Odpowiedz
Member
Uncle_Mahomet
Wiadomość 1 z 6 (596 Obejrzane)

Test Drive Unlimited 2

Witam.

Słuchajcie, wiecie może, jak usunąć samochody, które otrzymaliśmy od tzw. "bossów" ( różowy Ford Mustang od Miami) z garażu? Bo u mnie jest to chyba niemożliwe! :smileyhappy:

Who dares, Wins.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Test Drive Unlimited 2

niestety nie da się:smileysad:

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 3 z 6 (574 Obejrzane)

ktoś chętny na wspólne ściganie?:smileyhappy: Moja kopia powinna przyjść za ok. tydzień. Możę jakiś event?:smileyhappy:
tata_arek Trophy Card
Share

śmiało możesz mnie dodać

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 5 z 6 (568 Obejrzane)

jak tylko znajde miejsce:smileytongue:
tata_arek Trophy Card
Share
Member
Gwelezemba
Wiadomość 6 z 6 (447 Obejrzane)

ja to mam powany problem na TDU2 mianowicie nie moge zdjac kapelusza i okularow. Moge je wymienic na inne okulary i inne nakrycie glowy ale nie moge zdjac. Stalo sie to w pierwszym domu czyli przyczepie, w garderobie podczas przymierzania kolejno znikaly ubrania razem ze standardowa czapka parkingowego. Ubrania mialam ale w sklepie wyswietlalo ze ich nie kupilam i nie mam. Pal licho zakup, groszowe sprawy, Ale jak mam zjac kapelusz i okulary? Zniknela mi opcja brak okularow i kapelusza, moge je tylko wymieniac na inne.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.