Beantwoorden
Heb je iets toe te voegen?

Meld je aan om verder te gaan

 • 17

  Nieuwe berichten gedurende het laatste uur

 • ontvang binnen enkele minuten een antwoord

 • 92%

  92% percent van berichten die beantwoord zijn

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
26 dec 2012
Door pandapandora

pandapandora

 • Beta Tester
 • Offline
99%
09 Rang
voortgang

[Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

70 reacties 1.215 Weergaven Aangemaakt: 26-12-2012
26 dec 2012
Door pandapandora

allstars.jpeg

 

Hoi allemaal!

 

Hebben jullie die geweldige Amerikaanse Robot Chicken reclame gezien voor PlayStation All Stars Battle Royale? Een prachtige kans voor mooie screenshots, voor nog veel mooiere, gekkere onderschriften!

 

Wat moet je doen?

Kies een van de twee afbeeldingen en post je grappige caption/onderschrift in of onder de afbeelding.

Je mag meerdere keren meedoen, maar alleen je eerste inzending telt!

 

Wat kun je winnen?

2 gelukkige winnaars krijgen een promo kopie van PlayStation All Stars Battle Royale cross-play editie & een voucher code met pre-order outfits. 4 runner ups zullen ook deze voucher codes ontvangen. (met dank aan Handige_Harry)

 

Deadline:

6 januari 2013 om middernacht

 

Screenshot 1:

 

Screenshot 2:

 

 

Lees in de spoiler de specifieke wedstrijd voorwaarden:

Spoiler

 

Specifieke regels voor de All-Stars Battle Royale-wedstrijd

 

Wedstrijdreglement

 

 1. Alle inwoners van België, Luxemburg en Nederland (de deelnemende landen) van achttien (18) jaar en ouder, met uitzondering van medewerkers van de organisator en hun directe familieleden, aan de organisator gelieerde bedrijven, agenten of anderen die beroepsmatig te maken hebben met de wedstrijd, kunnen aan de All-Stars Battle Royale-wedstrijd (de wedstrijd) meedoen (de deelnemers).

 

 1. Je kunt je van 09.00 uur Nederlandse tijd op 26 december 2012 (de openingsdatum) t/m 23.59 uur Nederlandse tijd op 6 januari 2013 (de sluitingsdatum) voor de wedstrijd inschrijven. De periode tussen de openingsdatum en de sluitingsdatum wordt aangemerkt als de wedstrijdperiode.

 

 1. Wedstrijddeelname is gratis en vereist geen aankoop van welke aard dan ook. Door aan deze wedstrijd mee te doen, gaan deelnemers akkoord met deze algemene voorwaarden en zijn zij hieraan gebonden.

 

 1. Om aan deze wedstrijd mee te doen, moeten deelnemers tijdens de wedstrijdperiode de volgende stappen uitvoeren:

 

a)             Naar het Nederlandse forum op http://community.eu.playstation.com/playstationeu (het forum) gaan.

 

b)             Zich bij hun Sony Entertainment Network-account (SEN-account) aanmelden of als ze nog geen account hebben een SEN-account aanmaken en zich hierbij aanmelden.

 

c)             Na aanmelding bij hun SEN-account naar het Aankondigingen en Evenementen-prikbord gaan. 

 

d)             In de All-Stars Battle Royale-wedstrijdthread een origineel bijschrift plaatsen bij één van de twee in de originele wedstrijdthread aangeboden PlayStation® All-Stars Battle Royale-afbeeldingen.

 

 1. Om je bij Sony Entertainment Network te registreren, moet je met de servicevoorwaarden en de gebruikersovereenkomst van SEN en het privacybeleid van SEN akkoord gaan.

 

 1. Deelnemers moeten één (1) van de afbeeldingen kiezen en mogen slechts één (1) bijschrift bij de betreffende afbeelding (een inzending) en één (1) inzending in totaal indienen. Deelnemers komen slechts voor één (1) prijs in aanmerking.

 

 1. Deelnemers moeten zich aan de algemene regels houden, met name aan paragraaf 7 en 8. De inzendingen mogen bovendien het volgende niet bevatten:

 

a)             pornografische, seksueel expliciete of seksueel getinte beelden;

 

b)            grove, beledigende of haatdragende beelden of taal;

 

c)             kwetsende of lasterlijke inhoud;

 

d)            inhoud die de privacy of veiligheid van jezelf of anderen in gevaar brengt;

 

e)             inhoud die anderen op grond van geslacht, seksuele geaardheid, invaliditeit, godsdienst, etniciteit of nationaliteit veroordeelt;

 

f)             gewelddadig of gevaarlijk gedrag en/of

 

g)            spam, reclame of andere commerciële activiteiten.

