Odpowiedz

Re: WipEout HD Event!

Buhahaha
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 42 z 746 (2,185 Obejrzane)

WipEout HD Event!

Witam.

Proszę się nie śmiać:smileywink:

To ja proponuję przełożyć event na poniedziałek, na godzine 4.00? Pasuje?:smileyvery-happy:

Nie ma możliości przesunięcia turnieju na inny dzień tygodnia! Radujmy się, że chociaż godzina jest ruchoma:smileyhappy::smileywink:

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share

[ Edytowany ]
Poniedziałek czwarta rano byłoby znakomicie:smileyvery-happy: I co Przemo ciężko być MVP:smileyvery-happy:?
Wiadomość edytowana przez zvarownik, 21-02-2009 08:27 PM
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 44 z 746 (2,167 Obejrzane)

hej ej jej!to mój śmiech jest xD

ale tak serio to nie poniemaju dlaczego nie możemy zmienić daty...nie to żebym miał coś do niej bo mnie tam rybka, ale martwię się o naszych braci(i nasze siostry?)bo parę osób by mogło dołączyć gdyby była inna data.Jeśli to my(czyt community leader i mvp)ustalamy daty i eventy to dlaczego by nie zmienić?na tym kalendarzu to ja widzę czw,sob i niedziela że są całkowicie puste a napewno sobie jescze poczekamy nim wyjdzie jakaś gra multiplayer od first party dev :smileytongue: Widzę że na Angielskim forum mają w inny dzień motorstorm(bo Whd nawet nie mają :smileytongue:).Z tego co mi wiadomo dostęp do modyfikacji kalendarza mają tylko właśnie mvp i mody...więc czemu by tak po prostu nie ustalić wspólnie kiedy komu lepiej i drogą demokracji ustalimy w jaki dzień można by zagrać?

jeszcze raz podkreślam ze mnie tam jak dla zenka kiedy się gra,środa czy nie środa mir egal
Share
Member
Bastek1
Wiadomość 45 z 746 (2,164 Obejrzane)

Klimat_GTK napisał/a:
...więc czemu by tak po prostu nie ustalić wspólnie kiedy komu lepiej i drogą demokracji ustalimy w jaki dzień można by zagrać?

jestem za otwartą dyskusją
Share
Member
Bastek1
Wiadomość 46 z 746 (2,162 Obejrzane)

A może zrobimy event np. z MGO ? Przy okazji :smileyhappy:
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 47 z 746 (2,153 Obejrzane)

Dotyczy: Re: WipEout HD Event!

temat już poruszałem rozmawiając z Przem_2010 studio dev musibyć first party...ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby się poustawiać :smileyvery-happy:
Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 48 z 746 (2,150 Obejrzane)

WipEout HD Event!

[ Edytowany ]

Witam.

Oj panowie, panowie:smileyhappy: Dać wam palec, a weźmiecie całą rękę:smileywink:

zvarownik napisał/a:
Poniedziałek czwarta rano byłoby znakomicie:smileyvery-happy: I co Przemo ciężko być MVP:smileyvery-happy:?
Wiadomość edytowana przez zvarownik, 21-02-2009 08:27 PM

Całkiem przyjemna "fucha":smileyvery-happy::smileywink: Swoją drogą trzeba kiedyś zrobić event o takiej wczesnej godzinie i to jeszcze na Phantom:smileyhappy: Hardcore WipEout HD Event:smileyvery-happy::smileyvery-happy: Już to widze jak wszyscy zaspani popisują się swoją poranną reakcją -nie mylić z czymś innym:smileywink:

Klimat_GTK napisał/a:
ale tak serio to nie poniemaju dlaczego nie możemy zmienić daty...nie to żebym miał coś do niej bo mnie tam rybka, ale martwię się o naszych braci(i nasze siostry?)bo parę osób by mogło dołączyć gdyby była inna data.Jeśli to my(czyt community leader i mvp)ustalamy daty i eventy to dlaczego by nie zmienić?na tym kalendarzu to ja widzę czw,sob i niedziela że są całkowicie puste a napewno sobie jescze poczekamy nim wyjdzie jakaś gra multiplayer od first party dev :smileytongue: Widzę że na Angielskim forum mają w inny dzień motorstorm(bo Whd nawet nie mają :smileytongue:).Z tego co mi wiadomo dostęp do modyfikacji kalendarza mają tylko właśnie mvp i mody...więc czemu by tak po prostu nie ustalić wspólnie kiedy komu lepiej i drogą demokracji ustalimy w jaki dzień można by zagrać?

jeszcze raz podkreślam ze mnie tam jak dla zenka kiedy się gra,środa czy nie środa mir egal

Już odpisuję:smileyhappy:

Martwisz sie o naszych braci i siostry, ale dlaczego nie martwisz sie o mnie?:smileywink: W inne dni za to mi nie za bardzo pasuje, no chyba, że ktoś inny z MVP będzie hostował turniej:smileyhappy: Jeśli powiedzmy przesuniemy event na inny dzień, bo komuś nie pasuje, to wtedy mogą odpaść te osoby które brały udział w środę:smileyhappy: Zostawmy inne dni na inne eventy:smileywink: Jak to mawiał mój tata "Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził":smileywink:

Nie wiem jak patrzyłeś, ale na angielskim forum event Motorstorma mają w ten sam dzień, a WipEout HD mają w sobote:smileyhappy:

@Bastek1  

Na przyszłość edytuj swoje posty, jeśli czas na to jeszcze nie minął:smileyhappy:

Jakieś pytania?:smileyvery-happy:

Pozdrawiam.

Wiadomość edytowana przez Przem_2010, 21-02-2009 11:59 PM

Share
Member
Bastek1
Wiadomość 49 z 746 (2,124 Obejrzane)

Niech już zostanie środa, bo to nie ma co.Za chwilę krew się będzie lała.

Kto będzie mógł ,to zagra.

A tak na marginesie po co się pytać innych o godzinę , jak i tak nie podlega to żadnej dyskusji

Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 50 z 746 (2,112 Obejrzane)

WipEout HD Event!

Witam.

Bastek1 jaka krew:smileyvery-happy::smileyvery-happy:

Pytałem się jaka godzina Wam pasuje, żeby dopasować mniej więcej godzinę turnieju pod Was:smileywink: Mieliście na to 2 dni, ale tylko zvarownik się na ten temat wypowiedział i postanowiłem wystawić listę. Przecież nie wystawie listy jeden dzień przed eventem:smileywink:

Pozdrawiam.

Share
Ogłoszenia

wp.pngWitajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.