Odpowiedz
Member
KoSzNik
Wiadomość 1 z 4 (1,942 Obejrzane)

Patch 1.3

Jutro (8 kwietnia) swiatlo dzienne ma podobno ujrzec nowy patch do Wipeout'a. Ponizej troche rzeczy, ktroe wprowadza:

• podium po wyscigu lub turnieju na ktorym bedzie pokazanych trzech najlepszych pilotow
  • mozliwosc ogladania wyscigu jako "widz"
  • wprowadzenie 33 odznak (online)
  • kilka drobnych rzeczy zostalo dodanych; miedzy innymi mozliwosc wylaczenia "beczek" w wysciagach (online)

Musze powiedziec ze najciekawiej zapowiadaja sie te odznaki i siedzenie na widowni:smileyvery-happy: Ciekawe czy nakloni to ludzi do odpalenia Wipeout'a, mnie napewno:smileyvery-happy:

-------------------
"We must travel in the direction of our fears"
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Quirex2097
Wiadomość 2 z 4 (1,922 Obejrzane)

Re: Patch 1.3

Nie wiem jak u was, ale ja pobrałem tę łatkę i uruchomiłem Wipeouta HD, a przynajmniej próbowałem bo podczas wczytywania konsola się całkowicie wiesza. Ciekaw jestem czy to tylko u mnie się tak dzieje czy innym się to samo przydarzyło. Piszcie jak macie podobną sytuację. [mam wersję PS3 80Gb]
Share

Nie jesteś sam, żeby uruchomić grę, należy wylogować się z PSN. Problemy mogą później wystąpić podczas autosave (zwiecha konsoli.). Liczę, że Sony szybko upora się z tym problemem.
Share
Member
arcadiush
Wiadomość 4 z 4 (1,885 Obejrzane)

Po zainstalowaniu patcha mnie też gra się nie odpalała, ale znalazłem na to rozwiązanie :smileywink:

1. Odłączyłem neta od konsoli

2. Uruchomiłem Wipeout'a

3. Będąc w menu gry (z podłączonym netem na wcześniejszym loadingu gra się wieszała) podłączyłem spowrotem neta i już wszystko było ok

Po jednorazowym takim zabiegu :smileywink: następnym razem gre już można odpalać normalnie bez bawienia się w odłączanie neta :smileyhappy:

Share
Ogłoszenia

wp.pngWitajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.