Odpowiedz
MVP
Rympal
Wiadomość 1 z 4 (738 Obejrzane)

Cars Race O Rama

Mam zapytanie do posiadaczy czy w grze jest tryb free ride. Noszę się z zakupem dla dziecka bo jest fanem autek a na tej opcji mi zależy. Chodzi mi o to abym mógł mu dać pada i żeby sobie jeździł bez jakiś limitów czasowych itd. 

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
slomka
Wiadomość 2 z 4 (697 Obejrzane)

Re: Cars Race O Rama

Na początku zwiedzasz tor wyścigowy (dość mały). Po zaliczeniu kilku wyścigów odkrywasz Chłodnicę Górską a tu latorośl ma ogromne połacie terenu do zwiedzania. Po całej planszy masz rozmieszczone różne ikonki z wyścigami, wyzwaniami itd.itp. także jeżeli nie chcesz się ścigać to nie musisz. Dopiero jeżeli dziecko się znudzi musisz przejść misje aby odkryć nowy teren. Niektóre wyścigi wymagały mojej pomocy. Nie wiem ile lat liczy sobie Twoja latorośl ale mój młody (4 lata) miał małe problemy. Patrząc od strony rodzica bardzo polecam Ci tę grę. Sam przysiadłem przy kilku wyścigach :smileyhappy:
Share
MVP
Rympal
Wiadomość 3 z 4 (668 Obejrzane)

Mój jest sporo młodszy ale jak mam oglądać cały czas bajkę to wolę pograć :smileyhappy:. Dziś grałem z nim w Burnouta i nie wiem jak on to zrobił ale przewalał się samochodem po innych wozach i zdobywał punkty. Muszę za tym zagoglować bo nawet trofa zdobył :smileyvery-happy:. A nie mam pojęcia jak on to robił :]. Dzięki za info bo już wiem, że spokojnie mogę to szykować na gwiazdkę. Mam tylko jedno zapytanie dotyczące sterowania. Czy można zmieniać sterowanie tak aby przypisać gaz do (X) bo np. w Burnout się nie da albo ja nie widziałem takiej opcji.
Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Member
slomka
Wiadomość 4 z 4 (652 Obejrzane)

Nie musisz nic zmieniać. W Carsach masz właśnie gaz pod X. Mój młody po graniu w Burnouta nie umiał się przestawić na Carsy ale po krótkim czasie lepiej mu pasował X niż funkcyjne. Nie zrażaj się do toru który jest na samym początku gry. Przejdz szybko kilka wyścigów a będziesz miał "spokój" na długie godziny :smileyhappy: Szkoda tylko że nie ma po naszemu :smileysad::smileysad::smileysad:.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.