z 10-11-2009 09:59 PM
Witam wszystkich powie mi ktoś od ilu procent można uzyskać platyne i czy tszeba miec kamerke do platyny ??
z 10-11-2009 10:12 PM
Niestety musisz mieć kamerkę do platyny - na szczęście może to być zwykła kamerka na USB. Musisz zdobyć tylko trofea, które nie wymagają dokupienia dodatków - czyli do platyny NIE musisz robić motocykli, party mode, toy cars, legendary cars, cops & robbers, big surf island oraz online'owych: Stunt run, Marked Man, Road rage - z tego co pamiętam to ok. 65%.
z 20-11-2009 06:38 PM
ok mam już kamerke zrobiłem wszystkie trofea i do platyny brakuje mi 8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium wiem oco chodzi z tym trofeum ale nie muiem zmusic graczy zeby wjechali na stadion
czy jest jakis inny sposub na te trofeum ???
POOOOOOOOMMMMMMMMOOCCCCCCCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
z 21-11-2009 08:15 AM

w 21-11-2009 03:53 PM - last edited on 21-11-2009 04:12 PM
Witam,
Fazza_PL ma racje. Ja jak chciałem zdobyć to trofeum to zrobiłem grę online (byłem gospodarzem) i grałem tak długo, aż było razem 8 graczy "pod moją wodzą". Wtedy zarządziłem Freeburn, że mamy się spotkać na stadionie. I tyle. Mi brakuje natomiast trofea z kamerką do platyny .
Pozdrawiam,
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]