Odpowiedz

Re: Medal of Honor w Afganistanie !

Hmm ja wiem co to jest BETA Przemku:smileyhappy: i staram się coś tam podsyłać na forum MoH.. Ale cieżko wyłapać cokolwiek innego kiedy ten rażący w oczy i cierpliwość error przeszkadza:smileyhappy: Więc czekam na zapowiedziany patch i będę działał dalej:smileywink:
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
missBANGG
Wiadomość 12 z 16 (438 Obejrzane)

też już miałam przyjemność sobie trochę pograć :smileyhappy: 

z tym zawieszaniem to straszna lipka, ale ogólnie gra mnie wciągnęła...i pozytywnie zaskoczyła, bo myślałam, że będzie gorzej

...no nie dziwmy się, że jest podobna do bad company2, w końcu dice zrobiło multiplayer, trochę zachowali ze starego medala, ale niesety nie układ broni na padzie co jest dla mnie wieeelkim minusem

co do porównania z codem, nie wiem- nie grałam

Share

Medal of Honor w Afganistanie !

W nowym Medal of Honor będzie wciśnięty kawałek z Linkin Park... Zobaczcie sami :smileytongue:

http://www.youtube.com/watch?v=TmQ-R71eqUk&feature=player_embedded#!

moh.jpg

Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 14 z 16 (356 Obejrzane)

Dotyczy: Medal of Honor w Afganistanie !

Nie no muszę przyznać, że trailer bardzo mi się spodobał:smileyhappy: co do utworu LP to lekkie zdziwienie:smileywink:

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Member
Makos-Robert
Wiadomość 15 z 16 (74 Obejrzane)

Mam pytanko odnośnie trofeum - Multiplayer: Heavy Fire Support

W poradniku pisze:

"Najlepiej grać w Combat Mision. Zaraz z początkiem rozgrywki strzelajcie gdzie popadnie i tyle. Jeszcze możecie użyć ciężkiego karabinu co na pewno przyniesie wam szybszy sukces w wystrzeleniu 1000 naboi."

Ok, tylko nie wiem czy moge to zrobić w ciągu całej rozgrywki na mapie czy wciągu 1 życia?

Bo nie mam 1000 naboi i sporo brakuje by wystrzelić ich aż tyle.

Share
Member
Makos-Robert
Wiadomość 16 z 16 (54 Obejrzane)

Masakryczne jest to forum... tu chyba wchodzi 5 osób raz na tydzień...?

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.