 

 1. Deelnemers gaan ermee akkoord dat zij de organisator een niet-exclusief recht zonder royalty's verlenen voor het gebruik van hun inzendingen voor promotionele doeleinden en voor alle aan de wedstrijd gerelateerde doeleinden op alle media, inclusief alle online platformen in het beheer van de organisator.

 

 1. Alle inzendingen moeten volledig origineel zijn en mogen geen inbreuk maken op het copyright van enige derden. De organisator wijst alle aansprakelijkheid van de hand in geval deelnemers deze regels negeren en deelnemers gaan ermee akkoord dat zij de organisator volledig vrijwaren tegen enige claims van enige derden die voortvloeien uit schending van deze regels.

 

 1. Er zijn twee (2) winnaars. De winnaars worden op basis van de creativiteit van hun inzending geselecteerd door het Nederlandse community-team, waarvan één lid onafhankelijk jurylid is.

 

 1. De organisator brengt de winnaars binnen veertien (14) dagen na de sluitingsdatum per e-mail van de uitslag op de hoogte.

 

 1. Om hun prijs op te eisen, moeten de winnaars op de kennisgevingsmail reageren en in hun antwoord hun online-id voor SEN, naam en adres bevestigen en de wedstrijdtitel All-Stars Battle Royale-wedstrijd vermelden. 

 

 1. Beide winnaars ontvangen een exemplaar van de Cross-Buy-editie van PlayStation® All-Stars Battle Royale en een voucher met code (PSN-voucher met code) om een kostuumpack te reserveren.

 

 1. PSN-vouchers met code zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden. Klik hier voor meer informatie

 

 1. De prijzen moeten zoals vermeld worden geaccepteerd en kunnen niet worden opgeschort. Er worden geen alternatieven in de vorm van contanten aangeboden, maar de organisator behoudt zich het recht voor om enige prijs door een prijs met vergelijkbare waarde te vervangen.

 

 1. De organisator accepteert geen verantwoordelijkheid voor eventuele technische fouten of mankementen of enige andere problemen die ervoor kunnen zorgen dat een inzending verloren gaat of niet juist wordt geregistreerd.

 

 1. In geval van geschillen is de beslissing van de organisator definitief en hierover kan niet worden gecorrespondeerd of gediscussieerd.

 

 1. De organisator behoudt zich te allen tijde het recht voor om deze wedstrijd te annuleren of om deze algemene voorwaarden te wijzigen indien dit naar eigen goeddunken noodzakelijk wordt geacht of als omstandigheden dit onvermijdelijk maken.

 

 1. De organisator onderneemt binnen het redelijke stappen om het exemplaar van de Cross-Buy-editie van PlayStation® All-Stars Battle Royale voor elke winnaar binnen dertig (30) dagen na ontvangst van de gegevens van elke winnaar per aangetekende post te versturen.

 

 1. De organisator onderneemt binnen het redelijke stappen om de PSN-voucher met code voor elke winnaar binnen dertig (30) dagen na ontvangst van de gegevens van elke winnaar per e-mail te versturen.

 

 1. Als de prijs bij ontvangst ineffectief, defect of beschadigd wordt bevonden, dient de organisator hier binnen zeven (7) dagen na ontvangst schriftelijk van op de hoogte te worden gesteld. Als dit niet gebeurt, wordt de prijs als geaccepteerd en ontvangen beschouwd. Dit heeft geen invloed op je eventuele wettelijke rechten.

 

 1. De winnaars gaan ermee akkoord aan alle redelijkerwijs door de organisator vereiste publiciteitsactiviteiten deel te nemen.

 

 1. De organisator mag uitsluitend naar eigen goeddunken de online-id voor SEN van elke winnaar en het land van inwoning van elke winnaar op het forum bekendmaken. De naam van elke winnaar wordt op redelijk verzoek beschikbaar gesteld aan personen die binnen zes (6) weken na de sluitingsdatum een gefrankeerde, aan zichzelf geadresseerde envelop met daarop All-Stars Battle Royale Competition opsturen naar het volgende adres: Sony Computer Entertainment Europe Limited, 10 Great Marlborough Street, London, W1F 7LP, United Kingdom.

 

 1. Als er enige reden is om aan te nemen dat deze algemene voorwaarden zijn geschonden of dat er onjuiste, onleesbare, frauduleuze of enige andere ongeldige of ongepaste informatie is verstrekt, mag de organisator naar eigen goeddunken de verwerking van een inzending of de uitkering van een toegekende prijs weigeren.

