z 23-07-2009 01:56 PM
Dzisiaj pokazala sie nowa latka z numerem 2.0, z ktorej dla mnie najwiekszym odjazdem jest rozbudowany system statystyk - widac, ze chlopaki wykonali kawal dobrej roboty zbierajac wszystkie te informacje - przynajmniej wiadomo jasno i na temat czego brakuje i gdzie trzeba popracowac ![]()
z 24-07-2009 10:13 AM
tylko jedna rzecz, nie wiem czy też to macie, zaciągnęła mi się
również aktualizacja 2.0
no i przy graniu online, przy przeglądaniu listy dostępnych gier
konsola robi zawieszkę, na razie raz
to sprawdziłem, jeszcze zobaczę dziś...czy ktoś też się z tym spotkał?
z 24-07-2009 07:40 PM
Witam.
Jak na razie jeszcze dużo nie grałem w Fury
Ale już mogę stwierdzić, że to moje najlepiej wydane 36 zł. w życiu - nie spodziewałem się tak niskiej ceny, jestem w szoku
Gra się świetnie, nowe tryby rewelacyjne, nawet widać poprawę grafiki w porównaniu do podstawki![]()
demute_natsumi nie jesteś/byłeś sam z problemem połączenia się online. I właśnie dzisiaj pojawił się nowy patch z numerkiem 2.01, który waży 109MB - trochę dużo jak na łatkę problemu z online
Ciekawe co jeszcze nowego wprowadza, zauważyliście jakieś nowe zmiany?
Pozdrawiam.
z 24-07-2009 07:54 PM
Ja spedzilem z Fury wiekszosc dzisiejszego dnia i po dotarciu do 4 ligi chcialbym sie wypowiedziec.
Caloksztalt ogolnie na duzy plus, podobaja mi sie przestylizowane menusy i genialny system statystyk, muzyka jest totalnie niesamowita i swietnie buduje klimat ale to juz w podstawce bylo na takim samym poziomie. Co do trybow i rozgrywki - za 36 PLN dostajemy praktycznie druga gre na kolejne dlugie godziny grania i za to wielkie plusy dla tworcow - inna sprawa, ze trasy byly tworzone na pewno przez kolesia regularnie zazywajacego kwas lub inne substancje psychotropowe
- takiego pokrecenia nie widzialem w zadnej grze, nie wyobrazam sobie poki co grania na Elite Phantom (a myslalem ze to Sebenco z podstawki jest trudna trasa hehe), choc bedac twardym od poczatku podszedlem do Fury z zalozeniem ze nie uznaje za zaliczonych eventow na poziomie innym niz Elite i narazie tylko w dwoch przypadkach musialem odpuscic i grac na Skilled albo Novice - mowa o trybie Detonator, ktory wywoluje u mnie zgrzyt zebow owocujacy zniszczeniem calego szkliwa... nie dosc, ze trasy sa zakrecone jak swinia w agrescie to jeszcze komus sie ubzduralo, ze konczaca sie amunicja i koniecznosc przeladowywania to jest dobry pomysl - a nie jest.
Najbardziej podoba mi sie Eliminator i manewr z odwroceniem statku - to bylo genialne posuniecie i ten tryb moim zdaniem bedzie glownym killerem online - powinien sie przydac przy trofeum "Eliminate 50 Online Opponents". Co do Zone Battle - bardzo fajnie pomyslane ale wydaje mi sie ze CPU na Elite znacznie kantuje, przynajmniej skok w porownaniu do Skilled jest za duzy i trzeba sie niezle napocic zeby wygrac. Kolejny plus to o wiele wieksza liczba punktow przyznawana w nowych trybach, znowu mozna szybciej zrobic trofeum dotyczace odblokowania wszystkich skorek dla maszyn - w podstawce to by trwalo tygodniami.
Podsumowujac - Fury uwazam za jeden z najlepszych zakupow na PSN-ie choc poziom trudnosci podkrecany glownie poprzez zbytnio pogiete trasy z pewnoscia bedzie przyczyna powiekszenia sie ilosci wrzodow i niekontrolowanych skokow cisnienia
.
w 14-11-2009 12:24 AM - last edited on 14-11-2009 12:25 AM
no ja to powiem ze u mnie Wipeout (juz bez Fury a z Fury to zupełnie) to zdecydowanie moja ULUBIONA gra na ps3. W sensie gra do której moge wracać i wracać i wracać, dla samej przyjemności grania np w Zone Mode i wiecznego pobijania swoich rekordów ;-)
I to pierwsza gra w której złapalem bakcyla na zbieranie trofeów, w innych grach mnie to wogóle nie kręci i gram "dla grania" - w Wipeoucie jednak te zadania sa tak fajnie pomyślane że naprawde "jest fun" z każdego kolejnego zaliczonego zadania :-)
Jednym słowem uwielbiam ekipe z (dawnego)Psygnosis, obecnie Studio Liverpool.
p.s. Playstation 4 kupie w ciemno tylko dla jednej gry - następnego Wipeout'a który znowu będzie starym dobrym Wipeoutem tylko jeszcze ładniejszym ;-)
p.s.2 przy całym uwielbieniu dla HD - jednak Wipeout2097 jak dla mnie nie do pobicia. Szkoda wielka że nie zrobili jeszcze konwersji w PS One Classics - "pierwszy" Wipeout jest a 2097 nie ma, jak dla mnie największe niedopatrzenie ludzi zarządzających PS Store , mam nadzieje że to naprawią ;-)
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]