z 27-12-2009 12:17 PM
witajcie juz po świętach jak wam poszło z levelami. Ja obecnie jestem w 10 misji i męcze się hehehhe. koledzy ale mam pytanie czy można poszczególne misje przechodzić współnie tzn. zapraszając kolegę do gry oczywiście przez internet.
z 14-01-2010 12:37 PM
Witam, jeśli ktoś chce można pograć, jutro będę miał grę. Możecie mnie zapraszać.
PSN: Rainder
z 10-05-2010 12:54 PM
w 26-07-2011 12:39 PM - last edited on 26-07-2011 12:42 PM
Witam jeśli ktoś w to jeszcze z rodaków gra to chętnie zagram w Co-op całą kampanie na hardcore. Z tego co wiem to max 4 chłopa jest potrzebne.
Jak coś to mój ID: Kwatermistrz
P.S.: Headset jest.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]