Beantwoorden
Heb je iets toe te voegen?

Meld je aan om verder te gaan

 • 70

  Nieuwe berichten gedurende het laatste uur

 • ontvang binnen enkele minuten een antwoord

 • 92%

  92% percent van berichten die beantwoord zijn

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
26 dec 2012
Door pandapandora

pandapandora

 • Beta Tester
 • Offline
99%
09 Rang
voortgang

[Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

70 reacties 1.217 Weergaven Aangemaakt: 26-12-2012
26 dec 2012
Door pandapandora

allstars.jpeg

 

Hoi allemaal!

 

Hebben jullie die geweldige Amerikaanse Robot Chicken reclame gezien voor PlayStation All Stars Battle Royale? Een prachtige kans voor mooie screenshots, voor nog veel mooiere, gekkere onderschriften!

 

Wat moet je doen?

Kies een van de twee afbeeldingen en post je grappige caption/onderschrift in of onder de afbeelding.

Je mag meerdere keren meedoen, maar alleen je eerste inzending telt!

 

Wat kun je winnen?

2 gelukkige winnaars krijgen een promo kopie van PlayStation All Stars Battle Royale cross-play editie & een voucher code met pre-order outfits. 4 runner ups zullen ook deze voucher codes ontvangen. (met dank aan Handige_Harry)

 

Deadline:

6 januari 2013 om middernacht

 

Screenshot 1:

 

Screenshot 2:

 

 

Lees in de spoiler de specifieke wedstrijd voorwaarden:

Spoiler

 

Specifieke regels voor de All-Stars Battle Royale-wedstrijd

 

Wedstrijdreglement

 

 1. Alle inwoners van België, Luxemburg en Nederland (de deelnemende landen) van achttien (18) jaar en ouder, met uitzondering van medewerkers van de organisator en hun directe familieleden, aan de organisator gelieerde bedrijven, agenten of anderen die beroepsmatig te maken hebben met de wedstrijd, kunnen aan de All-Stars Battle Royale-wedstrijd (de wedstrijd) meedoen (de deelnemers).

 

 1. Je kunt je van 09.00 uur Nederlandse tijd op 26 december 2012 (de openingsdatum) t/m 23.59 uur Nederlandse tijd op 6 januari 2013 (de sluitingsdatum) voor de wedstrijd inschrijven. De periode tussen de openingsdatum en de sluitingsdatum wordt aangemerkt als de wedstrijdperiode.

 

 1. Wedstrijddeelname is gratis en vereist geen aankoop van welke aard dan ook. Door aan deze wedstrijd mee te doen, gaan deelnemers akkoord met deze algemene voorwaarden en zijn zij hieraan gebonden.

 

 1. Om aan deze wedstrijd mee te doen, moeten deelnemers tijdens de wedstrijdperiode de volgende stappen uitvoeren:

 

a)             Naar het Nederlandse forum op http://community.eu.playstation.com/playstationeu (het forum) gaan.

 

b)             Zich bij hun Sony Entertainment Network-account (SEN-account) aanmelden of als ze nog geen account hebben een SEN-account aanmaken en zich hierbij aanmelden.

 

c)             Na aanmelding bij hun SEN-account naar het Aankondigingen en Evenementen-prikbord gaan. 

 

d)             In de All-Stars Battle Royale-wedstrijdthread een origineel bijschrift plaatsen bij één van de twee in de originele wedstrijdthread aangeboden PlayStation® All-Stars Battle Royale-afbeeldingen.

 

 1. Om je bij Sony Entertainment Network te registreren, moet je met de servicevoorwaarden en de gebruikersovereenkomst van SEN en het privacybeleid van SEN akkoord gaan.

 

 1. Deelnemers moeten één (1) van de afbeeldingen kiezen en mogen slechts één (1) bijschrift bij de betreffende afbeelding (een inzending) en één (1) inzending in totaal indienen. Deelnemers komen slechts voor één (1) prijs in aanmerking.

