w 01-06-2009 03:30 PM - last edited on 01-06-2009 03:33 PM
Witam!
Dla wszystkich fanów "niskich lotów" mam wspaniałą wiadomość.
Jak podaje oficjalny PlayStation Blog - http://blog.us.playstation.com/2009/06/01/wipeout-
Już niedługo dostaniemy DLC do naszej ukochanej gry ![]()
WipEout HD Fury Expansion Pack. Nowa zawartość zaoferuje nam 8 nowych tras (prawdopodobnie kompilacja tras z Pura i Pulsa jak w orginale), 13 nowych modeli statków, 3 nowe tryby (2 z nich do rozgrywek online) oraz nowe trofea.
Nowe tryby to:
Eliminator, który będzie polegał na rozwalaniu przeciwników,
Zone Battle to wariacja standardowego Zone,
oraz Detonator, w którym jeżdżąc musimy niszczyć jakieś miny, bomby i inne pierdoły ![]()
Ja już nie mogę się doczekać ![]()
Dawać mi To!!! Tylko za rozsądną cenę ![]()
z 01-06-2009 04:01 PM
z 01-06-2009 09:54 PM
Hallo!
No ja tez juz sie ostro na to napaliłem! Już od dłuższego czasu czekaliśmy na jakies dodatki!! A tu jakby nie patrzył mamy prawie WIPEOUT HD 2 widziałem filmik i zapowiada sie kozaczek
jeżeli beda wyscigi online w Zone to juz bedzie konkretna sieczka z mózgu
i o to chodzi!! A i troche świeżosci nie zaszkodzi,bo te trasy to juz na ślepo latamy
Dawac mi to!! A tu dam wam linka zebyscie nie szukali długo
http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6673875,Doda
z 19-06-2009 02:40 PM
z 19-06-2009 02:57 PM
z 25-06-2009 04:47 PM
To confirm the tracks in the pack; you will be able to play are;
Modesto Heights forward,
Modesto Heights reverse,
Tech De Ra forwards,
Tech De Ra reverse,
The Amphiseum forward,
The Amphiseum reverse,
Talon's Juction forward,
Talon's Junction reverse.
Plus the below Zone (also playable in Zone Battle and Detonator) tracks playable forwards only;
Mallavol,
Syncopia,
Corridon 12,
Pro Tozo.
Oto, co udało mi się znaleźć na temat nowych tras.
z 10-07-2009 01:49 PM
W Fury będzie Kampania. Martwi mnie trochę wyraźne rozgraniczenie od głównej części. Czyżby niemożliwe było zrobienie eventu jednocześnie z nowych i starych tras?
Natknąłem się coś takiego:
[url]http://www.dailymotion.pl/video/x9hpgp_coverage-e3
z 10-07-2009 06:42 PM
Nie panikuj ![]()
Po prostu owe DLC będzie zawierać w zasadzie tyle samo tras co "podstawka" + dodatkowe tryby i trofea, więc aż się prosiło o nową kampanię
W końcu musimy coś dostać w zamian za kasę, którą dane nam będzie wybulić (obstawiam 47 zł.)
Do tego jak widać dostaniemy nowy "dizajn" menusów - czarne ala te alternatywne z wersji Pure na PSP (telewizory dzięki temu będą "brały" mniej prądu
)
Premiera zapewne pod koniec lipca, więc pozostaje uzbroić się w cierpliwość ![]()
PS. Osobiście ciekaw jestem czym będzie następna gra, będąca dzieckiem jak głoszą plotki
połączonych sił wewnętrznych oddziałów Sony - Studio Liverpool i Evolution (Motorstrmy, kiedyś WRC)
z 11-07-2009 11:22 PM
Ujawniono listę trofeów. Możecie ją sobie sprawdzić poprzez opcję Compare Trophies. (Nie)stety nie ma powrotu Zico. Dla leniwych:
Hold Your Fire
Reach stage 10 without firing on any track, in any Detonator event.
Sharpshooter
Score a hit with every round in an entire cannon clip in any Detonator event.
Da Bomb
Destroy all 14 bombs in any Detonator event
Zone Battles Legend
Win a single player, Racebox, Zone Battle event with a target of 40 on Talons Junction (Forward)
Just Passing Through
Pass through 15 Zone Barriers in any Zone Battle event.
Zen Evasion
Win any single player Zone Battle event with a minimum target of 25 without absorbing.
Elimin18
Eliminate 18 opponents in a single player Eliminator event.
Cannon and on
Hit 5 different opponents with rounds from the same Cannon clip in a single player Eliminator event.
Stay on Target
Stay locked onto an opponent with a Missile or Leech Beam for 30 seconds in a single player Eliminator event.
The Pure Four
Obtain 50.000 points on each of the following tracks in Zone Mode - Pro Tozo, Mallavol, Corridon 12 and Syncopia.
Stats Life
Attain and view every stat in the game.
Anti-scenic Route
Successfully perform a barrel roll whilst navigating the Amphiseum (Reverse) shortcut in any event
Fury Campaign Legend
Obtain a medal in every cell in the Fury Campaign
w 20-07-2009 10:09 PM - last edited on 20-07-2009 10:15 PM
Mimo, że wszystkie trofea są brązowe
zapewne łatwo nie będzie...
ale o tym przekonamy się już w najbliższy czwartek 23 lipca ![]()
Tak więc szykujcie skarbonki... znaczy się karty kredytowe i lecimy ![]()
Cena to tylko £7.99 / €9.99 / czyli 42zł??? Jak za 3 nowe tryby gry, 12 tras, 13 statków, nowe trofea, nową kampanie, czy zupełnie nowe utwory muzyczne, cena wydaje się rozsądna
Szczegóły od samego Zico Liu (tak tego Zico, którego tak wszyscy "kochamy" za jego czas
) na http://blog.eu.playstation.com/2009/07/17/wipeout-
Do zobaczenia online w czwartek ![]()
PS. Już we wtorek 21 lipca dostaniemy darmowy patch zawierający przygotowanie pod Fury + nowy design menusów, wyboru tras i statków, a także nowe menu ze statystykami
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]