Odpowiedz
Member
Kalabis
Wiadomość 1 z 5 (1,452 Obejrzane)

PLATYNA BOURNAUT PARADISE

Witam wszystkich powie mi ktoś od ilu procent można uzyskać platyne i czy tszeba miec kamerke do platyny ??

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: PLATYNA BOURNAUT PARADISE

Niestety musisz mieć kamerkę do platyny - na szczęście może to być zwykła kamerka na USB. Musisz zdobyć tylko trofea, które nie wymagają dokupienia dodatków - czyli do platyny NIE musisz robić motocykli, party mode, toy cars, legendary cars, cops & robbers, big surf island oraz online'owych: Stunt run, Marked Man, Road rage - z tego co pamiętam to ok. 65%. 

Share
Member
Kalabis
Wiadomość 3 z 5 (1,411 Obejrzane)

Re: PLATYNA BOURNAUT PARADISE

ok mam już kamerke zrobiłem wszystkie trofea i do platyny brakuje mi  8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium wiem oco chodzi z tym trofeum ale nie muiem zmusic graczy zeby wjechali na stadion :smileysad: czy jest jakis inny sposub na te trofeum ???  

POOOOOOOOMMMMMMMMOOCCCCCCCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Share
Member
Fazza_PL
Wiadomość 4 z 5 (1,387 Obejrzane)

Dotyczy: Re: PLATYNA BOURNAUT PARADISE

Jest opcja żeby zwabić graczy na stadion. Musisz być gospodarzem w grze i ustawić odpowiednie wyzwanie / challange. Wtedy teoretycznie gracze będą się kierować za czerwoną kropką na stadion. Piszę teoretycznie bo z doświadczenia wiem, że bardzo ciężko znaleźć osoby kumate albo chcące się bawić w ten tryb. Najlepiej będzie jak zaprosisz do gry kogoś ze swoich znajomych. Będzie większe prawdopodobieństwo na szybsze zaliczenie tego trofea.

Share
Member
Youleck
Wiadomość 5 z 5 (1,370 Obejrzane)

Platyna Burnout Paradise Wild Cats

[ Edytowany ]

Witam,

Fazza_PL ma racje. Ja jak chciałem zdobyć to trofeum to zrobiłem grę online (byłem gospodarzem) i grałem tak długo, aż było razem 8 graczy "pod moją wodzą". Wtedy zarządziłem Freeburn, że mamy się spotkać na stadionie. I tyle. Mi brakuje natomiast trofea z kamerką do platyny . 

Pozdrawiam, 

Message Edited by Youleck on 21-11-2009 05:12 PM
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.