Odpowiedz
Przyjęte rozwiązanie

Uncharted 3: Drake's Deception - NETWORK PASS

[ Edytowany ]

siema. właśnie upiłem U3 Edycję Odkrwca i mam w związku z tym pytanko - czy ktoś sie orientuje co tojest ten NETWORK PASS? niby miał to być kod do ściągnięcia wszystkich DLC, ale chyba nie jest. :Stupid: wie ktoś coś na ten temat? 

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Rympal
Wiadomość 2 z 3 (313 Obejrzane)

Re: Uncharted 3: Drake's Deception !!!!!!!!!!!!!!!

Bez wpisania NETWORK PASSa nie pograsz w multi.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Member
D4RK_CALEB
Wiadomość 3 z 3 (124 Obejrzane)

Re: Uncharted 3: Drake's Deception !!!!!!!!!!!!!!!

Witam!

Nie wiem czy w dobrym watku atakuje ale mam problem z online passem a konkretnie kupilem edycje specjalna nowka folia!! wszystko pieknie cacy wydanie mega tylko ktos przy pakowaniu sie pomylil i zamiast online pass zapakowal dwa kody na dodatkowa zawartosc :smileysad: Pytanie jest takie gdzie mam z tym uderzyc bo to nie wina sklepu tylko wydawcy prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje i pozdrawiam 

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.