Odpowiedz
Member
Job_x
Wiadomość 1 z 7 (1,627 Obejrzane)

GTA IV PS3

Siemka ,Mam kilka pytań odnośnie GTA IV NA PS3 , Otóż mam zamiar kupić tą gre , Połaca sie ? Jest jakaś wersja PL Lub czy można jakoś wgrać spolszczenie ?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Pozdrawiam i czekam Na odpowiedz JoB

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Alcaa
Wiadomość 2 z 7 (1,598 Obejrzane)

Re: GTA IV PS3

Spolszczenia brak, nie można wgrać. Opłaca się.

P-P-P-P POWER!!
Share
Member
johnydh
Wiadomość 3 z 7 (1,573 Obejrzane)

Polecam,naprawde warto.
Share
Member
SoulCipher
Wiadomość 4 z 7 (1,568 Obejrzane)

Jeśli ja miałbym się wypowiedzieć to moim skromnym zdaniem GTA 4 jest największym gniotem roku. Swoją kopie gry oddałem na kilka dni po jej nabyciu znajomemu i nigdy nie ubiegałem się o jej zwrot.

Masz jakieś pytanie, a nikt nie jest w stanie udzielić Ci odpowiedzi? :Help:
Napisz e-mail soul@kombos.org a na pewno postaram się pomóc :Wink:
Share
Member
ps_placek
Wiadomość 5 z 7 (1,135 Obejrzane)

W 100 % zgadzam się z SoulCipher :smileyhappy: ... GTA IV ----> GNIOT , CHAŁA .
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 6 z 7 (1,130 Obejrzane)

Ja się zastanawiam czemu to jest w wyścigach... A ja z kolei powiem że teraz się opłaca, kupisz za taniochę a jeszcze dodatki mają teraz wyjść na ps3.
Share
Member
Alcaa
Wiadomość 7 z 7 (1,127 Obejrzane)

GTA 4 nie jest złe, pewni ludzie mówią że jest beznadziejne tylko dlatego że mieli nieziemskie wymagania.
Oczywiście, w moim przypadku ta ciekawa część zaczęła się mniej więcej po 30 godzinach gry, gdy już nie miałem w co grać.

Dodatki? Podobno są dużo lepsze od podstawki, fabuła się lepiej klei i jest bardziej 'skupiona'.

P-P-P-P POWER!!
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.