pdc6.login_prompt.upper_title

pdc6.login_prompt.lower_title

  • 40

    pdc6.login_prompt.new_messages_in_last_hour

  • pdc6.login_prompt.response_within_minutes

  • 92%

    pdc6.login_prompt.percent_responded_to

Accepted Solution

View Original

pdc6.thread.problem_solved

pdc6.thread.view_original_post
29 kesä 2012
pdc6.first_thread.by
82%
09 pdc6.thread.avatar.rank
pdc6.thread.avatar.progress

Viikonlopun vinkit (vko 26)

[ Muokattu ]
0 Vastaukset 172 Näytöt 29-06-2012
29 kesä 2012
pdc6.first_thread.by

Hyvää viikonloppua!

 

Mitä aiotte tehdä tänä viikonloppuna? Onko teillä joitain uusia pelejä, mitä aiotte pelailla? Vai onkohan nyt niin kesäiset ilmat, että mieluummin vietätte viikonlopun ulkosalla? 

 

Itse aion pelata tällä viikolla ladattavaksi ilmestynyttä Treasures of Montezuma Blitz -peliä PS Vitalla (tosi koukuttava!), sekä ehkä testata uutta GT5-lisäsisältöä. Tässä alla playstation.comin tämänkertainen viikonlopun vinkit -artikkeli!

 


 

 

Viikonlopun vinkit (vko 26)

 

Juhli legendaarisen PlayStation-kaksikon kymmenvuotista taivalta viikonloppuna PS3:lla ja katsele YouTube-videoita PS Vitalla.

 

Galaksin mahtavimpien sankarien paluu

 

Lähde pelottoman tähtienvälisen seikkailijaduon Ratchetin ja Clankin matkaan viikonloppuna PlayStation 3:lla. Käytössäsi on pyörryttävä valikoima kahjoja aseita Ratchetin ja hänen luotettavan apurinsa Clankin kolmessa klassikkoseikkailussa: Ratchet & Clank, Ratchet & Clank 2 ja Ratchet & Clank 3. Nouda The Ratchet & Clank Trilogy pelikaupasta tai lataa pelit yksitellen tai edulliseen yhteishintaan PlayStation Storesta.

 

 

Uskomaton Hämähäkkimies

 

Peter Parkerin menneisyydestä paljastuu jälleen lisää, kun Hämähäkkimies palaa valkokankaalle ja PS3:lle The Amazing Spider-Manissa. Jalkaudu New Yorkin kaduille ja taistele rikollisuutta vastaan Marvelin akrobaattisella sankarilla. Ennen kuin Manhattan on turvassa, Hämiksen on kukistettava iso joukko sekä vanhoja tuttuja Marvel-superkonnia että aivan uusia elämää suurempia vihollisia.

 

 

Urheilukesä

 

Futiksen EM-turnaus 2012 huipentuu viikonloppuna, mutta horisontissa odottaa jo uudet kisat: Lontoon olympialaiset 2012. Voit ottaa varaslähdön mittelöihin PS3:lla hankkimalla London 2012: The Official Video Game of the Olympic Games -pelin. Koe planeetan isoimman urheilutapahtuman tunnelma 45 eri lajissa ja kohenna maasi asemia online-pistetaulukoissa kisaamalla PlayStation Networkissa.

 

 

Jäätikölle kisaamaan

 

Osallistu Ice Age -hahmojen kanssa hauskoihin mannertenvälisiin kisoihin PS3:n Ice Age 4 Continental Drift Arctic Games -pelissä. Hypi, murskaa ja syöksy 10 arktisessa lajissa, kuten Glacier Hopping, Bob-Smashing ja Coconut Slingshot, ja kamppaile Prehistoric Plunderista ja kultaisista, hopeisista ja pronssisista tammenterhoista.

 

 

Uutta ladattavaa

 

Poimi omat suosikkisi uusista PlayStation Store -julkaisuista: tunkeudu vihollislinjojen taakse maailmanlopun jälkeisessä Spec Ops: The Line -ammuskelupelissä, tarraa kiinni PS Move -liikeohjaimeen ja koe piinaavaa kauhua Resident Evil: Chronicles HD Collectionissa tai lähde Nathan Draken matkaan sankarin kahdessa ensimmäisessä PS3-seikkailussa Uncharted: Drake’s Fortune ja Uncharted 2: Among Thieves.

 

 

Disney-faneja hemmotellaan Disney•Pixar Bravella ja Disney Universe Ultimate Editionilla, PS Vita -pelaajat voivat tutustua legendan syntyyn Metal Gear Solid HD Collectionissa ja vauhtihirmut pääsevät kaahailemaan 3D:nä Ridge Racer 7:ssä PS3:lla ja Ridge Racer – Ultimate Editionissa PS Vitalla.

 

Päivityksiä peleihin

 

Uusien pelien lisäksi PlayStation Store on pullollaan lisäsisältöä suosittuihin PS3-peleihin. Lataa Gran Turismo 5:een Scion FR-S '12 -urheiluauto ilman lisämaksua ja laajenna ratavalikoimaa Twin Ring Motegi Packilla, joka tuo käyttöösi erilaisia versioita ainutlaatuisesta japanilaisradasta.

 

Aidon ajosimulaattorin bonusherkkujen lisäksi tarjolla on esimerkiksi Gravity Rush Spy Mission Pack, LittleBigPlanet 2 -kesänluomispaketti ja TOUCH MY KATAMARI Download Request #7: Katamari Soccer -lisäosa.

 

 

0 kehua
Vastaus