Odpowiedz
Member
CaSHiaKB
Wiadomość 1 z 5 (231 Obejrzane)

Uncharted 2 pytanie - język gry

Mam wersję platynową U2 o kodzie (na pudełku) BCES00509/P kupioną w Polsce. Niestety nie mam możliwości zmiany języka na polski - jest tylko eng, ita, de, fr i jeszcze jeden. Czy tak powinno być? Czy po prostu jakimś cudem mam wersję z innego rynku? Instrukcja do gry jest w językach HU, SK i CZ. Proszę o pomoc. Pozdrawiam,
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Rympal
Wiadomość 2 z 5 (219 Obejrzane)

Re: Uncharted 2 pytanie - język gry

Kupiona w Polsce ale na allegro czy w sklepie?

Ja mam wersję platynową i na pudełku i płycie ma BCES 00757/P jest na 100% w polskiej wersji.

Kupiłeś wersję w/g google holenderską która nie posiada języka polskiego na płycie.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Member
CaSHiaKB
Wiadomość 3 z 5 (216 Obejrzane)

Przez allegro, ale sklep ten istnieje też jako zwykły. No cóż bywa. Na szczęście język nie jest dla mnie przeszkodą, po prostu mnie to ciekawiło. Dzięki za pomoc. PS. Jestem kobietą :smileyhappy:
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 4 z 5 (204 Obejrzane)

Uncharted 2 pytanie - język gry

[ Edytowany ]

A jaki masz ustawiony język na konsoli?

Proponuję zmienić na polski i sprawdzić jeszcze raz :smileywink:

Jeśli to jednak nie zadziała, a opis na aukcji informował inaczej pokusiłabym się o zwrot.

Share
Member
CaSHiaKB
Wiadomość 5 z 5 (189 Obejrzane)

Język konsoli jest polski. Aż tak nie zależy mi by gra była po polsku, by bawić się w zwroty, przesyłki itp. - po prostu, ktoś się mnie zapytał jak mogę nie mieć polskiej wersji w tej grze i mnie to zaciekawiło. Dziękuję wszystkim za pomoc :smileyhappy:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.