z 14-06-2010 07:36 PM
cześc wszystkim mam nowy telewizor Philips który ma funkcje 3D oraz gre wipeout HD i nie wiem jak moge włączyć tak zwane 3D?? czytam ze to jest mozliwe każdy na youtube.pl pokazuje filmiki jak grają w 3D ale nie wiem jak to właczyć ustawiam tv na 3D ale dalej nic nie działa
dzieki za jaką kolwiek pomoc
gg 9671041
psn mike-K1X
z 18-06-2010 08:53 AM
Hejka! udało Ci się może odpalić giere w 3d? też mam z tym prblem na panasonicu.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]