w 04-02-2012 08:00 PM - last edited on 04-02-2012 08:01 PM
Ktos moze ma podobny problem lub zna rozwiazanie, od jakiegos czasu U3 nie chce mi sie uruchomic, wczytuje sie w nieskonczonosc a przy probie wyjscia z gry (przez przycisk PS) konsola sie restartuje
dodam ze wczesniej gra chodzila bez problemu
z 03-04-2012 08:33 AM
Ja mam ten sam problem dobra słuchaj mam pewną podpowiedź spróbuj dobrze wyczyścić płytę ,wyłącz neta i poczekaj jakieś 2-3 godziny umnie to nie zadziało ale może tobie się troche poszczęści :-) :-P
z 06-04-2012 09:10 AM
Tez mialem problem z uruchomieniem Uncharteda 3 (ładowanie w nieskonczonosc). Płytka nie miała zadnej ryski, stan idealny,przecierałem ja i nic (to było wczoraj), dzis postanowilem sprobowac ponownie, przetarlem płytke i poszło. Nie wiem o co chodzi ale widze,ze nie tylko0 ja mialem taki problem
w 07-04-2012 05:06 PM - last edited on 07-04-2012 05:07 PM
Mam ten sam problem wlasnie.
Wszystkie plyty mi chodzily bez problemu nigdy nic sie nie zawiesilo (jedynie gt ale to w wysigach sieciowych i mialo zwiazek z laczem internetowym)
Kilka dni temu pozbylem sie wszystkich gier w ktore nie gralem i zakupilem uncharted 3 , zaraz po wlozeniu dysku zaktualizowalem ja patchem ( 97mb)
Gralem moze z 3 razy i nie bylo problemu. Wczoraj gdy chcialem wlaczyc u3 mialem ten sam problem co wy pierscien sie kreci w kolko i gra sie nie wczytuje na 3 proby raz sie wlaczylo , kiedy wciskam przycisk ps zeby wyjsc do menu playstation pika 3 razy po chwiki i sie sam resetuje.
Co ciekawe usunelem owy patch i teraz ani razu gra sie nie zawiesza za kazdym razem sie wczytuje i nie ma zadnego problemu. Boje sie ze to moze wina lasera ale widze ze macie te same problemy z tym ze nie mam nawet zadnej innej gry zeby sprawdzic czy problem sie nie powtarza w innych grach...
Wiec tutaj moje pytanie inne plytki Wam chodza poza u3 ??
Pzdr
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]