z 21-02-2009 06:16 PM
z 21-02-2009 06:24 PM
w 21-02-2009 08:25 PM - last edited on 21-02-2009 08:27 PM
z 21-02-2009 08:48 PM
z 21-02-2009 09:00 PM
jestem za otwartą dyskusją
Klimat_GTK napisał/a:
...więc czemu by tak po prostu nie ustalić wspólnie kiedy komu lepiej i drogą demokracji ustalimy w jaki dzień można by zagrać?
z 21-02-2009 09:02 PM
z 21-02-2009 10:21 PM
w 21-02-2009 10:53 PM - last edited on 21-02-2009 10:59 PM
Witam.
Oj panowie, panowie
Dać wam palec, a weźmiecie całą rękę![]()
zvarownik napisał/a:
Poniedziałek czwarta rano byłoby znakomicieI co Przemo ciężko być MVP
?
Wiadomość edytowana przez zvarownik, 21-02-2009 08:27 PM
Całkiem przyjemna "fucha"![]()
Swoją drogą trzeba kiedyś zrobić event o takiej wczesnej godzinie i to jeszcze na Phantom
Hardcore WipEout HD Event![]()
Już to widze jak wszyscy zaspani popisują się swoją poranną reakcją -nie mylić z czymś innym![]()
Klimat_GTK napisał/a:
ale tak serio to nie poniemaju dlaczego nie możemy zmienić daty...nie to żebym miał coś do niej bo mnie tam rybka, ale martwię się o naszych braci(i nasze siostry?)bo parę osób by mogło dołączyć gdyby była inna data.Jeśli to my(czyt community leader i mvp)ustalamy daty i eventy to dlaczego by nie zmienić?na tym kalendarzu to ja widzę czw,sob i niedziela że są całkowicie puste a napewno sobie jescze poczekamy nim wyjdzie jakaś gra multiplayer od first party devWidzę że na Angielskim forum mają w inny dzień motorstorm(bo Whd nawet nie mają
).Z tego co mi wiadomo dostęp do modyfikacji kalendarza mają tylko właśnie mvp i mody...więc czemu by tak po prostu nie ustalić wspólnie kiedy komu lepiej i drogą demokracji ustalimy w jaki dzień można by zagrać?
jeszcze raz podkreślam ze mnie tam jak dla zenka kiedy się gra,środa czy nie środa mir egal
Już odpisuję![]()
Martwisz sie o naszych braci i siostry, ale dlaczego nie martwisz sie o mnie?
W inne dni za to mi nie za bardzo pasuje, no chyba, że ktoś inny z MVP będzie hostował turniej
Jeśli powiedzmy przesuniemy event na inny dzień, bo komuś nie pasuje, to wtedy mogą odpaść te osoby które brały udział w środę
Zostawmy inne dni na inne eventy
Jak to mawiał mój tata "Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził"![]()
Nie wiem jak patrzyłeś, ale na angielskim forum event Motorstorma mają w ten sam dzień, a WipEout HD mają w sobote![]()
@Bastek1
Na przyszłość edytuj swoje posty, jeśli czas na to jeszcze nie minął![]()
Jakieś pytania?![]()
Pozdrawiam.
z 22-02-2009 05:38 AM
Niech już zostanie środa, bo to nie ma co.Za chwilę krew się będzie lała.
Kto będzie mógł ,to zagra.
A tak na marginesie po co się pytać innych o godzinę , jak i tak nie podlega to żadnej dyskusji
z 22-02-2009 02:01 PM
Witam.
Bastek1 jaka krew![]()
![]()
Pytałem się jaka godzina Wam pasuje, żeby dopasować mniej więcej godzinę turnieju pod Was
Mieliście na to 2 dni, ale tylko zvarownik się na ten temat wypowiedział i postanowiłem wystawić listę. Przecież nie wystawie listy jeden dzień przed eventem![]()
Pozdrawiam.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]