z 12-01-2012 08:12 PM
Witam,
chcac sie zalogowac do multi w Uncharted 3 mam co kazde logowanie Blad Synchronizacji Danych, a zalogowanie sie graniczy z cudem.
PSN PASS wpisany, patch pobrany wszystko okej.
Mam klan w Uncharted 3 i nie moge sobie pozwalac na taka nieobecnosc na multi i zalezy mi na szybkim rozwiazaniu tego. Z poczatku gry szybko sie logowalem bez zadnych problemow.
Czy zna ktos skuteczne rozwiazanie ?
Pozdrawiam,
Soobek
Rozwiązane! Przejdź do rozwiązania.
w 17-01-2012 07:34 AM - last edited on 17-01-2012 07:36 AM
Hej,
rozwiązania nie mam ale mam ten sam problem odkąd kupiłem grę ..więc łączę się z Tobą w bólu i nadzieji, że ktoś w końcu nam z tym pomoże.
Miałem straszne parcie na pogranie w Multi tym bardziej, że single smakował jak odsmażany kotlet z U2, a tu nagle ściana. Brak pomocy technicznej i ogólnie cisza.. w ciągu miesiąca udało mi się połączyć 3 razy (próbując praktycznie codziennie :/
z 17-01-2012 03:54 PM
Znalazlem rozwiazanie, wczesniej probowalem laczy sie przez WiFi na konsoli, teraz podpielem kabel pod
PS3 i chlopie smiga nie samowicie, 0 lagow a wpisuje sie za kazdym razem w oka mgnieniu.
Wiec, to moze przez jakosc wifi lub slaby sygnal.
z 17-01-2012 04:56 PM
Łączenie się przez WiFi może być przyczyną , też tak miałem (gubi część danych i powstaje problem ).
Dużym problemem w multi jest także , wyszukiwanie i dołączanie do gry , wydaje mi się że to wina słabych i przepełnionych serwerów , ostatnio testowałem jak to wygląda z rana ( o 6
) i było super wyszukuje gre po kilku sekundach i nie czeka się po pare minut lub więcej .
@ SobekQQ pisałeś ,że masz klan może macie ochote na sparing z OFPS
, oczywiście wszystko z kulturką i szacunkiem dla przeciwnika .
z 17-01-2012 07:25 PM
z 17-01-2012 08:30 PM
..no to czeka mnie przeciąganie kabla przez całe mieszkanie :/ ..trudno, czego się nie robi żeby sobie pograć
BTW dzięki za podpowiedź
p.s.
jakie są + gry w klanie ? zastanawiam się też czy nie zebrać jakiejś ekipy znajomych jak w końcu się połączę
w 17-01-2012 10:11 PM - last edited on 17-01-2012 10:17 PM
masz z kim grac na codzien, nie sa to casuale. Nie graja jak im sie przypomni, niektorzy nolife'uja przy multi. No przynajmniej u mnie sa takie ziomy ^ ^
Mozliwosc gry w dobrym towarzystwie (dobranym), masz z kim grac 1 vs 1 na poziomie, na treningach duzo mozna sie nauczyc bo na sieci rzadko sie trafia na tak dobrych graczy.
Mozecie grac w roznych ligach, np. Polska Liga Uncharted. Brac udzial w sparingach, zawodach.
Ale tez mase obowiazkow np. jako zalozyciel. Trzeba wymyslec nazwe, tag, jesli chcesz strone/forum to czeka Cie masa czasu oraz wytrwalosci przy tym. Moja strona jest w 85 % gotowa... . Musisz tez zoorganizowac rekrutacje poszukac czlonkow miec w "czym" wybierac. U nas kilku odpadlo. No i duzo czasu potrzeba na organizacje meczy,treningow zeby to wszystko gralo a pozniej to juz tylko czas na granie ![]()
To co pisze to sa moje wlasne doswiadczenia. Ale ja nie narzekam, czas mam zapal mam skilla w Uncharted mam i jest git. Nic tylko szukac innych klanow na sparingi ![]()
Spoko, zawsze do uslug.
Pozdrawiam,
Soobek
Edit: Nie martw sie, u mnie kable od internetu zostaly przeciete a byly ciagnie po scianach. Mieszkam w domku jednorodzinnym 2 pietrowym wiec ja musze kable ciagnac przez dach : )
z 22-01-2012 01:15 PM
kabel pociągnięty i... dalej to samo: 'Nieudana synchronizacja poziomów' ..ręce mi już opadają i nie wiem co robić.
Test połączenia wypada ok: szybkość połączenia: 3.2 Mb/s / 612 kb/s, NAT: Typ2, zainstalowany online-pass i najnowszy update i dalej nic...
macie jakiś pomysł ? bo ja już zgłupiałem
z 22-01-2012 01:29 PM
A od jakiego dostawcy masz internet ?
Polaczenie tez zalezy od jakosci.
Kabel masz od routera pod ps3 ?
Moze to router blokuje.
z 22-01-2012 03:21 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]