 

 1. Enige weigering van een inzending is niet de verantwoordelijkheid van de organisator en de organisator is in dergelijke gevallen niet aansprakelijk jegens de prijswinnaar.

 

 1. Op deze wedstrijd zijn de algemene regels van toepassing. Klik hier om de algemene regels te bekijken.

 

 1. De organisator is: Sony Computer Entertainment Europe Limited, 10 Great Marlborough Street, London, W1F 7LP, United Kingdom.

 

 1. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan de wetgeving in Engeland en Wales en vallen onder de exclusieve jurisdictie van de rechtbank van Engeland en Wales.

 

 

Beantwoorden
reactie
LABELS:
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
08
/16

mennik

 • Award Winner
 • Offline
84%
08 Rang
voortgang
mennik
geaccepteerde oplossing

GigaBowser007 schreef:

Hij is in Nederland gecreëerd/bedacht, maar heeft hij ooit een Nederlandse stem gehad?


het hele verhaal zal wel eerst in het nederlands gemaakt zijn geweest en daarna vertaald :p

 

en de nederlandstalige stem kon gewoon van de schrijver of een dev zelf komen dus dat koste niet al te veel

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06
/16

GigaBowser007

 • Offline
92%
06 Rang
voortgang
GigaBowser007
geaccepteerde oplossing

Voor de eerste Killzone zal het wel zo geweest zijn, maar voor Killzone 2 weet ik het niet. Op dat moment hadden ze waarschijnlijk al tal van anderstalige developers en dergelijke. Ik vermoed dus wel dat alles daar in het Engels gebeurd.

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!Vergeet bij opgeloste topics de oplossing niet te markeren. ;)

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
07
/16

axeldc

 • Offline
94%
07 Rang
voortgang
axeldc
geaccepteerde oplossing

Killzone heb ik ook nooit in het Nederlands geweten, enkel zo ondertiteld. 
--

 

Verder wens ik iedereen veel succes, want ik had de game al gewonnen met PlayStation België en het zou dom zijn om het twee keer te winnen. :)

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Volg me ook op Twitter: http://twitter.com/_axelBE


Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
07
/16

jebbe_1-

 • Offline
99%
07 Rang
voortgang
jebbe_1-
geaccepteerde oplossing

*kuch kuch*

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
06
/16

Angershock

 • Award Winner
 • Offline
94%
06 Rang
voortgang
Angershock
geaccepteerde oplossing

jebbe_1- schreef:

*kuch kuch*


 

Beantwoorden

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Image and video hosting by TinyPic

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06
/16

GigaBowser007

 • Offline
92%
06 Rang
voortgang
GigaBowser007
geaccepteerde oplossing

Angershock schreef:

jebbe_1- schreef:

*kuch kuch*


 


 

You beat me to it. :Lol:

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

[ Bewerkt ]


Vergeet bij opgeloste topics de oplossing niet te markeren. ;)

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
09
/16

pandapandora

 • Beta Tester
 • Offline
99%
09 Rang
voortgang
pandapandora
geaccepteerde oplossing
Oh 'Ademvrij'! Ik heb ontzettend last van mijn keel ook, mag er een paar? Dankje! :] *zit met dikke winter sjaal om nek achter bureau*

Wat een grappige inzendingen allemaal, de jury kon moeilijk kiezen!

Maar de winnaars zijn geworden:
1. d1capo
2. mennik

Runner up voucher code winnaars:
1.Twilight_Rico
2. DarkCrusaderBE
3. fantasyfreak
4. chrisboers

Congrats allen! :D Op naar de volgende wedstrijd!
Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!
Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06
/16

GigaBowser007

 • Offline
92%
06 Rang
voortgang
GigaBowser007
geaccepteerde oplossing

Congrats winnaars! :Thumbs:

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!Vergeet bij opgeloste topics de oplossing niet te markeren. ;)

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
06
/16

Angershock

 • Award Winner
 • Offline
94%
06 Rang
voortgang
Angershock
geaccepteerde oplossing
Feliciteerd :)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Image and video hosting by TinyPic

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06
/16

GigaBowser007

 • Offline
92%
06 Rang
voortgang
GigaBowser007
geaccepteerde oplossing

Nu had ik stiekem gehoopt dat ik zou winnen. Nu zit ik weer met de verscheurende keuze of ik de PS3 of Vita versie zou kopen.

 

Het zit namelijk zo:

1) Ik kies de PS3 versie: Vriendin en ik kunnen tegen elkaar spelen op de PS3 en 1 iemand (ik) kan de game ook op de Vita spelen.

