z 23-06-2010 09:40 PM
z 24-06-2010 04:19 PM
też już miałam przyjemność sobie trochę pograć
z tym zawieszaniem to straszna lipka, ale ogólnie gra mnie wciągnęła...i pozytywnie zaskoczyła, bo myślałam, że będzie gorzej
...no nie dziwmy się, że jest podobna do bad company2, w końcu dice zrobiło multiplayer, trochę zachowali ze starego medala, ale niesety nie układ broni na padzie co jest dla mnie wieeelkim minusem
co do porównania z codem, nie wiem- nie grałam
z 05-08-2010 09:12 PM
W nowym Medal of Honor będzie wciśnięty kawałek z Linkin Park... Zobaczcie sami ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=TmQ-R71eqUk&feature
z 06-08-2010 03:09 PM
z 20-08-2011 07:50 AM
Mam pytanko odnośnie trofeum - Multiplayer: Heavy Fire Support
W poradniku pisze:
"Najlepiej grać w Combat Mision. Zaraz z początkiem rozgrywki strzelajcie gdzie popadnie i tyle. Jeszcze możecie użyć ciężkiego karabinu co na pewno przyniesie wam szybszy sukces w wystrzeleniu 1000 naboi."
Ok, tylko nie wiem czy moge to zrobić w ciągu całej rozgrywki na mapie czy wciągu 1 życia?
Bo nie mam 1000 naboi i sporo brakuje by wystrzelić ich aż tyle.
z 27-08-2011 07:02 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]