29 kesä 2012
By MerlinsCoffeeCup
93%
08 pdc6.thread.avatar.rank
pdc6.thread.avatar.progress
Playstation Staff

Viikonlopun vinkit (vko 26)

[ Muokattu ]
0 Vastaukset 101 Näytöt 29-06-2012

Hyvää viikonloppua!

 

Mitä aiotte tehdä tänä viikonloppuna? Onko teillä joitain uusia pelejä, mitä aiotte pelailla? Vai onkohan nyt niin kesäiset ilmat, että mieluummin vietätte viikonlopun ulkosalla? :Smile:

 

Itse aion pelata tällä viikolla ladattavaksi ilmestynyttä Treasures of Montezuma Blitz -peliä PS Vitalla (tosi koukuttava!), sekä ehkä testata uutta GT5-lisäsisältöä. Tässä alla playstation.comin tämänkertainen viikonlopun vinkit -artikkeli!

 


 

 

Viikonlopun vinkit (vko 26)

 

Juhli legendaarisen PlayStation-kaksikon kymmenvuotista taivalta viikonloppuna PS3:lla ja katsele YouTube-videoita PS Vitalla.

 

Galaksin mahtavimpien sankarien paluu

 

Lähde pelottoman tähtienvälisen seikkailijaduon Ratchetin ja Clankin matkaan viikonloppuna PlayStation 3:lla. Käytössäsi on pyörryttävä valikoima kahjoja aseita Ratchetin ja hänen luotettavan apurinsa Clankin kolmessa klassikkoseikkailussa: Ratchet & Clank, Ratchet & Clank 2 ja Ratchet & Clank 3. Nouda The Ratchet & Clank Trilogy pelikaupasta tai lataa pelit yksitellen tai edulliseen yhteishintaan PlayStation Storesta.

 

 

Uskomaton Hämähäkkimies

 

Peter Parkerin menneisyydestä paljastuu jälleen lisää, kun Hämähäkkimies palaa valkokankaalle ja PS3:lle The Amazing Spider-Manissa. Jalkaudu New Yorkin kaduille ja taistele rikollisuutta vastaan Marvelin akrobaattisella sankarilla. Ennen kuin Manhattan on turvassa, Hämiksen on kukistettava iso joukko sekä vanhoja tuttuja Marvel-superkonnia että aivan uusia elämää suurempia vihollisia.

 

 

Urheilukesä

 

Futiksen EM-turnaus 2012 huipentuu viikonloppuna, mutta horisontissa odottaa jo uudet kisat: Lontoon olympialaiset 2012. Voit ottaa varaslähdön mittelöihin PS3:lla hankkimalla London 2012: The Official Video Game of the Olympic Games -pelin. Koe planeetan isoimman urheilutapahtuman tunnelma 45 eri lajissa ja kohenna maasi asemia online-pistetaulukoissa kisaamalla PlayStation Networkissa.

 

 

Jäätikölle kisaamaan

 

Osallistu Ice Age -hahmojen kanssa hauskoihin mannertenvälisiin kisoihin PS3:n Ice Age 4 Continental Drift Arctic Games -pelissä. Hypi, murskaa ja syöksy 10 arktisessa lajissa, kuten Glacier Hopping, Bob-Smashing ja Coconut Slingshot, ja kamppaile Prehistoric Plunderista ja kultaisista, hopeisista ja pronssisista tammenterhoista.

 

 

Uutta ladattavaa

 

Poimi omat suosikkisi uusista PlayStation Store -julkaisuista: tunkeudu vihollislinjojen taakse maailmanlopun jälkeisessä Spec Ops: The Line -ammuskelupelissä, tarraa kiinni PS Move -liikeohjaimeen ja koe piinaavaa kauhua Resident Evil: Chronicles HD Collectionissa tai lähde Nathan Draken matkaan sankarin kahdessa ensimmäisessä PS3-seikkailussa Uncharted: Drake’s Fortune ja Uncharted 2: Among Thieves.

 

 

Disney-faneja hemmotellaan Disney•Pixar Bravella ja Disney Universe Ultimate Editionilla, PS Vita -pelaajat voivat tutustua legendan syntyyn Metal Gear Solid HD Collectionissa ja vauhtihirmut pääsevät kaahailemaan 3D:nä Ridge Racer 7:ssä PS3:lla ja Ridge Racer – Ultimate Editionissa PS Vitalla.

 

Päivityksiä peleihin

 

Uusien pelien lisäksi PlayStation Store on pullollaan lisäsisältöä suosittuihin PS3-peleihin. Lataa Gran Turismo 5:een Scion FR-S '12 -urheiluauto ilman lisämaksua ja laajenna ratavalikoimaa Twin Ring Motegi Packilla, joka tuo käyttöösi erilaisia versioita ainutlaatuisesta japanilaisradasta.

 

Aidon ajosimulaattorin bonusherkkujen lisäksi tarjolla on esimerkiksi Gravity Rush Spy Mission Pack, LittleBigPlanet 2 -kesänluomispaketti ja TOUCH MY KATAMARI Download Request #7: Katamari Soccer -lisäosa.

 

 
0 kehua
Viesti 1/ 1 (101 näyttöä)
0 kehua