Odpowiedz
Member
pabloss77
Wiadomość 11 z 14 (755 Obejrzane)

Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising

witajcie juz po świętach jak wam poszło z levelami. Ja obecnie jestem w 10 misji i męcze się hehehhe. koledzy ale mam pytanie czy można poszczególne misje przechodzić współnie tzn. zapraszając kolegę do gry oczywiście przez internet.

======================================================================
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Rainder
Wiadomość 12 z 14 (671 Obejrzane)

Witam, jeśli ktoś chce można pograć, jutro będę miał grę. Możecie mnie zapraszać.

PSN: Rainder

Share

No i ja w koncu dopadlem ta gre:smileyhappy: Jest naprawde swietna ale tez tak jak to czytalem w recenzjach AI mocno kuleje.. Nasz team jest bardzo ale to bardzo glupi niestety.. Wrogowie na dlugi dystans maja dobry wzrok jak i celnosc, ale zas na krotki dystans ( np. pomieszczenia) potrafia przykucnac i sie na nas gapic nie wiedzac co sie dzieje:smileyvery-happy: Singiel na Normalu juz zaliczony, teraz pozostaje Hardcore. Cala kampanie mozna zaliczyc w trybie co-op pod warunkiem, ze gra sie caly czas tym samym skladem. Jacys chetni do pomocy przy zdobywaniu platynowego trofeum? Gre mam pozyczona i nie chce sie zbytnio ociagac z jej zwroceniem, takze fajnie jakbyscie byli w miare dyspozycyjni. HeadSet raczej niezbedny, ze juz nie wspomne o inteligencji ktora powinna przewyzszac ta komputerowa:smileytongue:
Share
Member
Kwatermistrz
Wiadomość 14 z 14 (35 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Witam jeśli ktoś w to jeszcze z rodaków gra to chętnie zagram w Co-op całą kampanie na hardcore. Z tego co wiem to max 4 chłopa jest potrzebne.

Jak coś to mój ID: Kwatermistrz

P.S.: Headset jest.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.