Odpowiedz
MVP
Rympal
Wiadomość 1 z 228 (920 Obejrzane)

[Klan] Oficjalne Forum PlayStation - Uncharted

Z przyjemnością chciałbym ogłosić powstanie nowego pododdziału OFPS skupiającego się wokół serii Uncharted.

Pierwsze spotkanie klanowiczów odbędzie się już dzisiaj od godziny 20:00. Tak więc zanotujcie w kalendarzach, że z w Uncharted gramy wspólnie we wtorki od 20:00.

Oczywiście uskuteczniamy również aftery w piątki i soboty. Bo bez tego zachwiana zostałaby równowaga w galaktyce.

Tak więc jeżeli jesteś już gotowy/a na spotkanie we właściwym miejscu i właściwym czasie nie zapomnij wstawić w swoim klan tagu OFPS. Dodać do znajomych jednego z członków klanu by móc dołączyć do gry. Zabierz ze sobą humor, uśmiech i karawkę z petruzytem :smileywink:.

Zatem do zobaczenia na polu chwały.

A w wolnych chwilach proponuję zabawę w wyłonienie logo OFPS dla pododdziału w Uncharted.
Jak już pewnie zauwarzyliście w multi mozna robić własne flagi. Logo dla oddziału OFPS w Uncharted zostanie wyłonione w głosowaniu na najlepszą pracę zrobioną w edytorze flag.
Aby wziąść udział w zabawie należy takie logo stworzyć w edytorze, zrobić zdjęcie i umieścić w tym temacie. Powodzenia w wymyślaniu.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Rympal
Wiadomość 2 z 228 (879 Obejrzane)

Re: [Klan] Oficjalne Forum PlayStation - Uncharted

[ Edytowany ]

We wtoreczek pograliśmy sobie z Dzbw00 i było jak zwykle dobra zabawa. Jak nigdy miałem statsy lepsze od wspomnianego kolegi :smileyhappy:. Dziękuję za udział.

A teraz coś na śmiechy. Oto jakie statsy mam dzięki mojej kochanej kobietce. Czyż nie urocze :smileyhappy:. Na szczęście ma już swoje konto więc może kiedyś się odkuję :smileytongue:

Uncharted 3 Stats Card by the Naughty-Kennel.com - Rympal

ps. Karta aktualizuje się codziennie więc warto umieścić ją w tym wątku by przy porannej/wieczornej kawce podziwiać swoje i innych osiągnięcia.

Share
Member
dwamaliki
Wiadomość 3 z 228 (871 Obejrzane)

Przyznaj się, dzięki kobietce masz pewnie te 108 kills :Lol:

Share

No to masz pozamiatane! W życiu tego nie odrobisz!!! Załam się i sprzedaj grę!

Share
Member
robson76pl
Wiadomość 5 z 228 (859 Obejrzane)

E  tam  Rympał  z  Twoim  skilem  to  lepiej  że  żona  grała :manvery-happy:

A  czy  ktoś  mógłby  mi  powiedzieć  jak  jest  z głosem  w  multi  U3   i  z dołanczaniem/zapraszaniem  przyjaciół  do  gry ,  bo  w BF  3   są  z  tym  problemy  a  przy  kupnie  którejś  z  tych  gier na  tym  mi  zależy    bo  gra   kosztuje  ok 200 zl  a  usłyszeć  i  pośmiać  się  ze  znajomymi   BEZCENNE !!!

Share

BF3 będziesz komunikował się na migi i puszczał dymki z ogniska. W U3 nie miałem żadnego kłopotu - doskonale słychać Discopolo Szanownej Małżonki Rynpala oraz żywnościowe żądania ich potomka!

Share
Member
robson76pl
Wiadomość 7 z 228 (812 Obejrzane)

Witam

Właśnie   zaczynam przygode  z  U3   więc  licze  na  pomoc  klanowiczów   w ,,coopie'' i   wspólne   granie , gra  jest  naprawde  fajna  ale  z  opisem  poczekam  troche  jak    pogram  dłużej .

Pozdrawiam.

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 8 z 228 (798 Obejrzane)

Mi się ostatnio pozmieniało ale w piąteczek i sobotę możemy pograć w porze reraksu :smileywink:.

Share

Ukochany Piąteczek nadchodzi!!! U3 czeka! Kujemy jak górnicy i spawamy az do Soboty :smileywink: - pora leraksu!
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 10 z 228 (770 Obejrzane)

[Klan] Oficjalne Forum PlayStation - Uncharted

Wprawdzie do ukończenia singla jeszcze kawałek, ale jeśli tylko czas mi pozwoli chętnie przyłączę do Waszej piątkowej 'chwili' relaksu :smileyhappy:

PS. Uderzamy z konkretną datą do naszego kalendarza eventów?

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.