Odpowiedz

Dotyczy: [Klan] Oficjalne Forum PlayStation - Uncharted

To jak jest misiaki ?? Wtorki czy piątki ?? Bo wczoraj to mało osób było w U2/U3 od nas, większość w BF3 śmigało :smileyindifferent:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Rympal
Wiadomość 12 z 228 (274 Obejrzane)

[Klan] Oficjalne Forum PlayStation - Uncharted

Myślę, że decyzje zapadną w piąteczek we wspólnym gronie po winogronie :smileyhappy:.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Member
robson76pl
Wiadomość 13 z 228 (260 Obejrzane)

Rympal napisał/a:

Myślę, że decyzje zapadną w piąteczek we wspólnym gronie po winogronie :smileyhappy:.

Ta    tylko  ,  żeby  nie  zapomnieć   co  uzgodnimy  :Lol:  

@Dzbwu   ja  wczoraj  pykałem    w  U3  ale  singla ,    no  tak  mi  się  podoba  że  czasu  nie  mam    , a  jeszcze  wczoraj  ,,polskie  emblematy  ''  grały  z  Węgrami  w  piłke  kopaną   , więc  w  multi  nie  dałem  rady .

@  Cassi  czekamy  na  Ciebie    . piąteczek  to  nasza  pora  reraksu , więc  jest  to  pomieszanie ,  ,,miłość  szmaragd  i  krokodyl ''  , ,, indiana jonsa'' i  ,, rodziny kiepskich ''   czyli śmiech  przygoda  i  ognista  woda (z  naciskiem  na  to  ostatnie :smileywink:)

Share

@robson - tez wczoraj w singla gralem i nawet udalo mi sie dokonczyc kampanie na miazdzacym poziomie trudnosci :smileyhappy: (wpadla platynka) bez petruzytowego wzmacniacza pewnie by mi sie nie powiodlo :smileywink: .

Co do piatkowego grania to moze nam to nie wyjsc;

http://www.vg247.com/2011/11/16/psa-playstation-network-going-offline-for-maintenance-tomorrow/

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 15 z 228 (239 Obejrzane)

No pięknie piątkowy wieczór zareklamowany :smileywink:

Tak jak obiecałam postaram się stawić:smileyhappy:

Co do prac technicznych na PSN, pod tym linkiem znajdziecie więcej informacji, jeśli nie na dzień jurzejszy to z pewnością na przyszłe planowane bądź nie prace na serwerach PSN :smileywink:

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 16 z 228 (217 Obejrzane)

Damy radę. Ja już byłem przy mojej czarnej niuni (biedna tyle dni nie uruchamiana :smileysad:) i przestawiłem jej oszczędzanie energii na wył. Teraz tylko telefon do przyjaciela by ją w piąteczek o 15:30 uruchomił i o około 22:00 do Was dołączymy :smileyhappy:.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share

Re: [Klan] Oficjalne Forum PlayStation - Uncharted

[ Edytowany ]

Rympal wrócił!!!
Zaszyli? :smileytongue:

Taka mała refleksja:

Konsole, to jest wynalazek KOBIET! Tak, KOBIET! Nie ma śmiacia.

Dowody:

1. Facet siedzi w domu.

2. Nie ma szans na poznanie innej kobiety (Wiśniowe hasło o większości machaczy...)

3. Kobieta ma pełne prawo udzielić "reprymendy" i skutecznie uciszyć wrzeszczącego do mikrofonu napalonego swojego ukochanego (sam słyszałem nie jedną uwagę słowną ... wczoraj był tekst: słychać Cię nawet przez trzy zamknięte drzwi!)

4. Kobieta uzyskuje statut obrażonej zupełnie free, bo komu normalnemu się nie wymsknie...

5. A kto potem musi przepraszać i kupować prezenty? No kto?

6. Na koniec, kobieta wchodzi w rolę wodza, który ma wszystko pod kontrolą! Bo jak rozumieć łaskawe wydawanie zgody na: "no daj się napić z kolegami" (cytat jednego z naszych dzielnych wojaków).

Share
Member
robson76pl
Wiadomość 18 z 228 (178 Obejrzane)

Ja dzisiaj  dołącze bardzo  pózno  wieczorem   ale  mam  nadzieje  że U3mam   kontroler w  rękach  :manvery-happy:

Share

kiedy w końcu te spotkania?

wtorki, piątki, czy soboty?

PISAĆ, BO CHĘTNY JESTEM DO GRZ W TA CUDOWNA GRE!

Share
Member
robson76pl
Wiadomość 20 z 228 (131 Obejrzane)

@ Rympał  coś  wczoraj  nie  mogliśmy  pograć  jako  Drużyna   nie  wiem w  czym  tkwi problem  bo  wcześniej  w  multi   grałem  bez  kłopotów  , przez  chwile  z Piotrkem   weszliśmy  do  gry  razem jako  drużyna  ale potem  albo  wyszedł  z  gry  albo  go  wywalło  - nie  wiem  bo  nic  i  mi  nie  napisał .

@norlur   z  chęcią  zagram  np  w  kooeracje  dodaj  mnie  do  znajomych  to  pogramy .

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.