w
25-06-2011
01:54 AM
- last edited on
28-06-2011
11:29 AM
przez
Cassiopaea
Makos-Robert wrote:
Nie kupuj tej gry. Odradzam, chyba że dla dzieci...
Wiem że nie w temacie, ale czytając to muszę coś napisać.
Czemu uważasz że jeden z najlepszych arcade racerów jakie ostatnio wyszły (w tym wysoko oceniana), jest dla "dzieci"? No chyba że uważasz, że każda arcadówka jest dla takich osób to pozdrawiam ![]()
To że nie jest to symulacja, nie znaczy że jest prosta.
Co do tematu, to dziwne że ostatnio sporo pełnych wersji gier (w tym nawet nowych) jest sprzedawana na PSS. Chyba mają pojęcie o tym, że jeśli np. ten nfs hp będzie miał w sobie online pass, to znacznie spadnie im sprzedaż osobnych online passów (w ogóle te całe online passy to paranoja).
z 25-06-2011 09:45 AM
Dostałem odpowiedź bezpośrednio od oddziału EA, wszystkie gry z EA w dystrybucji cyfrowej posiadają już w sobie online pass.
Jestem fanem gier wyścigowych wszelakiej maści, przechodząc przez GT5, Forzę, F1, Shift, kończąc na Split Second, Blur, Motorstorm itp.
A co do coraz większej sprzedaży gier w dystrybucji cyfrowej, myślę, że jest to cicha odpowiedź Sony na Games on Demand z Xbox Live. W samej polskiej wersji XBL jest już ponad 40 tytułów do zakupienia.
Mnie to osobiście cieszy, szczególnie na PSP bardzo sporo zacząłem cyfrowo kupować.
w 26-06-2011 11:05 AM - last edited on 26-06-2011 11:06 AM
z 26-06-2011 09:45 PM
Czyli HP nie jest jest skierowane w Twoją stronę. Podobnie jak Split'Sceond, Motorstorm, Blur. Ale czy to od razu znaczy, że są to gry dla dzieci lub słabe? To że nie przepadam za rtsami oznacza, że mam twierdzić, że Starcraft jest słaby?
w 28-06-2011 05:32 AM - last edited on 28-06-2011 05:34 AM
w
28-06-2011
07:32 AM
- last edited on
28-06-2011
11:29 AM
przez
Cassiopaea
Pozwól, że pociągnę jednak tego offtopa. Jeśli twierdzisz, że hipotetycznie takie Motorstorm Pacific Rift nie jest wymagający dla graczy, to znaczy że nie grałeś nigdy w tą grę.
z 28-06-2011 03:03 PM
w 28-06-2011 07:43 PM - last edited on 28-06-2011 07:48 PM
Mam dużo doświadczenia w symulatorach i uważam że jestem w tym dobry.
Możemy sprawdzić się w NFS SHIFT, np. 3 okr na Nürburgring (Nordschleife).
Nie lubie arcadówek, tu macie racje. Po prostu MotoStorm to dla mnie gówniana gra, beznadziejne wybuchy, latanie w powietrzu odbijanie się od ścian i innego typu bezsensowny rozpierdziel na mapie - nie znosze takich gier, jak lubicie taki syf to grajcie, ale nie podniecajcie sie za bardzo. Do zobaczenia w sieci jak wyjdzie F1 2011, szybko uciekniecie pograć w te wasze MotoStormy...
Skończcie już temat, grałem w HP i MotoStorma i są to moim zdaniem strasznie gówniane gry.
Nie zmienicie mojego zdania. Za darmo bym nie chciał tego na półce...
Jestem wymagający zwłaszcza w grach o podstawie motoryzacji.
Widze że was jara 99% gier na PS3... straszna masówka.
Pozdrawiam.
z 29-06-2011 02:38 PM
z 29-06-2011 05:11 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]