z 12-08-2010 01:10 PM
Pograłem wczoraj kilka godzin w demo i muszę przyznać, ze gra bardzo mi się spodobała
Udało mi się nawet wspólnie ze strusixem rozegrać kilkadziesiąt partyjek![]()
Graficznie nie jest rewelacyjnie, ale bardzo dobrze - bogate otoczenie, widowiskowe efekty, jedynie modele samochodów mogłyby być lepsze
Za to audio stoi na wyższym poziomie, soundtrack jest świetny, zaś sama jakość dźwięku imo rewelacyjna
Model jazdy jest nawet dobry, miejscami nieco wymagający, to wszystko w połączeniu z power upami daje dużo radochy z grania i tworzy grę bardzo atrakcyjną![]()
Moim zdaniem gra idealnie nadaje się na event
może nawet jako następca eventu Wipeout HD![]()
Podzielcie się swoimi opiniami z dema, bądź jeśli ktoś posiada to z pełnej wersji![]()
z 12-08-2010 01:26 PM
Mi sie demo również bardzo spodobało. Multiplayer jest naprawde dobrze rozwiązany, a model jazdy jest bardzo dobry. Grafika jest nawet ok samochody są ładne, ale otoczenie już troszke gorzej. Grałem też w demo Split/Second, ale według mnie blur ma dużo lepszy system power-up'ów. Widać, że zrobiło ją studio, które miało już do czynienia z grami wyścigowymi. Jest bardzo dobra, ale myślę, że troszke traci na tym, że nie ma otwartego świata, ale i tak ją polecam i chyba kupię jak stanieje. Dużą zaletą jest też licencja.![]()
z 13-08-2010 09:21 AM
A ja jak jakimś umiarkowanym fanem wyścigów jestem to zdecydowanie zagrywałem się w we wszelkiego rodzaju gokarty z powerupami zawsze mnie bawiły. Szczególnie Mario Cart, CTR, ModNation itp. na splitscreenie. Blur generalnie jako gra mi się podoba, wciągnąłem się i chyba po urlopie nabędę pełną wersję. Jak najbardziej gra typowo eventowa jak i onlajnowo/splitscreenowa. Nic nie daje takiej przyjemności jak skopać znajomym tyłek ![]()
Soul
z 14-08-2010 09:19 PM
Posiadam pełną wersje od miesiąca, wciągnęła mnie już jak załączyłem pierwszy wyścig. Największą i chyba najważniejszą zaletą jest tutaj multiplayer, genialnie rozbudowany (wykonywanie challengów które pozwolą szybciej wbić lvl, różne modyfikacje do pojazdu czy power-upów, odkrywanie aut, różne rodzaje wyścigow itd.).
Wadą jest tutaj głównie grafika, mi tam w sumie nie przeszkadza ale jak kto woli ![]()
Co do eventu to wątpie żeby było aż tylu chętnych, na PS3 bardzo ubogo z polskimi graczami, ale kto wie ;p
Pozdrawiam i polecam ![]()
z 16-08-2010 08:53 PM
Siemka no mi kumpel pożyczył Blura i nawalam w niego niezły jest ale mam problemy z online.Pierwsze wyscigi do 10lv ok ale jak wybieram inne i jestem na pierwszym miejsci juz w polowie wyscigu to mnie rozłacza..wku...ia mnie to nie wiecie o co cho juz nawet w routerze nowe porty ustawilem ale i tak mam ztym problem macie jakis pomysl pozdrawiam.
z 23-08-2010 09:10 PM
z 23-08-2010 11:53 PM
Ja tam mam 100%, trofea w blurze raczej nie powinny stanowić problemu. Jak masz jakieś pytania to pisz ![]()
z 25-12-2011 08:36 PM
Zapraszam wszystkich na co tygodniowe eventy w blura tylko z polakami, jest śmiesznie, kulturalnie i miło.
Połowe czasu gramy normalne wyścigi, drugą połowe robimy różne customowe wyzwania (typu eliminacja, zabawa z 1 power upem na trasie itd.)
Jak ktoś zainteresowany to pisać na PSN nick: Tiduch, albo po prostu zapisać się na tym forum http://www.psxextreme.info/topic/98076-blur/page__
z 27-12-2011 06:52 PM
Widziałęm że jutro gracie postaram się być
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]