Beantwoorden
Heb je iets toe te voegen?

Meld je aan om verder te gaan

 • 17

  Nieuwe berichten gedurende het laatste uur

 • ontvang binnen enkele minuten een antwoord

 • 92%

  92% percent van berichten die beantwoord zijn

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06 apr 2009
Door Sslust

Sslust

 • Award Winner
 • Offline
96%
02 Rang
voortgang

Will you be inFamous?

148 reacties 3.039 Weergaven Aangemaakt: 06-04-2009
06 apr 2009
Door Sslust

"Nearly all men can stand adversity, if you want to test a man’s character give him power." --Abraham Lincoln

 

Will you be inFamous?
inFamous is jouw kans om zelf te ervaren hoe het is om gezegend te zijn met bovenatuurlijke krachten, met de last van de verantwoordelijkheid ervan. We hebben dit topic samengesteld om jullie, de Officiële PlayStation Community, voor te bereiden op alles wat je moet weten over deze boven natuurlijke game. Klik op de screenshots in dit bericht om de grotere versies te bekijken.

inFamous geeft jou de mogelijkheid om door een geweldige, organische stad die vol zit met onschuldige burgers, gangsters en aartsvijanden. Als jouw krachten zich ontwikkelen, moet je de consequenties van jouw acties aanvaarden.

 


 • Beslis jouw eigen lot in de avontuur met een open einde dat jou, jouw eigen pad laat kiezen. Ben jij een held of een anti-held?
 • Rem, klim, duik en spring over een prachtige stad die reageert op alles wat je doet
 • Bevecht geweldadige, indrukwekkende vijanden met altijd evolueerende electrische krachten


 

CHARACTERS:
COLE
"I am a mystery to myself… What made me who I am?"
Cole's transformatie van een nietsnut uit de stad tot een super mens geeft hem misschien kracht, maar het dwingt hem ook om moeilijke morele vragen te confronteren. Wanneer hij zoekt hoe zijn stad zich ontwikkelt na de explosie, vind hij zichzelf in tweestrijd tussen de verschillende facties waarvan sommige niet het beste voor hebben met Empire City. Zal hij het beste zijn voor de stad - of juist het slechtste?


ZEKE
Cole's beste vriend, Zeke heeft een voor zwak voor complotten en een diepe wantrouwen voor de regering. Als de chaos in Empire City zich ontwikkel, gelooft Zeke dat het elke man voor zichzelf is en dat iedereen superkrachten krijgt de enige manier om uit deze chaos te komen is.

TRISH
Cole's vriendin is slim, mooi en aardig - maar zelfs haar diepe loyaliteit kan de tragedies van Empire City overleven. Nadat ze haar zus verloren had in de explosie, die Cole zijn superkrachten gaf, was haar hart gebroken. Ze geeft Cole de schuld voor de dood van haar zus. Trish brent haar tijd door, door alles te doen wat ze kan doen om de mensen te helpen die vast zitten in Empire City.

MOYA
Een FBI agente, Moya geeft Cole de taak om een apparaat, die de Ray Sphere heet, te vinden en haar man, een FBI agent die John heet, op te sporen. als Cole Moya helpt, zal ze zijn naam zuiveren en hem helpen om uit de stad te komen.

DUST MEN
Voor de explosie was 'the Warren' het tehuis van de daklozen. Na de explosie hadden die daklozen zich georganiseerd in een groep die de Dust Men heet. Vanwege hun gebrek aan sociale status voor de explosie, zijn de Dust Men eropuit om 'hun eigen' te krijgen op welke manier dan ook. zelfs als dat betekent om onschuldige burgers af te slachten.

 

DALLAS
Dallas, wie voor de in angst levende inwoners van Empire City bekend staat als de Stem van Overleving, is een piraten zender begonnen kort nadat de quarantaine was ingegaan. Wisselend tussen het uitzenden van behulpzame informatie en propaganda doelend om Cole neer te halen, is Dallas een constante verschijning in de stad.

