w
06-04-2011
08:39 AM
- last edited on
06-04-2011
10:47 AM
przez
Cassiopaea
Mam już niezłego ***.I nie mówcie że nie jest to wina PLAYSTATION. Od 3 dni poraz kolejny nie można wbić sie na serwery Homefront. Oczywiście problem dot. tylko posiadaczy PS3. Na XBOX gra śmiga. Kupiłem grę która jest tyle samo warta co gra na XBOX'a a otrzymuję nic nie warty produkt. Ktoś teraz powie to kup sobie Xbox'a. Nie po to kupowałem PS3 żeby po krótkim czasie kupować kolejna konsolę. Do firmy Sony: Zróbcie z tym cos ***bo tracicie w ten sposób klientów i juz wkrótce przy takim *** podejściu bedziecie mogli zamknąć swoją firemkę. Moja cierpliwośc sie kończy i juz od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad zmianą konsoli. Podejrzewam że nie jestem odosobnionym przypadkiem.
z 07-04-2011 05:18 PM
z 08-04-2011 07:11 AM
Owszem zgadzam się że wina leży po stronie serwerów które oraganizowało THQ. Tylko zauważ że XBOX a raczej Microsoft było w stanie zmobilizować THQ do szybkiego rozwiązania problemu. W przypadku Sony opierzałość to mało powiedziane. Mają to generalnie w dupie. Najgorsze jest to że jest to kolejna gra w której problemy pojawiają się tylko u posiadaczy PS3. Wiem że Microsoft wali niezłą kasę aby otzrmać szybciej produkt oraz lepszy ale dlaczego Sony podchodzi do tego tak "lajtowo"
z 08-04-2011 11:38 AM
z 08-04-2011 12:12 PM
Tyle że producent już sprzedał grę milionom ludzi. I na tym im zależało. Jednakże teraz już nie martwią się że spory procent ludzi z PS3 kupiło wadliwy produkt. To tak jakbyś kupił samochód który po wyjechaniu z salonu zdechł. I ani dealer samochodowy(czyt. Sony) ani producent (czyt. THQ) nie chcieli ci go naprawić lub zwrócić kasę w ramach gwarancji.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]