z 11-11-2011 03:14 PM
Witam Was serdecznie. Ostatnio chciałem pograć z kumplem na splitscreenie przez neta. Włączyliśmy grę, mapa się zaczęła, z lekka przycinało nam grę, a tu nagle wyskakuje komunikat "zostałeś usunięty z gry" i do dzisiaj nei da się włączyć multi. Zdarzenie miało miejsce w środę. Wiecie, co może być tego powodem, czy aby nie dostałem czegoś w rodzaju bana, za to, że graliśmy przez sieć na splitscreenie? Pozdrawiam i proszę o odp
z 11-11-2011 05:10 PM
z 11-11-2011 05:42 PM
Tak wykorzystałem. Już grałem w sieci, ale tym razem mnie wyrzuciło i nie mogę wejść ;/
z 12-11-2011 10:31 AM
siemka po wpisaniu kody zwieszka konsoli , ponowne uruchomienie lączy sie i zwieszka , zmazalem instalke kodu wpisalem jeszcze raz i to samo , z netem łącze sie przez modem , ps3 podpieta pod kompa typ NAT 2.Macie jakies pomysly ?
z 15-11-2011 05:35 PM
Prosiłbym o odpowiedź na mój problem i legiona ![]()
z 16-11-2011 11:51 AM
Nie wiem jaka może być przyczyna, każdy z przypadków może być inny dlatego najlepiej będzie skontaktować się indywidualnie z Biurem Obsługi Klienta (dzwoniąc z komórki nalezy pominąć pierwsze zero) zweryfikować dane, jeśli to wina techniczna myślę, że dostaniecie zastępczy kod.
Jeśli mogę prosić; aktualizujcie wątek z nowymi informacjami jakie uda Wam się zdobyć, z pewnością będą one pomocne dla innych użytkwników, którzy znajdą się w podobnej sytuacji.
Powodzenia!
![]()
z 23-11-2011 06:56 AM
Witam .
Wczoraj po raz kolejny miałem problem z dołączeniem do drużyny znajomego , po zaproszeniu pojawiam się w składzie drużyny ale tylko na chwile , i mnie wywala , w drugą strone jest tak samo . Do normalnej gry w multi (starcie drużyn) , nie mam większego problemu z dołączeniem , więc nie jest to problem z siecią , reset rutera nie pomaga , czy ktoś ma pomysł na rozwiązanie tego problemu.
z 07-01-2012 02:19 PM
Problem Robsona wciąż jest aktualny, wczoraj nie daliśmy rady, jak on mnie zapraszał to miałem komunikat że nie można dołączyć do party. Z kolei jak ja zapraszałem to pojawiał mi się w drużynie na ułamek sekundy. Samemu mogę grać na każdym trybie multi, jak inni mnie zapraszają to też nie ma problemu. Dodam że jeszcze do czwartku wszystko działało, graliśmy sobie z Robsonem bez problemu.
Googlałem przez godzinę i znalazłem tylko strzępki info które niestety nie rozwiązują problemu.
Można "ominąć" problem gdy hostem jest trzeci inny gracz tylko wtedy jest problem że voice chat źle działa w sensie osoby które nie mogły się połączyć w party nie słyszą siebie na wzajem. Takie coś Robson jak pamiętasz mieliśmy jakiś czas temu gdy Sables był hostem, on każdego słyszał ale my siebie na wzajem nie.
Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat tego problemu prosimy o pomoc.
z 07-01-2012 03:01 PM
z 07-01-2012 03:03 PM
Miałem taki sam problem kiedyś z Robsonem i Demoklesem. Mam nat2 w konsoli ale wprowadziłem konfigurację taką jak dla nat3 czyli dodanie konsoli do DMZ i otworzyłem porty TCP: 80, 443, 5223 oraz UDP: 3478, 3479. 3658. Po resecie konsoli na drugi dzień nie było problemu.
Wczoraj po przelogowaniu na swoje konto też miałem problem z połączeniem z Robsonem ale po restarcie konsoli połączyłem się bez problemu. Prawdopodobnie jest jakiś błąd w kodzie sieciowym tej gry i nie domyka portów lub coś w ten deseń.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]