 

 

Krachten
Cole is een levende menselijke dynamo, hij neemt de elektriciteit van de stad op en gebruik het op verschillende manieren. Hij laadt zijn krachten op door elektriciteit direct van de stad op te nemen via bijvoorbeeld stoplichten, gebroken kabels, accu’s van auto’s etc. Maar Cole is niet almachtig.

De infrastructuur van Empire City heeft het zwaar en stroomuitvallen zijn heel normaal. Als Cole in een gebied blijft waar de stroom is uitgevallen, verzwakken zijn krachten – en zijn kwetsbaarheid neemt drastisch toe.

Een paar van de krachten van Cole zijn:

 • Bliksemflits – Laat bliksemflitsen om je heen vliegen om vijanden te verworden of te doden, objecten kapot te maken of om machines te starten
 • Schokgolf – Creëer een golf van veel energie om auto’s in de lucht te slingeren of vijanden van de daken af te stoten
 • Bio Leech – Overmeester een vijand en gebruik deze aanval om de energie in zijn hersenen af te nemen en voor jezelf te gebruiken
 • Pulse Genezing – Genees een persoon met een korte stoot elektrische energie direct in iemands borst vanuit Cole zijn handen
 • Contact Krachten – Een drietal krachten die Cole kan gebruiken om inwoners hem te laten helpen in een gevecht
 • Schok Granaat – Een explosieve bal elektrische energie die explodeert met een indrukwekkende kracht, alles verwoestend in zijn baan
 • Bliksemstorm – Maak gebruik van de geladen deeltjes in de lucht om een kolossale bliksemflits te maken
 • Precisie – Een gevorderde aanval die Cole de kans geeft om de tijd langzamer te laten gaan, in te zoomen op een vijand en hem aanvallen met een super opgeladen bliksemflits
 • Arc Restraint – Een niet-gewelddadige aanval om schurken aan te pakken, deze aanval gebruikt elektriciteit om handen en voeten van vijanden vast te pinnen op de grond
 • Thunder Drop – Spring van een hoog gebouw af en land extra hard op de grond, creërende een schokgolf van elektrische energie dat mensen en objecten laat vliegen


 

Karma
Een van de meest belangrijke aspecten van inFamous is het Karma Systeem. Afhankelijk van Cole zijn acties, bevind hij zich steeds meer in het ‘Goede’ of ‘Kwade’ gebied van zijn Karma Status, and dit is meer dan een kleine verandering. Bijna elk aspect van het spel, van hoe de voetgangers reageren tot welke krachten Cole kunt gebruiken… Zelfs Cole zijn uiterlijk en het verhaal zullen worden beinvloed door Cole zijn Karma.

 

 

Door het focussen van ‘Goede’ of ‘Kwade’ Karma veranderd Cole zijn lichaam niet alleen in uiterlijk, maar ook hoe zijn krachten zich manifesteren en hoe hij elektriciteit manipuleert. Wanneer Cole een ‘Goede’ Karma heeft, zullen zijn krachten meer gebaseerd worden op elektronen, echter als hij een ‘Kwade’ Karma heeft zullen zijn krachten meer gebaseerd worden op Positronen. Dit heeft een groot effect op de upgrades voor zijn krachten.

INFAMOUS – A SHOCK TO THE SYSTEM
Bekijk dit PDF bestand voor een interview met Brian Flemming; de co-oprichter van Sucker Punch en Producer van inFamous en natuurlijk voor meer informatie en concept art van de game!

INFAMOUS – SPECIALE EDITIE
Voor de ‘Collector’s Edition’ fans kunnen we bevestigen dat Sucker Punch ook een speciale inFamous box-set zal uitbrengen! Deze Special Edition zal een stripboek stijl ‘Digipack’ bevatten met daarbij ook een Artwork boek en een PSN Voucher voor extra downloads welke alleen beschikbaar zal zijn in de PlayStation Store.

