w 03-10-2011 06:09 PM - last edited on 03-10-2011 06:30 PM
witam mam maly problem i nie moge nigdzie znalezc rozwiazania.
pozyczylem szwagrowi drivera i od strzala przy pierwszym uruchomieniu gry u niego wszystko bylo po rosyjku... cos tam jeszcze cyrylice kojaze i znalazlem ustawienie jezyka w grze, ale niestety wyswietlaja sie polskie napisy a reszta dalej po rosyjsku... u mnie tego problemu nie bylo... wszystko bylo w pozadku... napisy polskie, menu polskie... nie wiem za bardzo jak mu pomoc...
moze spotkal sie ktos z podobnym problemem i udalo sie go rozwiazac?
jesli tak prosze o info.
z gory thx
edit.
OMG przepraszam zly dzial... mial byc w wyscigi ogolne... mialem dwie zakladki otwarte nie zauwazylem ze to nie ta :/
z 04-10-2011 03:23 PM
z 04-10-2011 07:18 PM
ewentualnie na jaki kraj zarejestrowany jest w psn ;P
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]