z 07-07-2011 10:21 PM
w 07-07-2011 11:08 PM - last edited on 07-07-2011 11:26 PM
wiesz niewidzialny jestem stoje tam gdzies posrodku
w 08-07-2011 08:36 AM - last edited on 08-07-2011 08:43 AM
Znalazłem w swoich zbiorach takie zdjęcie
Miałem wtedy moc generowania idealnej kuli plazmy ![]()
Uploaded with ImageShack.us
(Zaraz po wejściu na gubałówkę o kulach xD) Nigdy nie zapomnę min tych zdziwionych ludzi którzy patrzyli na mnie wtedy jak na wariata, może mieli trochę racji bo kto normalny się tak upiera i o kulach po górach biega ![]()
I teraz pytanie do Cass. Nasza ulubiona prosze powiedzieć nam czy, że w związku z tym iż owe zdjęcie wykonywane było dość dawno mogę wyjątkowo (jak moim poprzednicy ) umieścić PSN id za pomocą jakiegoś programu?
z 08-07-2011 09:52 AM
Zrobiłem jeszcze jedno
JAk się ogarnę to polatam podworzu porobić to co mi do głowy przyszło ![]()
Uploaded with ImageShack.us
w 08-07-2011 02:34 PM - last edited on 08-07-2011 02:39 PM
nie chce wszystkich martwic, ale z tego co ja sie orientuje to raczej nie chodzi o przerabianie w fotoszopie swoich zdjec tylko o uchwycenie tego za pomoca perspektywy badz jakiegos innego triczku, jedyne jak narazie tak zrobione zdjecie zamiescil Vallhalen, ale motyw kuli plazmy wykorzystany juz zostal wiec mozna by go nawet delikatnie posadzic o plagiat (to samo z niewidzialnoscia, ale zrobione bylo lepiej)
dla tych co nie wiedza gdzie szukac wczesniejszej edycji ----> http://community.eu.playstation.com/t5/inFamous-Dy
PS. Ale moze to ja sie myle i czepiam ;P
EDIT :
Przerabianie postu w fotoszopie (i innych) celem dodania PSN ID mija sie z celem zupelnie - bo to wlasnie dodanie PSN ID (na karteczce) powoduje ze mozna miec wieksza pewnosc ze zdjecie bylo wykonane przez was a nie sciagniete z sieci
- jak zrobicie zdjecie na ktorym PSN ID nie da sie umiescic to najlepiej zrobic drugie na ktorym widac ta sama osobe z widocznym PSN ![]()
z 08-07-2011 05:50 PM
z 08-07-2011 07:30 PM
w 09-07-2011 10:11 PM - last edited on 09-07-2011 10:15 PM
Coldmath wrote:
nie chce wszystkich martwic, ale z tego co ja sie orientuje to raczej nie chodzi o przerabianie w fotoszopie swoich zdjec tylko o uchwycenie tego za pomoca perspektywy badz jakiegos innego triczku,
Też mnie to zdziwiło ale tym razem regulamin mówi co innego xD Chyba że źle rozumiem? JA zdjecie w fotoshopie zrobiłem dla żartu zdaję sobie sprawę , że jest kiepskie ![]()
jedyne jak narazie tak zrobione zdjecie zamiescil Vallhalen, ale motyw kuli plazmy wykorzystany juz zostal wiec mozna by go nawet delikatnie posadzic o plagiat (to samo z niewidzialnoscia, ale zrobione bylo lepiej)
Że kula plazmy była wiem (śledzę forum
) ale przecież chyba nie ma nic złego w tym, ze chce sprawdzic co powiecie o moim zdjęciu
Mi tam się super podoba![]()
Przerabianie postu w fotoszopie (i innych) celem dodania PSN ID mija sie z celem zupelnie - bo to wlasnie dodanie PSN ID (na karteczce) powoduje ze mozna miec wieksza pewnosc ze zdjecie bylo wykonane przez was a nie sciagniete z sieci
- jak zrobicie zdjecie na ktorym PSN ID nie da sie umiescic to najlepiej zrobic drugie na ktorym widac ta sama osobe z widocznym PSN
Dobry pomysł jeśli zostanie uznane, ze na swoich zdjeciach jestem nei do rozpoznania to zrobie sobie takie na którym bede trzymał psn id
(oczywiscie juz bez mocy bo to z kulą wyglada SUPER
) (swoja droga szkoda ze nie przeszukalem swojej galerii podczas pierwszej edycji konkursu. Zrehabilituje sie teraz
Dzieki Cold za cenne uwagi !
z 14-07-2011 09:39 AM
w 28-07-2011 11:38 AM - last edited on 31-10-2011 04:31 PM
Wprawdzie na wyniki trzeba nam było troszkę czekać ale z pewnością ucieszycie się z informacji, że wśród zwycięzców znalazł się również nasz rodak, wielkie brawa i gratulacje dla Wisienki aka xWisnia_PL i jego niesławnych mocy, który otrzymuje package design![]()
Wszystkim serdecznie dziękujemy za udział i zapraszamy do nadchodzących równie pełnych wyzwań wydarzeń na naszym forum.
PS. Wisienka proszę o kontakt przez PW w celu przesłania nagrody.
EDIT: W dalszym ciagu czekam na dane adresowe!

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]