Odpowiedz
Member
klocki_LEGO
Wiadomość 581 z 746 (519 Obejrzane)

Re: WipEout HD Event!

Oj było cięzko wczoraj.

Wczorajszy Event - PAŁA na całej lini za organizacje. Panowie przecież latamy dla siebie for fun, nic na siłe, nie odczuwasz potrzeby nie leć proste. Było nie małe zamieszanie wczoraj, event wystartował o 19 - godzina poślizgu 0_o *****?!?

To jak będzie wyglądać Event zależy tylko i wyłacznie od Nas.

Wyniki

I turniej

1. klocki_LEGO // 80

2. Tar-Elendil // 70

3. triboy // 58

4. dariusz1230 // 55

5. Ravill // 29

6. derat_PL // 23

7. Wreckedge // 15

8. hajabusa // 7

10. Tiduch // 5

10. Laggy Luke // 5

II turniej

1. klocki_LEGO // 80

2. triboy // 66

3. Tar-Elendil // 61

4. dariusz1230 // 59

5. Ravill // 29

6. Wreckedge // 21

7. derat_PL // 8

8. Laggy Luke // 5

Na niebiesko, osoby które nie brały udziału w całym evenie.

Troche dokladniej na google docs (forma + pkt)

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnT7Cbo9MEDWdHJuSVhIa09xV1RvaFNuZU9MbHJUYXc&hl=en

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Ravill
Wiadomość 582 z 746 (512 Obejrzane)

To był piękny turniej. Zastanawiam się tylko, czemu wszyscy tak nałogowo lubią mnie przeorać i wsadzić w bandę. Po części wyjasnił mi to lego, aczkolwiek hmm...

Share
Member
phaeton_pl
Wiadomość 583 z 746 (498 Obejrzane)

Dobra robota Mistrzu LEGO!

Widzę, że pojawiło się sporo nowych zawodników. To cieszy :smileyhappy:

Byłoby miło gdyby każdy z Was wyraził swoje zdanie na temat formuły i czasu rozgrywania eventu. Może ktoś z nowych zawodników jest zainteresowany DODATKOWYM turniejem na Flash albo Rapier? Może eliminator? Ja chętnie bym z wami zagrał, for fun! A żeby nie pojawiały się "zgrzyty" nie ograniczajmy się do napisania jednego posta w tygodniu.

Lego ma rację, "To jak będzie wyglądać Event zależy tylko i wyłacznie od Nas" (czyli również Was).

Jest sporo chętnych do zrobienia Bling Brigade. Napiszcie na forum w temacie "Bling Brigade", że np. "ja mogę lecieć codziennie po 22:00", na pewno coś poradzimy :smileyhappy:

Share
Member
Tidek_
Wiadomość 584 z 746 (473 Obejrzane)

Hyh, duże zamiesznie było podczas rozpoczęcia turnieju (mam nadzieje ze następnym razem będzie lepiej :smileytongue:). Mi oczywiście internet nie pozwolił z wami zagrać (1 wyścig tylko, następnie co chwila freezy i DC jak wchodziłem do roomu...) Może następnym razem uda mi się do was połączyć ;x

Co do godz. rozpoczęcia - 18:00-22:00 mi najbardziej pasuje.

Dodatkowy turniej - eliminator jest bardzo ciakawy, chętnie bym z wami zagrał na tym trybie ;p, no i Zone Battle, zagrałem dzisiaj na sieci kilka wyścigów i nawet mi się spodobał. Speed class w turnamentach mi jest obojętny (byle nie venom xD).

Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 585 z 746 (467 Obejrzane)

WipEout HD Event!

Witam.

Nie chcę się za bardzo rozpisywać na temat ostatniego eventu:smileyindifferent:

klocki_LEGO napisał/a:

Oj było cięzko wczoraj.

Wczorajszy Event - PAŁA na całej lini za organizacje. Panowie przecież latamy dla siebie for fun, nic na siłe, nie odczuwasz potrzeby nie leć proste.(...)

To jak będzie wyglądać Event zależy tylko i wyłacznie od Nas.

LEGO pała to powinna być dla uczestników, latamy dla zabawy to fakt, ale jakieś zasady muszą być, bo inaczej wychodzi tak jak ostatnio! Nie umiecie się sami zachować i uszanować mojego czasu - nie lećcie!

"To jak będzie wyglądać Event zależy tylko i wyłacznie od Nas"- święte słowa, a teraz się do tego zastosujcie. A niektórych proszę o wstrzymanie z robieniem zamętu podczas eventu:smileywink:

phaeton_pl napisał/a:

Byłoby miło gdyby każdy z Was wyraził swoje zdanie na temat formuły i czasu rozgrywania eventu. Może ktoś z nowych zawodników jest zainteresowany DODATKOWYM turniejem na Flash albo Rapier? Może eliminator? Ja chętnie bym z wami zagrał, for fun! A żeby nie pojawiały się "zgrzyty" nie ograniczajmy się do napisania jednego posta w tygodniu.

Macie jakieś uwagi, pomysły, zastrzeżenia odnośnie eventu, lub jego organizacji? piszcie śmiało o nich w tym temacie. Myślę, że dojdziemy do jakiegoś porozumienia:smileyhappy:

"A żeby nie pojawiały się "zgrzyty" nie ograniczajmy się do napisania jednego posta w tygodniu." - no i proszę, kolejne święte słowa - w kościele ostatnio byliście, czy jak?:smileywink: Do tych słów też moglibyście się zastosować.

