Odpowiedz

Beta Infamous 2 dla PS+

Witam,

Czy jest ktokolwiek z Was dostał zaproszenie do darmowej bety Infamous 2? Miała być rozsyłana 12 i 19 kwietnia dla tych użytkowników PS+ ze szczególnym uwzględnieniem trofeów z Infamous. Rozumiem iż platnyna równoważna jest właśnie z tego typu zaproszeniem.

Posiadam platynkę w Infamous, PS+ też wykupione a maila ani widu ani słychu... :smileysad:

Ktokolwiek z Was dostał?

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Majkel44
Wiadomość 2 z 3 (332 Obejrzane)

Re: Beta Infamous 2 dla PS+

Podobno dostawali tylko ci , którzy udzielali się w poprzednich betach. Np. Killzone 3 , LBP 2. Ci dostawali w pierwszej kolejności.

Share

Re: Beta Infamous 2 dla PS+

Witam.

Ja dostałem betę Infamous 2, posiadam platynkę z pierwszego tytułu i jestem subskrybentem PS Plus.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum               Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.