Odpowiedz
Member
Lama_4don
Wiadomość 1 z 34 (918 Obejrzane)

CO ZROBIC BY ZDOBYC TROFEUM

[ Edytowany ]

WITAM CZY JEST KTOS KTO PORADZIL SOBIE Z WIEKSZOSCIA TROFEOW W GRZE WIPEOUT HD FURY JESLI TAK TO POPROSZE O JAKIS KONTAKT PONIEWAZ MAM WATPLIWOSCI W KILKU PRZYPADKACH CZY DOBRZE PODCHODZE DO ICH ZDOBYCIA GLOWNIE ZLOTE I SREBRNE

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Alcaa
Wiadomość 2 z 34 (906 Obejrzane)

Re: CO ZROBIC BY ZDOBYC TROFEUM

Napisz tutaj z czym masz problem, postaram się pomóc.

P.s. Pisz małymi.

P-P-P-P POWER!!
Share
Member
Lama_4don
Wiadomość 3 z 34 (903 Obejrzane)

1. Tournament Ace - Wygraj każdy wyścig w turnieju składającym się z 8 plansz w trybie Racebox na stopniu trudnosci Skilled lub Elite. - Niby proste wchodze w reacebox wybieram skiled i pozniej zaznaczam 8 dowolnych tras i teraz mam pytanie jak to ma wygladac Czy musze odrazu wygrywac trasa po trasie czy nie bo jak jestem np 3 to automatycznie przechodzi sie do kolejnego wyscigu ale wowczas niemasz szans na wygranie 8 plansz chyba ze jakos zapisuje sie jakiekolwiek zwyciestwo i nastepnym razem wystarczy juz wygrac 7,6,5 itd

2. czy jest jakis patent na zdobycie wszystkich zlotych medali w kampani Brakuje mi 19 i w wyscigach gdzie jest walka na czas to wymiekam brakuje mi ok min 5 sek do zlota a to barzdo duzo

3. Beat Zico - Osiągnij wynik przynajmniej 30.82 sekund w trybie Racebox - Speed Lap, na trasie Anulpha Pass(Forward), klasie prędkości Venom i używając statku Piranha. - czarna magia hehe Robie beczke ale jedna to zbyt malo by osiagnac wymagany czas

4. Livery Liberation - Odblokuj każdy wygląd karoserii dla wszystkich statków. - jak i kiedy mozna je odblokowac

Z gory dziekuje za pomoc i chec pomocy Jezeli znajdziesz czas i poinstrulujesz mnie co i jak to bede mega wdzieczny ( tlumacz jak dziecku zebym nie zawracal wiecej glowy ) a gdybym byl nadal nie kumaty to czy mozna bedzie zawrocic ponownie glowe

ZAPRASZAM DO GRY ON LINE
Share
Member
Alcaa
Wiadomość 4 z 34 (884 Obejrzane)

1. Najlepiej odpal 8x Anulpha Pass bez broni na poziomie Skilled i uda ci się to za pierwszym razem. Musisz wygrać wszystkie wyścigi, jeśli przyjedziesz na innym miejscu zresetuj cały turniej.
2. Próbuj, wyłącz auto-pilota jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś. Rób beczki, za którymś razem się uda. Wyścigi są znacznie trudniejsze.
3. Zico nie jest aż tak trudne jak się wydaje, było to moje pierwsze złoto które zdobyłem, wystarczy jedna sesja 2-3 max 4 godziny i dojdziesz do 30.82 bez problemu. http://www.youtube.com/watch?v=66VL_K7kXt8 Skorzystaj z tego, zobacz jak on leci i staraj się to skopiować. 2 beczki to minimum.
4. Musisz zdobyć 8,000 punktów lojalności dla każdego zespołu i chyba 100,000 dla jednego.

P-P-P-P POWER!!
Share
Member
Lama_4don
Wiadomość 5 z 34 (881 Obejrzane)

wielkie dzieki W wolnej chwii zabieram sie za zdobywanie trofeow Z tego co widze w odp na 1 pytanie mozna wybrac ta sama trase Byle byla 8 razy i 8 razy zakonczona zwyciestwem

jeszcze raz dziekuje
Share
Member
Lama_4don
Wiadomość 6 z 34 (860 Obejrzane)

A CO Z TYM TROFEUM BO WIDZE 12 TRAS
Arcade Perfect - Skończ na pierwszym miejscu wszystkie 16 tras w trybie Racebox, na klasie prędkości Phantom i na stopniu trudności Elite.
Share
Member
Alcaa
Wiadomość 7 z 34 (853 Obejrzane)

Musisz zrobić to na oryginalnych 8 trasach - każda trasa ma też wersję w drugą stronę. Sol jest ostatnią z nich.

P-P-P-P POWER!!
Share
Member
Lama_4don
Wiadomość 8 z 34 (851 Obejrzane)

czyli w Tournament zaznaczam trase i kazda z nich ma jakby 2 mozliwosci tak i czy tu tez musze wygrac 16 wyscigow czy lacznie po 16 byc pierwszy czyli laczna suma da mi pozycje 1
Share
Member
Alcaa
Wiadomość 9 z 34 (835 Obejrzane)

Żeby zdobyć 'Arcade Perfect' musisz po prostu wygrać wyścig na każdej z tych tras, nie musisz tego robić w żadnym turnieju. Każda trasa osobno.
Tak, musisz wygrać 16 wyścigów tam. Jeśli chcesz sobie ułatwić zadanie podłącz drugi kontroler i graj nim na splitscreenie. Jak dojedziesz tym drugim do mety na 1szym miejscu po prostu weź pierwszy i nim też dojedź. Można to zrobić używając tylko jednego kontrolera.

P-P-P-P POWER!!
Share
Member
Lama_4don
Wiadomość 10 z 34 (833 Obejrzane)

spoko a jeszcze jedno pytanko
- wybieram single arce, phantom i elite
- trasy od vineta k - sol 2
i teraz pytanie ponizej pod tarsa jest tabelka i tam personal friends global i przy personal jest moj nick czy to oznacza ze juz wygralem tu wyscicg i moge robic nastepny czy mozpe jest to zapisany jakis wynik z campani

Kiedys gralem w reacebox i stad moze te wyniki ale nie mam pewnosci takze podsumowujac by zaliczyc to trofeum moge dzis wygrac na jednej trasie jutro na drugiej i tak az do 16 podstawowych tych co wymienilem od-do no i jak interpretowac moj nick przy zakladce personal

sorki za serie ciezkich pytan ;-)
Share
Ogłoszenia

wp.pngWitajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.