Odpowiedz

Re: [Klan] Oficjalne Forum PlayStation - Uncharted

@ robson , rympal        

dzieki za wczorajssza gre i sorki za nagle znikniecie ale chamy z elektrowni prad wylaczyli na calym osiedlu.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
T44ROT
Wiadomość 92 z 228 (202 Obejrzane)

Sorry Robson że wczoraj finalnie darowałem sobie, było już późno a ta akcja z dołączaniem do party już totalnie mnie zniechęciła.

Mam taką prośbę, jeśli ktoś z Was wie jak rozwiązać problem opisany tutaj to proszę o info.
http://www.community.eu.playstation.com/t5/Uncharted/Multiplayer-problem/m-p/14217435/highlight/fals...

Share
Member
robson76pl
Wiadomość 93 z 228 (192 Obejrzane)

@Sacred  to  teraz  już  rozumiem  dlaczego  tak  zniknełeś , spoko , jeszcze  poszarpiemy .

@ Tarot  szkoda  ale  znam  ten  ból  kiedyś też  tak  miałem  , mam  nadzieję  że  po  patchu   to  zniknie  tylko  kiedy to  będzie? Spróbuj  tak  jak  Rympał  pisał , może  to  coś  zmieni .

Share

ja robię przerwe od u3, bo kupiłem Call of Duty Black Ops, od którego nie mogę się oderwać.

Ma ktoś Call of Duty Modern Warfare 3? Będę miał po feriach i szukam ludzi do grania, a może nawet jest jakiś OFPS, bo słyszałem, że gracie nie tylko w u3, ale też kilka innych gier? :smileyhappy:

oczywiście jeszcze kiedyś się pojawie na u3 :smileytongue:

Share
MVP
Schemat
Wiadomość 95 z 228 (158 Obejrzane)

Jeżeli nawet nie ma jeszcze oddziału OFPS w Call of Duty to zawsze możesz go utworzyć :smileyhappy: Jedyne co oczywiste, to w odpowiednim dziale :smileyhappy: Obecnie w strzelaninach mamy oddziały w KZ3 i BF3.
Share

Przepraszam za wczoraj/dzisiaj, ale coś mi się Internet posypał :smileyindifferent:

Jeśli będzie grać dajcie znać na PSN-ie :smileywink: 

Share
Member
T44ROT
Wiadomość 97 z 228 (148 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Jeśli chodzi o mnie to chyba sobie nie pogram z Wami, wykorzystałem już wszystke opcje. Pozostaje mieć nadzieję że coś z tym błędem zrobią...

Share

Pograsz pograsz, jak tego nie naprawią to zrobimy szturm na siedzibę :smileywink:
Tak dla śmiechu - prawdziwy Uncharted. Krótkie, ale rozbawiło mnie do łez bo przedstawia rzecz z której zawsze nie mogłem w tej grze http://www.youtube.com/watch?v=3ckv8BGMe_U&list=LLYiYksv88f7-oXNFPN39iAg&index=1&feature=plpp_video
Share
Member
robson76pl
Wiadomość 99 z 228 (138 Obejrzane)

He he  dobre  , zrobione idealnie  w  tempo :Lol:

Share

Dzięki kowall007 za wczorajszą grę w koop. Miałem problemy z headsetem i o mało nie skończyło się zawaleniem na ostatnim etapie :smileyhappy:. Nie mniej jednak dosyć słabo Ciebie słyszalem i nie do końca zrozumiałem patentu ze skarbami w koopie. Coś, żeby nie podnosić jak będzie kielich.... i jakieś strzępki żeby bossa granatem..... Moze napisz o co komon?

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.