Odpowiedz
Member
Tidek_
Wiadomość 1 z 23 (277 Obejrzane)

Hot Pursuit za i przeciw

[ Edytowany ]

Makos-Robert wrote:

Nie kupuj tej gry. Odradzam, chyba że dla dzieci...

Wiem że nie w temacie, ale czytając to muszę coś napisać.

Czemu uważasz że jeden z najlepszych arcade racerów jakie ostatnio wyszły (w tym wysoko oceniana), jest dla "dzieci"? No chyba że uważasz, że każda arcadówka jest dla takich osób to pozdrawiam :smileywink:

To że nie jest to symulacja, nie znaczy że jest prosta.

Co do tematu, to dziwne że ostatnio sporo pełnych wersji gier (w tym nawet nowych) jest sprzedawana na PSS. Chyba mają pojęcie o tym, że jeśli np. ten nfs hp będzie miał w sobie online pass, to znacznie spadnie im sprzedaż osobnych online passów (w ogóle te całe online passy to paranoja).

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
arczisan
Wiadomość 2 z 23 (273 Obejrzane)

Dotyczy: Hot Pursuit cyfrowy zakup?

Dostałem odpowiedź bezpośrednio od oddziału EA, wszystkie gry z EA w dystrybucji cyfrowej posiadają już w sobie online pass.

Jestem fanem gier wyścigowych wszelakiej maści, przechodząc przez GT5, Forzę, F1, Shift, kończąc na Split Second, Blur, Motorstorm itp.

A co do coraz większej sprzedaży gier w dystrybucji cyfrowej, myślę, że jest to cicha odpowiedź Sony na Games on Demand z Xbox Live. W samej polskiej wersji XBL jest już ponad 40 tytułów do zakupienia.

Mnie to osobiście cieszy, szczególnie na PSP bardzo sporo zacząłem cyfrowo kupować. 

Share
Member
Makos-Robert
Wiadomość 3 z 23 (255 Obejrzane)

Dotyczy: Hot Pursuit cyfrowy zakup?

[ Edytowany ]

Tidek --> Toleruje tylko produkcje typu F1, Shift, GT... HP jest po prostu słabe. Zresztą nie ważne, koniec tematu. Chcesz to graj w to...

Share
Member
arczisan
Wiadomość 4 z 23 (241 Obejrzane)

wDotyczy: Hot Pursuit cyfrowy zakup?

Czyli HP nie jest jest skierowane w Twoją stronę. Podobnie jak Split'Sceond, Motorstorm, Blur. Ale czy to od razu znaczy, że są to gry dla dzieci lub słabe? To że nie przepadam za rtsami oznacza, że mam twierdzić, że Starcraft jest słaby?

Share
Member
Makos-Robert
Wiadomość 5 z 23 (219 Obejrzane)

Re: wDotyczy: Hot Pursuit cyfrowy zakup?

[ Edytowany ]

Nie, wcale tak nie musisz twierdzić :smileyhappy:

"Split'Sceond, Motorstorm, Blur. Ale czy to od razu znaczy, że są to gry dla dzieci lub słabe?" - MOIM ZDANIEM TAK! Napewno nie są to gry dobre i dla wymagających graczy.

Przeze mnie rozwinął się inny temat :smileytongue:

Share
Member
arczisan
Wiadomość 6 z 23 (213 Obejrzane)

Hot Pursuit za i przeciw

[ Edytowany ]

Pozwól, że pociągnę jednak tego offtopa. Jeśli twierdzisz, że hipotetycznie takie Motorstorm Pacific Rift nie jest wymagający dla graczy, to znaczy że nie grałeś nigdy w tą grę.

Share
Member
Tidek_
Wiadomość 7 z 23 (204 Obejrzane)

Re: Hot Pursuit za i przeciw

Blur i HP nie są wymagające? W tych grach liczy się głównie taktyka, strategia i w niektórych przypadkach team playing (zdziwię Cię, umiejętności jazdy również się bardzo liczą). Tak jak kolega wyżej pisał, albo nigdy nie grałeś w te gry albo poprostu nie umiesz w nie grać (albo poprostu nie lubisz arcadówek to się pisze odrazu).
Share
Member
Makos-Robert
Wiadomość 8 z 23 (191 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Mam dużo doświadczenia w symulatorach i uważam że jestem w tym dobry.

Możemy sprawdzić się w NFS SHIFT, np. 3 okr na Nürburgring (Nordschleife).

Nie lubie arcadówek, tu macie racje. Po prostu MotoStorm to dla mnie gówniana gra, beznadziejne wybuchy, latanie w powietrzu odbijanie się od ścian i innego typu bezsensowny rozpierdziel na mapie - nie znosze takich gier, jak lubicie taki syf to grajcie, ale nie podniecajcie sie za bardzo. Do zobaczenia w sieci jak wyjdzie F1 2011, szybko uciekniecie pograć w te wasze MotoStormy...

Skończcie już temat, grałem w HP i MotoStorma i są to moim zdaniem strasznie gówniane gry.

Nie zmienicie mojego zdania. Za darmo bym nie chciał tego na półce...

Jestem wymagający zwłaszcza w grach o podstawie motoryzacji.

Widze że was jara 99% gier na PS3... straszna masówka.

Pozdrawiam.

Share

No widzisz, a ja mam to samo zdanie o GT5 i o wiele lepiej mi się grało w HP po sprzedaży tego wcześniejszego tytułu :smileywink: Opinię swoją o GT5 już napisałem i nie będę jej tu powtarzał :smileywink:

Share
Member
Tidek_
Wiadomość 10 z 23 (160 Obejrzane)

Ok, spoko, nie lubisz arcadówek, ale drażni mnie jak takie osoby piszą że są to gry łatwe i nie wymagające dla graczy. Dla mnie symulatory są nudne, nic się nie dzieje, tylko jedziesz przed siebie, ale nie mówię że są to syfy czy "gówniane" gry, ponieważ jak na SWÓJ GATUNEK są wykonane dobrze (chociaż GT5 ma mocno podzielone opinie) i nie mam zamiaru zmieniać Ci zdanie jeśli chodzi o wybór gier, po prostu nie chcę abyś porównywał gier w sposób arcade = symulator Jak taki "koks" z F1 2011 pójdzie się ze mną zmierzyć w HP czy Blura, to nawet do mety nie dojedzie i szybko ucieknie do swojej gry, tak samo byłoby ze mną na odwrót, więc proszę darujmy sobie takie opinie. Aha i nie jara mnie 99% gier na PS3, biorę na poważnie max 4 gry. Dobra, nie wypowiadam się już w tym temacie, bo nie ma sensu, to co miałem napisać, napisałem.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.