W związku z tym, że zrobiła się samowolka, niestety jestem zmuszony wprowadzić "małe" zmiany.

A więc od następnego eventu:

* zakładam nowy czat tekstowy, wyłącznie na potrzeby eventu i dla jego uczestników - proszę o nie zapraszanie do niego własnych znajomych, którzy nie biorą udziału w evencie.

* dostęp do eventowego pokoju gry, od teraz będzie możliwy tylko i wyłącznie poprzez moje zaproszenia, nie dołączajcie już sami starym sposobem!

*proszę o nie robienie sobie "jaj" kiedy nie trzeba i nie robienie zbędnego zamieszania.

Informacja o najbliższym Evencie:

Termin: 21 Luty

Godzina: 18.00

Ilość tournamentów: 2

Ilość tras: 12 (Random) - ustawienie 3 x 4 trasy!

Trasy z dodatku Fury: TAK

Speed Class: Phantom

Lista Uczestników:

1. Przem_2012

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Lista Rezerwowych:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Member
Ravill
Wiadomość 586 z 746 (450 Obejrzane)

Lista Uczestników:

1. Przem_2012

2. Ravill

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Lista Rezerwowych:

1. Siwy : ) (brachol)

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Share
Member
triboy
Wiadomość 587 z 746 (444 Obejrzane)

No właśnie, ostatni Event skwitowałem określeniem "pie.dol.nie". Sorka Pany, ale tak to dokładnie wyglądało. Zamieszanie i chaos, jeżeli ktoś chce zrobić BB, niech napisze o tym na forum odpowiednio wcześniej. Inaczej powtórzy się sytuacja z niedzieli. Mieliśmy robić BB, LEGO nie wchodził do pokoju, oki, pytam - "Lecimy T, czy BB?". Echo. Drugi wyścig - "Lecimy T, czy BB?". "T". Skoro lecimy turniej, to jak doszło do tego, że wystartował w nim ktoś, kto nie był na liście? LEGO na niej był, a mimo to zabrakło dla niego miejsca, ha.

Druga sprawa, formuła Eventu. Może dla nowych graczy jest zbyt wymagająca - phantom, fury, reversy. Jeżeli ktoś wolałby wystartować w wolniejszej klasie, to nie ma problemu. Jeżeli zgłosi się wystarczająca ilość osób, na pewno znajdzie się czas na organizację takiego Eventu. Chętnych proszę o wpisanie się na odpowiedniej liście.

Lista Uczestników (phantom):

1. Przem_2012
2. Ravill
3. tri
4.
5.
6.
7.
8.

Lista Rezerwowych:

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Lista osób zainteresowanych powstaniem klasy rapier:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Należy jednak pamiętać, że aby wystartować w Evencie, należy zapisać się na liście właściwej (phantom).

WHD Platyna
Zico 30.68
Share
Member
dariusz1230
Wiadomość 588 z 746 (433 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Wiatm :smileyhappy:

Wszystkie mądre stwierdzenia na temat ostatniego eventu juz padł,

wiec nie bede pisał już żadnych zbędnych głupot,bo mi Przmek zaproszenia nie wyśle :smileywink:

A i 4 miejsce ostatnio to i wstyd cos pisac :smileyvery-happy:

1. Przem_2012
2. Ravill
3. tri
4.Darek1230
5.
6.
7.
8.

Lista Rezerwowych:

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

czesc :smileyhappy:

Share
Member
klocki_LEGO
Wiadomość 589 z 746 (428 Obejrzane)

The Ronettes - Be My Baby

[ Edytowany ]

Ostatnio wyszło jak wyszło, możemy się teraz nawzajem obwiniać, szukać winnego ale chyba nie o to biega.
Zasady jak zasady, nadużywane jak zawsze, (przykład: wiekszość z Nas, miał swój debiut w evencie nie będąc zapisana na liste). Nie mówie, że są złe, ale nie pojmuje, aby trzymać się ich sztywno - lecimy 12 tras x2 i NARA, kazdy w swoja strone.
Nie chce, aby event był jakąś skostniała nierozwijaną formą.
Znamy się nie od dziś, więc chyba nie problem "dogadać się".

Lachy, hihy rzecz na miejscu i nie wyobrażam sobie eventu bez tego fenomenu :smileytongue:.

Co do rozgrywek.
Myśle aby skrócić ilość tras z 24 do 18 lub 16.
Ta 24, skutecznie nawet LEGO na pojedyńcze klocki rozkłada.
Dodatkowo możemy się umawiać, tu na forum (jak to powiedział Phi) na coś eXtra, Eliminator, Zone, Mods Ships (np. one ship etc.) Venom/Flash/Rapier/Phantom czy Anulpha Pass Holender mode :smileyhappy: itp.
Każdy mogł by wyślić Mod'a (swoje zasady) co tydzień.

Edit: haha Hator :smileywink:

Share
Member
Tidek_
Wiadomość 590 z 746 (408 Obejrzane)

Re: The Ronettes - Be My Baby

[ Edytowany ]

Mam nadzieje ze net teraz mi dopisze

1. Przem_2012
2. Ravill
3. tri
4.Darek1230
5. Tidek
6.
7.
8.

Lista Rezerwowych:

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Lista osób zainteresowanych powstaniem klasy rapier:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Share
Ogłoszenia

wp.pngWitajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.