Odpowiedz

Driver San Francisco problem z kodem promocyjnym

Witam kilka dni kupiłem Driver San Francisco w folii. W pudełku znajduje się kod promocyjnym tak zwany paszport. Wpisywałem go kilka razy ale nie działa..
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Sebatrox
Wiadomość 2 z 8 (235 Obejrzane)

Re: Driver San Francisco problem z kodem promocyjnym

Możesz napisać jaki wyskakuje błąd lub co w ogóle pisze jak wpisujesz kod? Czy na około folii był pasek z napisem "PS3" gdyż jeżeli go nie ma zdarza się że gra może być przefoliowana?

Zapraszam na mój kanał Youtube!
www.sebatrox.pl
Share

Na folii był pasek z napisem PS3 a wyskakuje takie coś http://www.bankfotek.pl/view/1157075
Share

Z tego co pamiętam były jakieś problemy z kodami więc udostępnili je za darmo na PSStore. Twój może nie działać właśnie dlatego. Sprawdź w sklepiku i odpisz.

P-P-P-P POWER!!
Share

W sklepie nie ma nic
Share

Ja znalazłem. Wybierz opcję szukania i wpisz 'driver' - ściągnie to co będzie miało w nazwie 'passport'.
Podobno można też wejść w grę - wybrać darmowy 2dniowy trial który nie wygaśnie.

P-P-P-P POWER!!
Share

nie widze tego nigdzie
Share

Rozwiązane!! zrobiłem konto na Angielskim PSS i był tam darmowy paszport pobrałem i zaktualizowało oba profile, dzięki za pomoc.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.