Odpowiedz
MVP
Schemat
Wiadomość 11 z 21 (311 Obejrzane)

Dotyczy: Czas na kolejnych nieSławnych superbohaterów...

xWisnia_PL napisał/a:
Kurcze wpadłem na super pomysł ale bym musiał do Poznania jechać xD

Co, chciałeś unieść Schemata jednym paluszkiem? :smileytongue: Phi... No Way ;P

Niemniej zapraszam do Poznania :smileywink:

[post powyższy sugeruje Ci abyś zdradził swoją koncepcję :smileywink:]

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

[ Edytowany ]

wiesz niewidzialny jestem stoje tam gdzies posrodku

Share
Member
Vallhalen
Wiadomość 13 z 21 (297 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Znalazłem w swoich zbiorach takie zdjęcie:smileyvery-happy: Miałem wtedy moc generowania idealnej kuli plazmy :smileyvery-happy:

Uploaded with ImageShack.us

(Zaraz po wejściu na gubałówkę o kulach xD) Nigdy nie zapomnę min tych zdziwionych ludzi którzy patrzyli na mnie wtedy jak na wariata, może mieli trochę racji bo kto normalny się tak upiera i o kulach po górach biega :smileytongue:

I teraz pytanie do Cass. Nasza ulubiona prosze powiedzieć nam czy, że w związku z tym iż owe zdjęcie wykonywane było dość dawno mogę wyjątkowo (jak moim poprzednicy ) umieścić PSN id  za pomocą jakiegoś programu?

Share
Member
Vallhalen
Wiadomość 14 z 21 (284 Obejrzane)

Zrobiłem jeszcze jedno :smileytongue: JAk się ogarnę to polatam podworzu porobić to co mi do głowy przyszło :smileytongue:

Uploaded with ImageShack.us

Share
MVP
Coldmath
Wiadomość 15 z 21 (268 Obejrzane)

[ Edytowany ]

nie chce wszystkich martwic, ale z tego co ja sie orientuje to raczej nie chodzi o przerabianie w fotoszopie swoich zdjec tylko o uchwycenie tego za pomoca perspektywy badz jakiegos innego triczku, jedyne jak narazie tak zrobione zdjecie zamiescil Vallhalen, ale motyw kuli plazmy wykorzystany juz zostal wiec mozna by go nawet delikatnie posadzic o plagiat (to samo z niewidzialnoscia, ale zrobione bylo lepiej)

dla tych co nie wiedza gdzie szukac wczesniejszej edycji ----> http://community.eu.playstation.com/t5/inFamous-Dyskusja-Og%C3%B3lna/Poka%C5%BC-swoje-nieS%C5%82awne...

PS. Ale moze to ja sie myle i czepiam ;P

EDIT :

Przerabianie postu w fotoszopie (i innych) celem dodania PSN ID mija sie z celem zupelnie - bo to wlasnie dodanie PSN ID (na karteczce) powoduje ze mozna miec wieksza pewnosc ze zdjecie bylo wykonane przez was a nie sciagniete z sieci

- jak zrobicie zdjecie na ktorym PSN ID nie da sie umiescic to najlepiej zrobic drugie na ktorym widac ta sama osobe z widocznym PSN :smileyvery-happy:

Share
xWisnia_PL
Wiadomość 16 z 21 (257 Obejrzane)

Schemat mogę zdradzić Ci moją koncepcję ale jeśli uda Ci się wygrać to tak troche będę głupio się czuł :smileytongue:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
xWisnia_PL
Wiadomość 17 z 21 (246 Obejrzane)

Ok wpadłem  na nowy pomysł bez jechania do Poznania :smileytongue:

Oto moje najnowsze super moce!

1. Latanie!

DSCF2546.JPG

2. Kamuflaż!

DSCF2569z.jpg

DSCF2574z.jpg

A co do pomysłu w Poznaniu to mogę go zdredzi po zakończeniu konkursu :smileytongue:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Member
Vallhalen
Wiadomość 18 z 21 (213 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Coldmath wrote:

nie chce wszystkich martwic, ale z tego co ja sie orientuje to raczej nie chodzi o przerabianie w fotoszopie swoich zdjec tylko o uchwycenie tego za pomoca perspektywy badz jakiegos innego triczku,

Też mnie to zdziwiło ale tym razem regulamin mówi co innego xD Chyba że źle rozumiem? JA zdjecie w fotoshopie zrobiłem dla żartu zdaję sobie sprawę , że jest kiepskie :smileyhappy:

jedyne jak narazie tak zrobione zdjecie zamiescil Vallhalen, ale motyw kuli plazmy wykorzystany juz zostal wiec mozna by go nawet delikatnie posadzic o plagiat (to samo z niewidzialnoscia, ale zrobione bylo lepiej)

Że kula plazmy była wiem (śledzę forum:smileytongue:) ale przecież chyba nie ma nic złego w tym, ze chce sprawdzic co powiecie o moim zdjęciu :smileyvery-happy: Mi tam się super podoba:smileytongue:

Przerabianie postu w fotoszopie (i innych) celem dodania PSN ID mija sie z celem zupelnie - bo to wlasnie dodanie PSN ID (na karteczce) powoduje ze mozna miec wieksza pewnosc ze zdjecie bylo wykonane przez was a nie sciagniete z sieci

- jak zrobicie zdjecie na ktorym PSN ID nie da sie umiescic to najlepiej zrobic drugie na ktorym widac ta sama osobe z widocznym PSN :smileyvery-happy:

Dobry pomysł jeśli zostanie uznane, ze na swoich zdjeciach jestem nei do rozpoznania to zrobie sobie takie na którym bede trzymał psn id :smileyhappy: (oczywiscie juz bez mocy bo to z kulą wyglada SUPER:smileytongue: ) (swoja droga szkoda ze nie przeszukalem swojej galerii podczas pierwszej edycji konkursu. Zrehabilituje sie teraz :smileyvery-happy: Dzieki Cold za cenne uwagi !

Share
Member
Vallhalen
Wiadomość 19 z 21 (159 Obejrzane)

I cisza :smileyvery-happy:

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 20 z 21 (93 Obejrzane)

Czas na kolejnych nieSławnych superbohaterów...

[ Edytowany ]

Wprawdzie na wyniki trzeba nam było troszkę czekać ale z pewnością ucieszycie się z informacji, że wśród zwycięzców znalazł się również nasz rodak, wielkie brawa i gratulacje dla Wisienki aka xWisnia_PL i jego niesławnych mocy, który otrzymuje package design:Thumbs:

Wszystkim serdecznie dziękujemy za udział i zapraszamy do nadchodzących równie pełnych wyzwań wydarzeń na naszym forum.

PS. Wisienka proszę o kontakt przez PW w celu przesłania nagrody.

EDIT: W dalszym ciagu czekam na dane adresowe!

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum               Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.