w
03-07-2010
06:53 PM
- last edited on
04-07-2010
07:56 PM
przez
Cassiopaea
Jak widać jestem nowy, a także nowy w Wipeoucie hd. Ścigałem się przez neta już kilka razy i wydawało mi się, że gracze przyspieszali na prostej bez dopalaczy i niczego. Z góry dzięki za odpowiedź.
PS Moglibyście polecić mi jakiś statek??
z 04-07-2010 09:34 AM
Siemka, ścigaliśmy się wczoraj ![]()
Jeżeli nie robili beczek i nie używali turbo, to musiało być mylne wrażenie. A co do statku, ja zaczynałem na Assegaiu hd, później przerzuciłem się na Hari F, teraz Ica F. Dobry jest też Mirage hd. Generalnie jeśli nabierzesz skilla, to wszystkim polecisz ![]()
z 04-07-2010 02:03 PM
w 04-07-2010 05:48 PM - last edited on 04-07-2010 05:52 PM
Mam jeszcze inne pytanie. Jakim cudem nabierają prędkości tak szybko. Z tym początkiem i gazem to wiem, ale tuż po początku wyścigu gostek jedzie już jakieś 10 metrów dalej i wydaję mi się to dziwne. Omijacie jakieś zakręty czy jak, bo ja staram się jechać po torze.
PS Niestety nie mam Fury, więc prosiłbym o podanie może innych statków ty nie z fury. Dodam was do znajomych, więc przyjmijcie ![]()
z 04-07-2010 07:16 PM
niektóre statki przyspieszają lepiej inne gorzej.
np.AG-sys. zawsze na starcie bierze icarasa,mimo że rusza z dalszej pozycji.
lagi też się dosyć często zdarzają - lecisz pierwszy i wygrywasz a na tablicy jesteś drugi ![]()
Na poczatek moge ci polecić właśnie AG-sys. Bardzo zwinny stateczek i b.dobre przyspieszenie,a jak już załapiesz o co kaman możesz przesiąść sie na bardziej wymagającą bryke ![]()
Ja właśnie zaczynałem od AG potem był assegaj a teraz icaras, raz fury raz zwykły ,zależy od dnia
A z tym omijaniem zakrętów, to postaraj się jak najmniej hamować,a zakręty brać na sidestepach (2xL2 , 2xR2) nie wytracasz wtedy prędkości.Ale nie zawsze się tak da ![]()
z 04-07-2010 07:40 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]