Odpowiedz
Member
Pietruszex
Wiadomość 51 z 60 (457 Obejrzane)

Re: Uncharted 3: Drake's Deception !!!!!!!!!!!!!!!

Potrzebuje pilnej pomocy ponieważ multi w Uncharted 3 nie działa poprawnie (zawiesza się przy starcie meczu, po meczu też itp. problemy) a to dlatego że savy z bety przeszły na pełną wersją. Jak usunąć wszystkie osiągnięcia w multiku żebym miał spowrotem 1lvl?

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

[ Edytowany ]

Śmieszny konkurs Uncharted3 dla amerykanów

http://www.grab-the-ring.com/

Ciekawe czy Sony zorganizyje coś podobnego w EU :smileywink:

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 53 z 60 (405 Obejrzane)

Pietruszex wrote:

Potrzebuje pilnej pomocy ponieważ multi w Uncharted 3 nie działa poprawnie (zawiesza się przy starcie meczu, po meczu też itp. problemy) a to dlatego że savy z bety przeszły na pełną wersją. Jak usunąć wszystkie osiągnięcia w multiku żebym miał spowrotem 1lvl?

Też mam osiągnięcia przeniesione z bety i nie mam problemów. Tak więc albo już to poprawili albo jest to problem nie związany z betą.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share

Wczoraj skończyłem i wczoraj zacząłem ponownie grać w U3. Dawno już nie miałem gry, którą rozpocząłem ponownie po zakończeniu napisów końcowych! Singiel dla mnie to gra roku, bez dwóch zdań!

Co-op! Doskonałe przedłużenie zabawy! Dzieki Mateo i Rympal (specjalne podziękowania dla Dronio!) za towarzyszenie w grze. Trzyosobowe zespoły, podnoszenie upadłych (specjalne podziękowania dla Dronio!), wspólne rozbijanie twardzieli i widoki 4 wylatujących w powietrze przeciwników po ciosie z rakietnicy - BEZCENNE! Na uwagę zasługuje ponowne zaprojektowanie map opierając się na poprzednich grach studia. Tu słowa Rympala: "gdzieś ja to już widziałem, tylko gdzie?" towarzyszą mi bez przerwy w co-opie. Niby nowa, niby stara, a Lazarewiczowi można wypłacić remasterowanego kopa! Co nie jest łatwe!!! (specjalne podziękowania dla Dronio!),

Multi jeszcze nie próbowałem, zostawiam na deser! Do co-op i multi zapraszamy wszystkich chętnych! Zapraszamy do oznaczania swoich nicków znakiem OFPS. Co to jest OFPS? Szukajcie! Szukajcie na tym forum, jak Drake skarbów!

Dodatkowej zabawy dostarcza polonizacja nazw medali. Dla mnie numer jeden, kompletnie pozbawiony dwuznaczności, jest medal "Wal jak leży"

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 55 z 60 (375 Obejrzane)

I tak najlepszy był nasz lewitujący Nathan z pękniętym jeżem zamiast głowy :smileytongue:.

Demo sprzedaje mu liścia :smileyhappy:

Próba przywrócenia głowy na miejce za pomocą ołowu :smileywink:

Drake się pogniewał :smileysad:

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share

[ Edytowany ]

To moje blaszkokarczycho wbiło mu głowę pomiędzy ramiona!!! Tylko fryzurka mu wystawała!

U mnie nie lewitował w pozycji lotosu, tylko stał z rozstawionymi ramionami.

Share

Wczoraj grając z Dzbwu i Schematem w coopa mieliśmy zabawną sytuację. Po skończeniu mapy w Cytadeli, a przed końcowym filmikiem, ustawiliśmy się w "czerwonym kręgu" radośnie dzieląc się żółwikami i piąteczkami. Zaskoczyła końcowa animacja i szok! Rozpaczliwie zapiała postać Schemata (grał siwym gościem) i padła na zawał!!! Drake odbierał nagodę a Schemat leżał na pleckach!!! Szkoda, że nie było czasu na fotkowy strzał... Mieliście tak?

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 58 z 60 (276 Obejrzane)

Uncharted 3: Drake's Deception - Recenzja na Filmweb

[ Edytowany ]

Nie wiem jak często, czy może w ogóle korzystacie z informacji jakie można znaleźć na stronie Filmweb, ale tą gorąco polecam.

Choć w tym przypadku kompletnie się nie sugerowałam recenzją jaką tam znalazłam ale przyjemnie się ją czyta.

55 minut bezczynnego stania, o których przeczytacie w artykule wydaje się długo, ale wierzę że w tym przypadku to możliwe :smileywink:

Polecam:Thumbs:

Share
Member
robson76pl
Wiadomość 59 z 60 (260 Obejrzane)

Dotyczy: Uncharted 3: Drake's Deception - Recenzja na Filmweb

Cassi  ja  powiem  więcej  :  ja  te  55  minut   napewno   pobije  :smileywink:

Share

Dotyczy: Uncharted 3: Drake's Deception - Recenzja na Filmweb

Nie czekałem na U3 bo wiedziałem że będzie to dokładnie to samo co w U1 i U2, więc nie oglądałem gameplaya, trailerów i podobnych.
Dzisiaj rano skończyłem grę, chyba za 5 albo 6 podejściem. Powiem wprost: dawno się tak na grze nie zawiodłem. Fabuła się nie klei, nie zachęca do grania, już zapomniałem o co tam chodziło. Celowanie które było świetne w U1 i U2 zepsuli, nie wiem jak ale wiem że coś mi nie gra - stało się nienaturalne, czasem zbyt szybkie, innym razem zbyt wolne. Czekałem na potwory które były w poprzednich częściach gry i doczekałem się... czterech? pięciu? Czekałem ale się nie doczekałem. Boss (lub jego brak) wydaje mi się że nie tylko mnie zawiódł.
Żarty Drake'a zawsze umilały grę, tym razem nie pamiętam niczego, nic mnie nie rozbawiło (lub już o tym zapomniałem...).
Czy jestem jedyną osobą która nie lubi U3? Po komentarzach w wątku nt. piątych urodzin PS3 mam takie wrażenie.

Tak czy inaczej, jak nie będę miał nic do roboty przejdę U3 na Crushing, tym razem bez żadnych uprzedzeń i oczekiwań. Może wtedy mi się spodoba.

P-P-P-P POWER!!
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.