 

 1. Deelnemers moeten zich aan de algemene regels houden, met name aan paragraaf 7 en 8. De inzendingen mogen bovendien het volgende niet bevatten:

 

a)             pornografische, seksueel expliciete of seksueel getinte beelden;

 

b)            grove, beledigende of haatdragende beelden of taal;

 

c)             kwetsende of lasterlijke inhoud;

 

d)            inhoud die de privacy of veiligheid van jezelf of anderen in gevaar brengt;

 

e)             inhoud die anderen op grond van geslacht, seksuele geaardheid, invaliditeit, godsdienst, etniciteit of nationaliteit veroordeelt;

 

f)             gewelddadig of gevaarlijk gedrag en/of

 

g)            spam, reclame of andere commerciële activiteiten.

 

 1. Deelnemers gaan ermee akkoord dat zij de organisator een niet-exclusief recht zonder royalty's verlenen voor het gebruik van hun inzendingen voor promotionele doeleinden en voor alle aan de wedstrijd gerelateerde doeleinden op alle media, inclusief alle online platformen in het beheer van de organisator.

 

 1. Alle inzendingen moeten volledig origineel zijn en mogen geen inbreuk maken op het copyright van enige derden. De organisator wijst alle aansprakelijkheid van de hand in geval deelnemers deze regels negeren en deelnemers gaan ermee akkoord dat zij de organisator volledig vrijwaren tegen enige claims van enige derden die voortvloeien uit schending van deze regels.

 

 1. Er zijn twee (2) winnaars. De winnaars worden op basis van de creativiteit van hun inzending geselecteerd door het Nederlandse community-team, waarvan één lid onafhankelijk jurylid is.

 

 1. De organisator brengt de winnaars binnen veertien (14) dagen na de sluitingsdatum per e-mail van de uitslag op de hoogte.

 

 1. Om hun prijs op te eisen, moeten de winnaars op de kennisgevingsmail reageren en in hun antwoord hun online-id voor SEN, naam en adres bevestigen en de wedstrijdtitel All-Stars Battle Royale-wedstrijd vermelden. 

 

 1. Beide winnaars ontvangen een exemplaar van de Cross-Buy-editie van PlayStation® All-Stars Battle Royale en een voucher met code (PSN-voucher met code) om een kostuumpack te reserveren.

 

 1. PSN-vouchers met code zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden. Klik hier voor meer informatie

 

 1. De prijzen moeten zoals vermeld worden geaccepteerd en kunnen niet worden opgeschort. Er worden geen alternatieven in de vorm van contanten aangeboden, maar de organisator behoudt zich het recht voor om enige prijs door een prijs met vergelijkbare waarde te vervangen.

 

 1. De organisator accepteert geen verantwoordelijkheid voor eventuele technische fouten of mankementen of enige andere problemen die ervoor kunnen zorgen dat een inzending verloren gaat of niet juist wordt geregistreerd.

 

 1. In geval van geschillen is de beslissing van de organisator definitief en hierover kan niet worden gecorrespondeerd of gediscussieerd.

 

 1. De organisator behoudt zich te allen tijde het recht voor om deze wedstrijd te annuleren of om deze algemene voorwaarden te wijzigen indien dit naar eigen goeddunken noodzakelijk wordt geacht of als omstandigheden dit onvermijdelijk maken.

 

 1. De organisator onderneemt binnen het redelijke stappen om het exemplaar van de Cross-Buy-editie van PlayStation® All-Stars Battle Royale voor elke winnaar binnen dertig (30) dagen na ontvangst van de gegevens van elke winnaar per aangetekende post te versturen.

 

 1. De organisator onderneemt binnen het redelijke stappen om de PSN-voucher met code voor elke winnaar binnen dertig (30) dagen na ontvangst van de gegevens van elke winnaar per e-mail te versturen.

 

 1. Als de prijs bij ontvangst ineffectief, defect of beschadigd wordt bevonden, dient de organisator hier binnen zeven (7) dagen na ontvangst schriftelijk van op de hoogte te worden gesteld. Als dit niet gebeurt, wordt de prijs als geaccepteerd en ontvangen beschouwd. Dit heeft geen invloed op je eventuele wettelijke rechten.

 

 1. De winnaars gaan ermee akkoord aan alle redelijkerwijs door de organisator vereiste publiciteitsactiviteiten deel te nemen.