 

2) Ik kies de Vita versie: Zowel mijn vriendin en ik kunnen de game op de Vita spelen, maar tegen elkaar spelen zal nooit lukken of ik moest 2 games kopen.

 

Enige hulp bij de keuze? :p

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!Vergeet bij opgeloste topics de oplossing niet te markeren. ;)

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
09
/16

DarkCrusaderBE

 • Offline
79%
09 Rang
voortgang
DarkCrusaderBE
geaccepteerde oplossing

Koop de PS3 versie, zo krijg je de PS Vita game er gratis bij ;). Anders kan je alleen apart op de Vita spelen :p

En ik ben blij dat ik toch nog bij de winnaars zit :P (ikzelf ben ook aan't twijfelen of ik de PS Vita bundle met PS All Stars Battle ga kopen of de PS3 game + gratis Vita game)

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

[ Bewerkt ]

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06
/16

GigaBowser007

 • Offline
92%
06 Rang
voortgang
GigaBowser007
geaccepteerde oplossing

Ik denk dat je dan beter af bent met de Vita bundel. Je was toch al van plan een Vita te kopen, dus het geld dat je uitspaart met de PS3 versie kan je spenderen aan een grotere memory card. ;)

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!Vergeet bij opgeloste topics de oplossing niet te markeren. ;)

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
MVP
09
/16

CyberDie21

 • MVP
 • Offline
86%
09 Rang
voortgang
CyberDie21
geaccepteerde oplossing
Gefeliciteerd iedereen. PS3 versie krijg je meteen de Vita versie erbij. Los de Vita kopen niet.... maar ja moeilijk moeilijk
Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
07
/16

jebbe_1-

 • Offline
99%
07 Rang
voortgang
jebbe_1-
geaccepteerde oplossing

Congratz allemaal! Op naar de volgende wedstrijd! :D

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06
/16

GigaBowser007

 • Offline
92%
06 Rang
voortgang
GigaBowser007
geaccepteerde oplossing

CyberDie21 schreef:
Gefeliciteerd iedereen. PS3 versie krijg je meteen de Vita versie erbij. Los de Vita kopen niet.... maar ja moeilijk moeilijk

 

En ik meen dat de trophies ook dubbel tellen? Wel dubbel werk maar 2x de trophies voor de prijs van 1. :D

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!Vergeet bij opgeloste topics de oplossing niet te markeren. ;)

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
07
/16

d1capo

 • Beta Tester
 • Offline
97%
07 Rang
voortgang
d1capo
geaccepteerde oplossing
Oeh nice lijkt me briljant spel! Bedankt voor alle felicitaties en uiteraard proficiat aan de andere winnaars.

Hoe zit die psvita versie erbij? Heb namelijk geen vita en als het een code is wil ik er wel iemand anders blij mee maken :)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
07
/16

jebbe_1-

 • Offline
99%
07 Rang
voortgang
jebbe_1-
geaccepteerde oplossing

d1capo schreef:
Oeh nice lijkt me briljant spel! Bedankt voor alle felicitaties en uiteraard proficiat aan de andere winnaars.

Hoe zit die psvita versie erbij? Heb namelijk geen vita en als het een code is wil ik er wel iemand anders blij mee maken :)

Ik heb de game nog niet :BigGrin: 

 

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

[ Bewerkt ]

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06
/16

GigaBowser007

 • Offline
92%
06 Rang
voortgang
GigaBowser007
geaccepteerde oplossing

Om doorverkoop tegen te gaan, gaat dat niet.

 

Je kan de gamedisc aan je account koppelen en voor dat account kan je dan de Vita versie downloaden. Dus als je Jebbe wil blij maken, dan zal je eerst de game moeten opsturen. En dan hopen dat je hem terugkrijgt uiteraard. :p

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!Vergeet bij opgeloste topics de oplossing niet te markeren. ;)

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
07
/16

jebbe_1-

 • Offline
99%
07 Rang
voortgang
jebbe_1-
geaccepteerde oplossing

Hij kan me vertrouwen. :)

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
07
/16

axeldc

 • Offline
94%
07 Rang
voortgang
axeldc
geaccepteerde oplossing

Gratz iedereen! 

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

Volg me ook op Twitter: http://twitter.com/_axelBE


Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
08
/16

mennik

 • Award Winner
 • Offline
84%
08 Rang
voortgang
mennik
geaccepteerde oplossing

yay al weer prijzen lol

 

 

nu ga ik wel effe uitzoeken wat er op die promo  kopie  staat lol

 

zo is mijn dag toch nog goed ;)

Beantwoorden
0 Kudos

Re: [Wedstrijd] Caption this! Win PlayStation All Stars Battle Royale!

[ Bewerkt ]
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer