Odpowiedz
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 1 z 9 (773 Obejrzane)

Blur

Pograłem wczoraj kilka godzin w demo i muszę przyznać, ze gra bardzo mi się spodobała:Thumbs: Udało mi się nawet wspólnie ze strusixem rozegrać kilkadziesiąt partyjek:smileywink:

Graficznie nie jest rewelacyjnie, ale bardzo dobrze - bogate otoczenie, widowiskowe efekty, jedynie modele samochodów mogłyby być lepsze:smileywink: Za to audio stoi na wyższym poziomie, soundtrack jest świetny, zaś sama jakość dźwięku imo rewelacyjna:smileyhappy: Model jazdy jest nawet dobry, miejscami nieco wymagający, to wszystko w połączeniu z power upami daje dużo radochy z grania i tworzy grę bardzo atrakcyjną:smileyhappy:

Moim zdaniem gra idealnie nadaje się na event:smileyhappy: może nawet jako następca eventu Wipeout HD:Peace:

Podzielcie się swoimi opiniami z dema, bądź jeśli ktoś posiada to z pełnej wersji:smileyhappy:

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
tata_arek
Wiadomość 2 z 9 (770 Obejrzane)

Re: Blur

Mi sie demo również bardzo spodobało. Multiplayer jest naprawde dobrze rozwiązany, a model jazdy jest bardzo dobry. Grafika jest nawet ok samochody są ładne, ale otoczenie już troszke gorzej. Grałem też w demo Split/Second, ale według mnie blur ma dużo lepszy system power-up'ów. Widać, że zrobiło ją studio, które miało już do czynienia z grami wyścigowymi. Jest bardzo dobra, ale myślę, że troszke traci na tym, że nie ma otwartego świata, ale i tak ją polecam i chyba kupię jak stanieje. Dużą zaletą jest też licencja.:Thumbs:

tata_arek Trophy Card
Share
Member
SoulCipher
Wiadomość 3 z 9 (756 Obejrzane)

A ja jak jakimś umiarkowanym fanem wyścigów jestem to zdecydowanie zagrywałem się w we wszelkiego rodzaju  gokarty z powerupami zawsze mnie bawiły. Szczególnie Mario Cart, CTR, ModNation itp. na splitscreenie. Blur generalnie jako gra mi się podoba, wciągnąłem się i chyba po urlopie nabędę pełną wersję. Jak najbardziej gra typowo eventowa jak i onlajnowo/splitscreenowa. Nic nie daje takiej przyjemności jak skopać znajomym tyłek :smileyhappy:

Soul

Masz jakieś pytanie, a nikt nie jest w stanie udzielić Ci odpowiedzi? :Help:
Napisz e-mail soul@kombos.org a na pewno postaram się pomóc :Wink:
Share
Member
Tidek_
Wiadomość 4 z 9 (721 Obejrzane)

Posiadam pełną wersje od miesiąca, wciągnęła mnie już jak załączyłem pierwszy wyścig. Największą i chyba najważniejszą zaletą jest tutaj multiplayer, genialnie rozbudowany (wykonywanie challengów które pozwolą szybciej wbić lvl, różne modyfikacje do pojazdu czy power-upów, odkrywanie aut, różne rodzaje wyścigow itd.).

Wadą jest tutaj głównie grafika, mi tam w sumie nie przeszkadza ale jak kto woli :smileytongue:

Co do eventu to wątpie żeby było aż tylu chętnych, na PS3 bardzo ubogo z polskimi graczami, ale kto wie ;p

Pozdrawiam i polecam :smileyhappy:

Share
Member
DvD2722
Wiadomość 5 z 9 (690 Obejrzane)

Siemka no mi kumpel pożyczył Blura i nawalam w niego niezły jest ale mam problemy z online.Pierwsze wyscigi do 10lv ok ale jak wybieram inne i jestem na pierwszym miejsci juz w polowie wyscigu to mnie rozłacza..wku...ia mnie to nie wiecie o co cho juz nawet w routerze nowe porty ustawilem ale i tak mam ztym problem macie jakis pomysl pozdrawiam.

Share
Member
astatoh
Wiadomość 6 z 9 (633 Obejrzane)

Witam jak wam idzie z  trofeami?? zdobyłem 47% i stoje ;/

Czasami lepiej milczeć i wydawać się głupim ,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
Share
Member
Tidek_
Wiadomość 7 z 9 (628 Obejrzane)

Ja tam mam 100%, trofea w blurze raczej nie powinny stanowić problemu. Jak masz jakieś pytania to pisz :smileywink:

Share
Member
Tidek_
Wiadomość 8 z 9 (85 Obejrzane)

Zapraszam wszystkich na co tygodniowe eventy w blura tylko z polakami, jest śmiesznie, kulturalnie i miło.

Połowe czasu gramy normalne wyścigi, drugą połowe robimy różne customowe wyzwania (typu eliminacja, zabawa z 1 power upem na trasie itd.)

Jak ktoś zainteresowany to pisać na PSN nick: Tiduch, albo po prostu zapisać się na tym forum http://www.psxextreme.info/topic/98076-blur/page__st__40 wystarczy się zarejestrować jak ktoś nie ma konta.

Share
Member
Atom5648-PL
Wiadomość 9 z 9 (76 Obejrzane)

Widziałęm że jutro gracie postaram się być

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.