźmie udział w eliminacjach. Kiedy wyłoni nam się klika takich drużyn, przeprowadzimy ligę-eliminację, aby móc miarodajnie wyłonić tych najlepszych z... no z tego co napisałem powyżej.

Jeżeli nie macie tylu chętnych, jest Was np. dwóch, a chcielibyście wziąć udział w eliminacjach, nie ma problemu! Napiszcie o tym w tym temacie, zostawcie swoje "ogłoszenie o naborze do grupy", a być może odezwą się do Was pozostali, zazwyczaj samotni poszukiwacze przygód!

Cel jaki nam przyświeca, to pokonać inne kraje w turnieju Społeczności PlayStation i zdobyć najbardziej cenny skarb, czyli... złoto*...

Terminy:

Na chwilę obecną ten punkt jest dla Was najistotniejszy. Swoją drużynę można zapisać do 30 listopada 2011 r. do godz. 12:00 w południe! Eliminacje odbędą się 1 i 2 grudnia 2011 od godz. 21:15. Dokładna data turnieju nie została jeszcze podana, ale dni w jakich będzie się on odbywał to wtorki i czwartki, wstępnie o godz. 21:00 (z tygodniową przerwą pomiędzy Świętami, a Nowym Rokiem).

Reprezentacja Polski:

Nasz kraj będzie reprezentowała zwycięzka czteroosobowa grupa, do której już w samym turnieju dołączy jeden MVP (zależnie od dnia może to być różny MVP). Natomiast grupa, która zajmie drugie miejsce, automatycznie przejdzie na ławkę rezerwową - osoby z tej grupy będą mogły wziąć udział w turnieju jeżeli któremuś z reprezentantów nie będzie odpowiadał dany termin rozrgrywania pojedynku.

Eliminacje:

Zasady potyczek (tryb gry, mapy itd.) zostanie ogłoszony w środę późnym wieczorem.

Nie pozostaje nic innego jak życzyć Wam moblilizacji i odwagi! :smileyhappy: Gdybyście mieli jakieś pytania to piszcie śmiało! O nowych rzeczach będę informował na bieżąco w tym temacie. Jeżeli chcecie, możecie w jakiś sposób nazwać Waszą drużynę :smileyhappy: np. "miłośnicy skrzynek"? :smileywink: Do dzieła!

*chodzi o miejsce na podium :smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: [Eliminacje] Reprezentuj Polskę w Uncharted 3!

Super sprawa :smileywink:

Ja swoją przygodę z multiplayer-em zacząłem wczoraj :smileytongue:

Na razie dostaje po d... głowie :Stupid: Nie mam jeszcze ekipy, jeśli ktoś chce nowicjusza to jestem gotowy pomóc w miarę swoich możliwości :smileytongue:

Nie mam headset-a.

Pozdrawiam 

Share
Member
robson76pl
Wiadomość 3 z 45 (469 Obejrzane)

Ja  się  na  to  pisze  ,jeszcze  nie  wiem  jak  i  z  kim  ale  się  pisze   super  inicjatywa :Thumbs:.

Zrobiłem  troszke miejsca  w  znajomych   więc kto  chce  pograć  i  potrenować , wysyłajcie  zaproszenia ,to  razem pomyślimy  nad  taktyką .

@Piotrek  ja   gram   tylko  pare  dni  i  też  dostaje po....     no  wiesz  po  czym :manvery-happy:

Share

Piszę się na to:Winner:

Share

O ja także dołączę bardzo chętnie :smileyhappy:. Co prawda nie mam drużyny ale do środy znajdzie się skład :smileywink:, oczywiście zapraszam chętnych do mojej drużyny :smileyhappy:.

Pozdrawiam.

Share

Oj, chyba nikt nie będzie reprezentował Polski :smileysurprised:, bo żadna drużyna się nie zgłosiła :No-no:

Share

Zamiast zgłaszać drużyny stwórzmy reprezentacje z osób które chcą wziąć udział w turnieju. Ja np. jestem chętny :smileywink:

Share
Member
weszka_1989
Wiadomość 8 z 45 (390 Obejrzane)

Witam!

Ja również zgłaszam chęć dołączenia do drużyny, jeżeli ktoś ma ochotę przyjąć "świeżaka"  :smileyhappy:

Share
MVP
Schemat
Wiadomość 9 z 45 (385 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Zaraz, mamy całe... 6 osób! :smileyvery-happy:

1. Pioterek2010
2. robson76pl
3. Psychopath-PL
4. beata1516
5. Dzbwu00
6. weszka_1989

+ MVP

To jak, robimy w piątek turniej eliminację, czy znajdą się dwie osoby, które wolą na wstępie grać na rezerwie? Poprosiłbym o każdego z Reprezentantów Polski (tak, to do Was mówię! :smileyhappy: ), o napisanie poniżej, słowa "eliminacje!" lub "rezerwa". Jeżeli dwie osoby napiszą "rezerwa" wtedy możemy się umówić na piątkową wspólną grę dla fun'u, jeżeli jednak co najmniej pięć osób wybierze "eliminacje!" wtedy utworzymy dogrywkę :smileyhappy:

Jakby nie patrzeć, z miejsca stajecie się podstawowym członem Reprezentacji Polski Uncharted 3, Oficjalnego Forum PlayStation! :smileyhappy: Moje gratulacje! :smileyhappy:

Share

Dziękuję :smileyvery-happy:

Powiem tak, ja nie mam headset-a, więc będzie problem z komunikacją (wstępnie rezerwa)

Proponowałbym, może jakiś wstępny fun, a później eliminacje.

Musimy się trochę ograć.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.