pdc6.login_prompt.upper_title

pdc6.login_prompt.lower_title

  • 26

    pdc6.login_prompt.new_messages_in_last_hour

  • pdc6.login_prompt.response_within_minutes

  • 92%

    pdc6.login_prompt.percent_responded_to

Accepted Solution

View Original

pdc6.thread.problem_solved

pdc6.thread.view_original_post
25 touko 2012
pdc6.first_thread.by
82%
09 pdc6.thread.avatar.rank
pdc6.thread.avatar.progress

Viikonlopun vinkit (vko 21)

[ Muokattu ]
0 Vastaukset 183 Näytöt 29-05-2012
25 touko 2012
pdc6.first_thread.by

Hei!

 

Miten meni viikonloppu? Tässä alla viikonlopun vinkit -artikkeli, joka ilmestyikin tällä kertaa vasta viikonlopun jälkeen. :Lol: Laitan sen tähän joka tapauksessa.

 

Teittekö jotain artikkelissa listatuista asioista, vai oliko teillä ihan eri suunnitelmat menossa? Ainakin täällä meillä päin oli koko viikonlopun AIVAN tosi lämmin ja aurinkoinen sää, joten oli kiva olla ulkona sen sijaan, että istuisin koko päivät tietokoneella tai konsolin äärellä. :BigGrin:

 

Tosin kyllä tuli vähän trophy-metsästystä harrastettua silti, mutta harmittaa ettei tullut kahmalokaupalla kerättyä, nimittäin Bejeweled 3:ssa 400 hypercuben kerääminen kestää hieman kauan... mutta nyt on kaikki Bejeweled 3 -trophyt kerättynä!

 

Ensi viikonlopulle voin ehdottaa ratkaisua ongelmaan, jossa auringonpaistetta haluaisi samaan aikaan kuin trophy-metsästystäkin: pelatkaa PlayStation Vita -järjestelmällä jossain puistossa ulkona (jos Vita löytyy). :Thumbs:

 


 

 

Viikonlopun vinkit (vko 21)

 

Tänä viikonloppuna PlayStation tarjoaa jokaiselle jotakin, kun uudet viihdepläjäykset Sorcery, DiRT Showdown ja Table Top Tanks tulevat saataville.

 

Mahtavaa magiaa

 

PlayStation 3:n maaginen Sorcery muuttaa PlayStation Move -liikeohjaimesi viikonloppuna taikasauvaksi. Astu nuoren Finn-velhokokelaan kippurakärkisiin saappaisiin ja lähde PS Move kourassasi taistoon Painajaisten kuningatarta vastaan. Pystytkö palauttamaan rauhan Keijujen valtakuntaan?

 

Hanki Sorcery ja lähde fantastiselle matkalle tänä viikonloppuna.

 

 

Uusi DiRT


Palkitun DiRT-sarjan tekijätiimin uusin arcade-ajopeli DiRT Showdown kaahaa PS3:lle tänä viikonloppuna. Maailma on leikkikenttäsi, kun kaahaat kilpailijoiden ohi silmiähivelevillä radoilla, ryttäät peltiä romurallissa tai päästät ajoviettisi valloilleen freestyle-puistoissa.

 

Nauti ajamisesta ennennäkemättömällä tavalla PS3:n DiRT Showdownissa.

 

 

Vastaa kutsuun

 

Pelasta maailma viikonloppuna PS3:lla: hanki Dragon's Dogma ja lähde lohikäärmejahtiin valtavassa, avoimessa ympäristössä tai soluttaudu vaarallisiin peitetehtäviin Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldierissa. Kumman valitset?

 

 

Uutta ladattavaa

 

Eräs ajassa matkustava tohtori ja hänen uskollinen kumppaninsa kutsuvat sinut mukaansa halki universumin tänä viikonloppuna PS3:lla, kun Doctor Who: The Eternity Clock ilmestyy PlayStation Storeen. Nappaa PlayStation Move -liikeohjain ja esittele kokin taitojasi Order Up!! -pelissä tai kokeile uusinta lisätyn todellisuuden peliä eli PlayStation Vitan TableTop Tanksia.

 

 

Kokeile ennen ostoa


Tänä viikonloppuna PlayStation Storessa on myös paljon uusia demoja: loitsi taikoja PS Move -liikeohjaimella Sorceryn demossa, räiski tiesi läpi adrenaliinipitoisen Ridge Racer Unbounded -demon, uskaltaudu Gotham Cityn sydämessä sijaitsevaan supervankilaan Batman: Arkham City -demossa ja kokeile retrotoimintaa PS Vitan A-MEN -demossa. Hanki kaikki demot PlayStation Storesta ilman lisämaksua.

 

Enemmän sisältöä PS3-peleihin


Kasvata Saints Row -jengiäsi viikonloppuna PlayStation Storen Saints Row: The Third - Penthouse Pack -lisäosan avulla ja hyödynnä typyköiden avut taistelussa Syndicatea vastaan. Voit myös hankkia uusia asuja, välineitä ja muuta sälää SOULCALIBUR V:een tai tasoja, pelimusiikkia ja aseita Warriors Orochi 3:een.

 

Arkistojen aarteita


Tänä viikonloppuna PlayStation Storeen saapuu roppakaupalla SEGAn klassisia pelejä. Ladattavissa on muun muassa Alex Kidd in Miracle World ja katupyöräkaahailu Super Hang-On. Saatavilla on myös PS2-klassikko Conflict: Desert Storm II, jossa suoritetaan mukaansatempaavia tiimipohjaisia tehtäviä.

 

0 kehua
Vastaus