 

 

TRAILERS
We weten dat jullie gek zijn op trailers, daarom hebben wij een paar trailers hier voor jullie. Klik op de links hieronder voor de trailers van inFamous:

 

 












 

 

SCREENSHOTS
Klik op de screenshots op het volledige formaat te zien

 

EXTERNE LINKS
infamousthegame.com – Hij is nog niet af, maar de site zal een zekere bron van informatie zijn voor nieuws, informatie en competities voor alles wat te maken heeft met inFamous. Met interactieve video’s, een webpagina dat de verschillende morele keuzes laat zien en zelfs een ‘web-based’ mini- game, zijn we echt heel erg enthousiast over de inFamous’ officiële website! De verwachting is dat de website in mei zal worden gelanceerd.
suckerpunch.com – De officiële site van Sucker Punch – de makers van inFamous

OFFICIELE PLAYSTATION COMMUNITY
PlayStation 3 exclusives krijgen altijd hun eigen forum op onze forums en we zullen er natuurlijk ook één krijgen voor inFamous. In de tussentijd, blijf met ons voor meer inFamous nieuws, informatie en wedstrijden!

 

reactie
LABELS:
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
02
/16

blikjebanaan

 • Offline
68%
02 Rang
voortgang
blikjebanaan
geaccepteerde oplossing

lijkt me een erg vette game. maar kan je ook gewoon vrijrondlopen en alles  wat je ook bij gta kan?

maar is denk ik zeker het wachten waard.

 

Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
09
/16

DarkCrusaderBE

 • Offline
79%
09 Rang
voortgang
DarkCrusaderBE
geaccepteerde oplossing
ziet er nice uit en ik denk dat ik deze ga kopen :)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
07
/16

FCBier_NL

 • Beta Tester
 • Offline
96%
07 Rang
voortgang
FCBier_NL
geaccepteerde oplossing
Zo die ga ik zekers even in de gaten houden!

Had er eerlijk gezegd nog niet eerder wat over gelezen/gezien :p
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
04
/16

G-sus

 • Award Winner
 • Offline
98%
04 Rang
voortgang
G-sus
geaccepteerde oplossing
Ah, de tegenhanger van Prototype. Niet echt mijn spellen dus deze laat ik voorbij gaan.
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?


Live By Honour, Kill By Stealth

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06
/16

GigaBowser007

 • Offline
92%
06 Rang
voortgang
GigaBowser007
geaccepteerde oplossing
Ben wel benieuwd naar deze game. Ga ik zeker proberen :P
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?



Vergeet bij opgeloste topics de oplossing niet te markeren. ;)

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
07
/16

magmar126

 • Beta Tester
 • Offline
91%
07 Rang
voortgang
magmar126
geaccepteerde oplossing
Dat ziet er zeker interessant uit zeg,
ben erg benieuwd!
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?


Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
02
/16

blikjebanaan

 • Offline
68%
02 Rang
voortgang
blikjebanaan
geaccepteerde oplossing
heb nog is op de site van sucker punch gekeken en daar staat dat hij dit voorjaar uit komt, Maar is er al een preciese datum aangekondigd?
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
05
/16

X-Flame

 • Offline
76%
05 Rang
voortgang
X-Flame
geaccepteerde oplossing
Ik ga hem halen, maar wel ná Prototype.
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
09
/16

Lijpo

 • Award Winner
 • Offline
95%
09 Rang
voortgang
Lijpo
geaccepteerde oplossing
Eerst maar eens de demo tjekken. Vond Crackdown wel cool dus zou met inFamous wel goed moeten zitten
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

~ Live by Honor, Kill by Stealth ~

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
04
/16

aether19

 • Offline
82%
04 Rang
voortgang
aether19
geaccepteerde oplossing

Die Collector's edition ziet er vet uit :O

 

