Odpowiedz
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 1 z 746 (4,647 Obejrzane)

WipEout HD Event!

[ Edytowany ]

Witam.

No to startujemy z drugim już eventem na forum:smileyhappy: Zapraszam wszystkich na WipEout HD Event.

Turniej będzie rozgrywany w każdą Niedziele o godzinie podanej w informacjach o evencie. Organizowane będą 2 Tournamenty jeden po drugim, pierwszy z włączoną bronią, drugi z wyłączoną - tak dla równowagi:smileywink: 

Na początek będzie zakładany jeden pokój, który ma pojemność 8 osób włącznie ze mną, zatem zostaje 7 wolnych miejsc

Warunkiem uczestnictwa jest wpisanie się na listę i dodanie mnie do listy przyjaciół w konsoli. Aby dołączyć do gry należy wejść w opcję Online, wybrać Join Game, nacisnąć i zmienić opcję Opponents na Friends, zatwierdzić i wybrać z listy pokój stworzony przez Hosta podanego w informacjach o Evencie.

Informacja o najbliższym Evencie:

Termin: 11 Luty

Godzina: 19.00

Ilość tras: 12

Host: Przem_2010

Speed Class: Flash - żeby wszyscy mieli szansę:smileywink:

Lista Uczestników:

1. Przem_2010

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Listę należy przekopiować do swojej wiadomości (z uwzględnieniem poprzednich zgłoszonych).

Po zakończeniu każdego Eventu w tym temacie będzie publikowana lista z wynikami. Zapraszam do wzięcia udziału i pokazania kto tak naprawdę rządzi... w WipEout HD:smileywink:

Pozdrawiam.

Message Edited by Cassiopaea on 20-05-2009 01:32 PM

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
szyziu
Wiadomość 2 z 746 (4,604 Obejrzane)

Re: WipEout HD Event!

Lista Uczestników:

1. Przem_2010

2. szyziu

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Share
Member
zvarownik
Wiadomość 3 z 746 (4,574 Obejrzane)

Re: WipEout HD Event!

1. Przem_2010

2. szyziu

3. zvarownik

4.

5.

6.

7.

8.

Przemo, a nie dałoby się terminu jakoś przełożyć?W nast. tyg. spoko, bo mam na rano do pracy, ale za dwa tygodnie kwitnę do 22 prawie

Share

Dotyczy: Re: WipEout HD Event!

Witam uprzejmie

Przepraszam, że się wtrące, ale WipEout HD jest co środę, jak nie teraz, to załapiesz się za tydzień :smileyhappy:

Sprawdź na Forum Społeczności Polskiej temat Kalendarz Wydarzeń Społeczności Polskiej - masz tam wszystkie Eventy wypisane według dni :smileyhappy:

Pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 5 z 746 (4,565 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: WipEout HD Event!

1. Przem_2010

2. szyziu

3. zvarownik

4.Klimat_GTK

5.

6.

7.

8.

chyba muszę sobie odświeżyć skilla na psp w między czasie :smileyvery-happy:

Share
Member
zvarownik
Wiadomość 6 z 746 (4,558 Obejrzane)

Hehe VAMET, ale nie chcę niczego ominąć, fanatykiem jestem:smileyvery-happy: No, ale skoro nie da rady to trudno, co drugi tydzień będę się ścigać, "my limo? no problemo" :smileyvery-happy: Kto zgadnie z czego to cytat, dostaje kilogram mandarynek. Ekhmm, przepraszam za off-topa:smileyhappy:
Share
Member
Wiadomość 7 z 746 (4,535 Obejrzane)

nie na 100% ale też spróbuje byc :smileyhappy:
Share

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: WipEout HD Event!

Witam uprzejmie

Prosiłbym chętnych o wpisywanie się na listę, którą przygotował Przem_2010, żeby ominąć nieporozumienia i bałagan w ilości uczestników.

Pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
KoSzNik
Wiadomość 9 z 746 (4,466 Obejrzane)

RE: WipEout HD Event!

Ja z przyjemnoscia wezme udzial w conajmniej jednym z eventow w przyszlosci, w tym tygodniu niestety nie mam czasu (dobra, dobra przyznam sie, bede cwiczyl przez caly ten tydzien:Wink:), ale za tydzien to na spokojnie - o ile bede mial dobre polaczenie:smileyvery-happy:
-------------------
"We must travel in the direction of our fears"
Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 10 z 746 (4,422 Obejrzane)

WipEout HD Event!

Witam.

Przypominam, że dzisiaj o godzinie 19.00 startujemy:smileyhappy: Zachęcam do wpisywania się na listę. W tym tygodniu jest nas mało, ale myślę, że za tydzień będzie komplet:smileywink:

Informacja jak dołączyć do gry jest podana w pierwszej wiadomości w tym wątku.

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Ogłoszenia

wp.pngWitajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.