Odpowiedz
Member
Tidek_
Wiadomość 1 z 1 (356 Obejrzane)

Eliminator

Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda, brał ktoś ten tryb troche bardziej na poważnie?

Ogólnie z Polaków nie spotkałem nikogo który by się bardziej wyróżniał, większość osób uważa że jest to granie "na pałe", byle by kogoś ustrzelić. Według mnie tak nie jest, osoby które tak grają najczęśćiej kończą gre na przegranej (chyba że cały pokój sklada się z takich ludzi).

Tak samo dla niektórych Quake jest uważana za broń gdzie dzięki niej można głównie wygrać, owszem jest to najlepsza broń która potrafi czasami troche namieszać w punktach (ale naprawde rzadko się zdarza ubic z niej z 4osoby), ale jak ktoś nie umie wykorzystać dobrze reszty arsenału to nie ma szans.

Jeśli grał ktoś w to troche dłużej niż w kampani, to pisać :smileyhappy:

Najbardziej interesują mnie pojedynki 1 vs 1 lub do 4 osób (w takich wyścigach nie liczy się dla niektórych tylko quake i dlatego najbardziej lubie na takich grac), więcej osób też może być ale naprawde wątpie żeby było aż tyle zainteresowanych tym trybem :smileywink:

Pozdr.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ogłoszenia

wp.pngWitajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.