Alleen zit er geen figuurtje van Cole bij :(

Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
02
/16

Sslust

 • Award Winner
 • Offline
96%
02 Rang
voortgang
Sslust
geaccepteerde oplossing

Hehe, net antwoord gehad op deze vraag:

 

Can you throw lightning at innocent passers by?
Yes

 

Altijd leuk :D :evil:

Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
02
/16

blikjebanaan

 • Offline
68%
02 Rang
voortgang
blikjebanaan
geaccepteerde oplossing

^^ joepie, Alles naar de **** schieten en lkkr slecht weze :Evil:

 

trouwens dat rooie stroom ziet er veel mooier uit als dat blauwe. :smileytongue:

Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
04
/16

TempusMori

 • Beta Tester
 • Offline
96%
04 Rang
voortgang
TempusMori
geaccepteerde oplossing
dit spel gaat zo bruut worden, als het ff kan koop ik die collectors edition
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

©

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
07
/16

FCBier_NL

 • Beta Tester
 • Offline
96%
07 Rang
voortgang
FCBier_NL
geaccepteerde oplossing

Het lijkt wel of Amerikanen geen games kopen als er geen pre-order goodies of extra's te verkrijgen zijn. Deze keer leveren twee retailers extra's voor de game inFamous wanneer men deze bij de betreffende retailer pre-ordered.

De eerste is een GameStop exclusive. Wanneer je inFamous bij deze retailer pre-ordered krijg je een code om de "Gigawatt Blades Power" te unlocken. Het blijkt een wapen te zijn waarmee Cole alle vijanden kan vernietigen met behulp van zijn handen. Deze elektrische blades zijn zeer krachtig, maar volgens GameStop zijn ze ook zachtaardig genoeg om je vijand af en toe mee te kietelen. Yeah right.

 

De tweede pre-order extraatje is een exclusief PlayStation Home kostuum en deze is te verkrijgen door de game te pre-orderen via Amazon.com. Je kunt dan niet rondlopen als Cole, maar als één van zijn vijanden. Namelijk een lid van de Reaper gang.

 

 

 

BRON

Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
06
/16

SanjeevBlitz

 • Award Winner
 • Offline
96%
06 Rang
voortgang
SanjeevBlitz
geaccepteerde oplossing
Ziet er heel vet uit
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
04
/16

aether19

 • Offline
82%
04 Rang
voortgang
aether19
geaccepteerde oplossing
Hopelijk zijn er ook Pre-Order bonusen voor ons :)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
04
/16

TempusMori

 • Beta Tester
 • Offline
96%
04 Rang
voortgang
TempusMori
geaccepteerde oplossing

Sslust regel jij wat codes voor die reaper gang kostuum voor home, kan je alvast toernooitje regelen met een spel en dat als reward doen :D :P

 

nee alle gekheid op een stokkie... maarrreuh als die kostuum hier komt dan gaat ie me ISA outfit toch echt vervangen voorlopig :D bruut bruut bruut

Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

©

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
04
/16

aether19

 • Offline
82%
04 Rang
voortgang
aether19
geaccepteerde oplossing

TempusMori schreef:

 kan je alvast toernooitje regelen met een spel en dat als reward doen :D :P


Heeft het spel Multiplayer???

Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Award Winner
09
/16

Lijpo

 • Award Winner
 • Offline
95%
09 Rang
voortgang
Lijpo
geaccepteerde oplossing

aether19 schreef:

TempusMori schreef:

 kan je alvast toernooitje regelen met een spel en dat als reward doen :D :P


Heeft het spel Multiplayer???


toernooitje met EEN spel...

Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

~ Live by Honor, Kill by Stealth ~

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
04
/16

TempusMori

 • Beta Tester
 • Offline
96%
04 Rang
voortgang
TempusMori
geaccepteerde oplossing
Merci lijpo ;)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Will you be inFamous?

©
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer