Odpowiedz
Member
SoobekQQ
Wiadomość 1 z 11 (331 Obejrzane)
Przyjęte rozwiązanie

Problem z online w Uncharted 3

Witam,

chcac sie zalogowac do multi w Uncharted 3 mam co kazde logowanie Blad Synchronizacji Danych, a zalogowanie sie graniczy z cudem. 

PSN PASS wpisany, patch pobrany wszystko okej. 

Mam klan w Uncharted 3 i nie moge sobie pozwalac na taka nieobecnosc na multi i zalezy mi na szybkim rozwiazaniu tego. Z poczatku gry szybko sie logowalem bez zadnych problemow. 

Czy zna ktos skuteczne rozwiazanie ? 

Pozdrawiam,

Soobek

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
wuerthe
Wiadomość 2 z 11 (299 Obejrzane)

Re: Problem z online w Uncharted 3

[ Edytowany ]

Hej,

rozwiązania nie mam ale mam ten sam problem odkąd kupiłem grę ..więc łączę się z Tobą w bólu i nadzieji, że ktoś w końcu nam z tym pomoże.

Miałem straszne parcie na pogranie w Multi tym bardziej, że single smakował jak odsmażany kotlet z U2, a tu nagle ściana. Brak pomocy technicznej i ogólnie cisza.. w ciągu miesiąca udało mi się połączyć 3 razy (próbując praktycznie codziennie :/ 

Share
Member
SoobekQQ
Wiadomość 3 z 11 (287 Obejrzane)

Znalazlem rozwiazanie, wczesniej probowalem laczy sie przez WiFi na konsoli, teraz podpielem kabel pod

PS3 i chlopie smiga nie samowicie, 0 lagow a wpisuje sie za kazdym razem w oka mgnieniu.

Wiec, to moze przez jakosc wifi lub slaby sygnal. 

Share
Member
robson76pl
Wiadomość 4 z 11 (281 Obejrzane)

Łączenie  się  przez   WiFi   może  być przyczyną  , też   tak  miałem  (gubi  część danych i  powstaje  problem ).

Dużym  problemem  w  multi  jest  także , wyszukiwanie i  dołączanie  do  gry , wydaje  mi  się  że to  wina    słabych    i  przepełnionych  serwerów  , ostatnio  testowałem  jak  to  wygląda  z  rana  ( o 6  :manvery-happy: )  i  było  super  wyszukuje  gre po  kilku  sekundach  i  nie  czeka  się  po  pare  minut  lub  więcej .

@ SobekQQ   pisałeś  ,że  masz  klan  może  macie  ochote  na  sparing  z  OFPS    :xEvil: ,  oczywiście wszystko z  kulturką  i  szacunkiem  dla  przeciwnika .

Share
Member
SoobekQQ
Wiadomość 5 z 11 (278 Obejrzane)

Spoko nie ma problemu, mozemy sie zgadac na sparing. Ja bardzo chetnie oraz moj team.

To moze przez psn "SoobekQQ" lub na GG : 38337710.

A co do problemu, tak na wifi lipnie dziala. Co innego na kablu z stad te problemy.
Share
Member
wuerthe
Wiadomość 6 z 11 (275 Obejrzane)

..no to czeka mnie przeciąganie kabla przez całe mieszkanie :/ ..trudno, czego się nie robi żeby sobie pograć 

BTW dzięki za podpowiedź :smileyhappy: 

p.s.

jakie są + gry w klanie ? zastanawiam się też czy nie zebrać jakiejś ekipy znajomych jak w końcu się połączę

Share
Member
SoobekQQ
Wiadomość 7 z 11 (270 Obejrzane)

[ Edytowany ]

masz z kim grac na codzien, nie sa to casuale. Nie graja jak im sie przypomni, niektorzy nolife'uja przy multi. No przynajmniej u mnie sa takie ziomy ^ ^

Mozliwosc gry w dobrym towarzystwie (dobranym), masz z kim grac 1 vs 1 na poziomie, na treningach duzo mozna sie nauczyc bo na sieci rzadko sie trafia na tak dobrych graczy.

Mozecie grac w roznych ligach, np. Polska Liga Uncharted. Brac udzial w sparingach, zawodach.

Ale tez mase obowiazkow np. jako zalozyciel. Trzeba wymyslec nazwe, tag, jesli chcesz strone/forum to czeka Cie masa czasu oraz wytrwalosci przy tym. Moja strona jest w 85 % gotowa... . Musisz tez zoorganizowac rekrutacje poszukac czlonkow miec w "czym" wybierac. U nas kilku odpadlo. No i duzo czasu potrzeba na organizacje meczy,treningow zeby to wszystko gralo a pozniej to juz tylko czas na granie :smileyhappy:

To co pisze to sa moje wlasne doswiadczenia. Ale ja nie narzekam, czas mam zapal mam skilla w Uncharted mam i jest git. Nic tylko szukac innych klanow na sparingi :smileyhappy:

Spoko, zawsze do uslug.

Pozdrawiam,
Soobek

Edit: Nie martw sie, u mnie kable od internetu zostaly przeciete a byly ciagnie po scianach. Mieszkam w domku jednorodzinnym 2 pietrowym wiec ja musze kable ciagnac przez dach : )

Share
Member
wuerthe
Wiadomość 8 z 11 (228 Obejrzane)

kabel pociągnięty i... dalej to samo: 'Nieudana synchronizacja poziomów' ..ręce mi już opadają i nie wiem co robić.

Test połączenia wypada ok: szybkość połączenia: 3.2 Mb/s / 612 kb/s, NAT: Typ2, zainstalowany online-pass i najnowszy  update i dalej nic...

macie jakiś pomysł ? bo ja już zgłupiałem

Share
Member
SoobekQQ
Wiadomość 9 z 11 (223 Obejrzane)

A od jakiego dostawcy masz internet ? 

Polaczenie tez zalezy od jakosci. 

Kabel masz od routera pod ps3 ? 

Moze to router blokuje. 

Share
Member
wuerthe
Wiadomość 10 z 11 (218 Obejrzane)

dostawca to jakaś lokalna firma, a kabel leci od routera (netgear) do konsoli
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.