Odpowiedz
Member
Wiadomość 1 z 9 (2,716 Obejrzane)

Zone Mode

Jak tam rekordy Wasze w walce z zone mode? Ja narazie skromne 35 :smileywink:

Super sprawa wogóle ze tworcy gry zrobili ukłon w strone fanów serii z tymi bonusowymi hud'ami! Fajnie sobie smigac w full hd i miec hud z Wipeout'a 2097, łezka się w oku sama kręci na wspomnienie tych czasów :smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 2 z 9 (2,711 Obejrzane)

Dotyczy: Zone Mode

Mi udało się zrobić 54 zony i to jeszcze na samych hamulcach przy robieniu Airbraker. O dziwo używając kierunków nie mogę więcej zrobić :smileysurprised:

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Member
ziko-pl
Wiadomość 3 z 9 (2,679 Obejrzane)

Re: Zone Mode

Niejaki xtianoPL wykrecil 157 zones na Anulpha Pass i mial tylko 2 perfect zones...jest pierwszy w rankingu, sprawdzcie. Ci co graja w Wipa wiedza, ze to nie jest mozliwe. Jakis glitch?
Share
Member
xtianoPL
Wiadomość 4 z 9 (2,645 Obejrzane)

Re: Zone Mode

Glitch, staramy się nawiązać kontakt z SCE Studio Liverpool...
Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 5 z 9 (2,640 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Zone Mode

To daj namiary jak to zrobić, zanim to naprawią :smileyhappy:

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share

Re: Dotyczy: Re: Zone Mode

Ja na tej samej trasie na razie wykręciłem 49 zone. Ale jadę ostro z tematem, więc za tydzień będzie 75:smileyhappy: Poza ty zapraszam wszystkich do wspólnego ciorania, mój ID taki, jak ksywa 9to chyba oczywiste:smileyhappy:)
Share

Mój rekord to 54 zone :Smile:
Share
Member
Wiadomość 8 z 9 (2,268 Obejrzane)

u mnie 55 zone, anulpha pass oczywiscie, chyba 35 perfekt zones i coś pod 124tys punktów

wogóle Zone Mode w wipeoucie jest jak Tetris - mozna w to grac w nieskończoność i ciągle poprawiać własny rekord :smileywink: uwielbiam ten tryb, plus opcja własnej muzyki w podkładzie i w sumie w tej chwili jedyna gra od daaawna przed jaka jestem w stanie 2 godziny siedzieć i mi mijają jak 15 minut :smileywink:

Share
Member
rychu130
Wiadomość 9 z 9 (2,243 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Zone Mode

75 pękło w miarę szybko, ale dawno nie grałem, wiec może teraz troche będzie więcej.

Ja raczej skupiam sie na pobijaniu rekordów poszczególnych tras. Ostatnio trochę spadłem, ale np. na Chenghou Project 21 miejsce , Vineta K - 42, Metropia - 33, Ubermall - 46, Moa Therma ( rev ) - 34

Tak ogólnie to na wszystkich oprócz Anulpha Pass i Moa Therma to pierwsza 100

(koniec szpanu) xD   :smileyvery-happy:

Share
Ogłoszenia

wp.pngWitajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.