 

 1. De organisator mag uitsluitend naar eigen goeddunken de online-id voor SEN van elke winnaar en het land van inwoning van elke winnaar op het forum bekendmaken. De naam van elke winnaar wordt op redelijk verzoek beschikbaar gesteld aan personen die binnen zes (6) weken na de sluitingsdatum een gefrankeerde, aan zichzelf geadresseerde envelop met daarop All-Stars Battle Royale Competition opsturen naar het volgende adres: Sony Computer Entertainment Europe Limited, 10 Great Marlborough Street, London, W1F 7LP, United Kingdom.

 

 1. Als er enige reden is om aan te nemen dat deze algemene voorwaarden zijn geschonden of dat er onjuiste, onleesbare, frauduleuze of enige andere ongeldige of ongepaste informatie is verstrekt, mag de organisator naar eigen goeddunken de verwerking van een inzending of de uitkering van een toegekende prijs weigeren.

 

 1. Enige weigering van een inzending is niet de verantwoordelijkheid van de organisator en de organisator is in dergelijke gevallen niet aansprakelijk jegens de prijswinnaar.

 

 1. Op deze wedstrijd zijn de algemene regels van toepassing. Klik hier om de algemene regels te bekijken.

 

 1. De organisator is: Sony Computer Entertainment Europe Limited, 10 Great Marlborough Street, London, W1F 7LP, United Kingdom.

 

 1. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan de wetgeving in Engeland en Wales en vallen onder de exclusieve jurisdictie van de rechtbank van Engeland en Wales.

 

 

Beantwoorden
reactie
LABELS:
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
07
/16

jebbe_1-

 • Offline
99%
07 Rang
voortgang
jebbe_1-
geaccepteerde oplossing

Hoe heten die kerels in screenshot 1 weeral? Jak en Daxter ofzo? 

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
MVP
09
/16

CyberDie21

 • MVP
 • Offline
86%
09 Rang
voortgang
CyberDie21
geaccepteerde oplossing

jebbe_1- schreef:

Hoe heten die kerels in screenshot 1 weeral? Jak en Daxter ofzo? 


Ja zijn Jak and Daxter :):) 

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
MVP
10
/16

chrisboers

 • MVP
 • Offline
96%
10 Rang
voortgang
chrisboers
geaccepteerde oplossing

http://playstationeu.i.lithium.com/t5/image/serverpage/image-id/515704iB043081119C69160/image-size/o...

 

Jak: Kopje koffie?

Daxter: Nee, want dan kan ik niet meer brawlen.

Jak: Vreemd, bij mij is dat net andersom: Als ik brawl, kan ik geen koffie drinken!

 

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Helpdesk: NL 020 709 5025 BE 02 588 42 40 ma t/m vr 9-20 za 10-16.00.

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
09
/16

DarkCrusaderBE

 • Offline
79%
09 Rang
voortgang
DarkCrusaderBE
geaccepteerde oplossing

Caption wedstrijd DCBE.png

Beantwoorden

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06
/16

GigaBowser007

 • Offline
92%
06 Rang
voortgang
GigaBowser007
geaccepteerde oplossing

Untitled.png

Beantwoorden

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!Vergeet bij opgeloste topics de oplossing niet te markeren. ;)

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
07
/16

jebbe_1-

 • Offline
99%
07 Rang
voortgang
jebbe_1-
geaccepteerde oplossing

 

Daxter: "Seg Jack , hoe heb je het eigenlijk voor elkaar gekregen om Radec te verslaan?"

 

Jak: "Hij liep gewoon weg"

 

Daxter: "Raar ........ Radec heeft normaal geen bang van jou...."

 

Jak: "Ooh maar hij liep niet weg van mij , hij moest naar de wc, Hij had te veel donuts gegeten!"

 

Daxter: *zucht*

 

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
08
/16

mennik

 • Award Winner
 • Offline
84%
08 Rang
voortgang
mennik
geaccepteerde oplossing

 

 

Sweet Tooth; hey radec wel delen hé. ik ben hem al gaan halen

 

colonel radec;  ben je nooit in het leger geweest? officiers hebben altijd voorang.

Beantwoorden

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
10
/16

fantasyfreak

 • Award Winner
 • Offline
79%
10 Rang
voortgang
fantasyfreak
geaccepteerde oplossing

pandapandora schreef:

Screenshot 2:

 


 


 

Nieuw op 24 kitchen : Radec's Bakery

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
02
/16

anooflow

 • Offline
29%
02 Rang
voortgang
anooflow
geaccepteerde oplossing

false.png

*snip*

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

[ Bewerkt ]

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
07
/16

d1capo

 • Beta Tester
 • Offline
97%
07 Rang
voortgang
d1capo
geaccepteerde oplossing

 

Sweet Tooth: Zeg Radec ben je je goede voornemens nu al aan het verbreken?!?

Radec: Ach goede voornemens...zolang ik hard genoeg voor de ISA weg kan rennen vind ik het prima.

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06
/16

Twilight_Rico

 • Offline
97%
06 Rang
voortgang
Twilight_Rico
geaccepteerde oplossing

Hier is mijn inzending:

 

false.png

 

Y u no donuts.jpg

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
06
/16

Angershock

 • Award Winner
 • Offline
94%
06 Rang
voortgang
Angershock
geaccepteerde oplossing

 

"Sprinkles and donuts of Helghan, this much i vow: The history of these days will be written in sugar."

 

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Image and video hosting by TinyPic

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
08
/16

mennik

 • Award Winner
 • Offline
84%
08 Rang
voortgang
mennik
geaccepteerde oplossing

waarom doet iedereen het eigenlijk in het engels :s

 

is er mss ergens op het engelstalig forum een actie :p

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
07
/16

jebbe_1-

 • Offline
99%
07 Rang
voortgang
jebbe_1-
geaccepteerde oplossing

Ik zou de engelstalige inzendingen niet laten meetellen. :p 

Beantwoorden

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06
/16

GigaBowser007

 • Offline
92%
06 Rang
voortgang
GigaBowser007
geaccepteerde oplossing

De stemmen van de characters zijn in het Engels. Als ik dan een Nederlandse caption lees, dan kan ik me de stemmen moeilijk voorstellen. :p

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!Vergeet bij opgeloste topics de oplossing niet te markeren. ;)

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
08
/16

mennik

 • Award Winner
 • Offline
84%
08 Rang
voortgang
mennik
geaccepteerde oplossing

GigaBowser007 schreef:

De stemmen van de characters zijn in het Engels. Als ik dan een Nederlandse caption lees, dan kan ik me de stemmen moeilijk voorstellen. :p


radec is orgineel wel nederlandstalig he :p

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06
/16

GigaBowser007

 • Offline
92%
06 Rang
voortgang
GigaBowser007
geaccepteerde oplossing

Hij is in Nederland gecreëerd/bedacht, maar heeft hij ooit een Nederlandse stem gehad?

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!Vergeet bij opgeloste topics de oplossing niet te markeren. ;)

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
MVP
10
/16

chrisboers

 • MVP
 • Offline
96%
10 Rang
voortgang
chrisboers
geaccepteerde oplossing

Ik weet vrijwel zeker dat hij Helghan sprak, maar dat is voor de captions niet zo handig... ;-)

Beantwoorden

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Helpdesk: NL 020 709 5025 BE 02 588 42 40 ma t/m vr 9-20 za 10-16.00.

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06
/16

GigaBowser007

 • Offline
92%
06 Rang
voortgang
GigaBowser007
geaccepteerde oplossing

chrisboers schreef:

Ik weet vrijwel zeker dat hij Helghan sprak, maar dat is voor de captions niet zo handig... ;-)


 

Touché! :D

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!Vergeet bij opgeloste topics de oplossing niet te markeren. ;)

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
06
/16

Angershock

 • Award Winner
 • Offline
94%
06 Rang
voortgang
Angershock
geaccepteerde oplossing

GigaBowser007 schreef:

Hij is in Nederland gecreëerd/bedacht, maar heeft hij ooit een Nederlandse stem gehad?


 

Ik hoop het niet, dan klinkt het hele spel gelijk "Nickelodeon achtig"..

 

"Heh, verdikkeme, de Helghast hebben ons omsingeld."             -.-"

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Image and video hosting by TinyPic
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer