Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 7 (528 Obejrzane)

Gablota trofeów: inFamous 2

[ Edytowany ]

Pamiętacie tamat, w którym poprosiliśmy Was o podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z polowania na platynę, która dała Wam największą satysfakcję? Czas na małe podsumowanie, jak i przedstawienie Wam dalszego ciągu naszego cyklu z serii "Gablota trofeów".

W kolejnych odsłonach cyklu będziemy skupiać się na jednej grze, tak abyście mogli ze szczegółami opisywać wyzwania, jakie stały na Waszej drodze.

Tym razem chcielibyśby dowiedzieć się od Was o inFamous 2 — o tym, jak udało się Wam zdobyć platynowe trofeum. 

W międzyczasie możecie zobaczyć co znalazło się w inauguracyjnej części naszego cyklu, który znajdziecie w artykule opublikowanym na pl.playstation.com

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Gablota trofeów

cóż...

1. Szczerze mówiąc mam platyne tylko w Uncharted 2 i chyba każdy posiadacz tej gry ją ma.

Ta platyna była dla mnie czystą przyjemnością!

2. Medal of honor. Co tu mówić dobra gra i łatwa, ale czasochłonna platyna. Najgorsze trophy to ...galanteria nie pamiętam nazwy. W każdym bądź razie trzeba ukończyć wszystkie misje 1. klasy przed czasem a nie jest łatwo radziłbym najpierw przejść gre na HARD. Do platyny w tym FPS'sie brakuje mi 1 trofeum!

3. Colin McRae Dirt2. Gra jest poprostu świetna i dostarcza graczowi dużą dawke adrenaliny! Jeszcze nie mam Platyny, ale zamierzam ją zdobyć bo naprawde miło zdobywa się trofea.

4. To gra, której nie mam w swojej kolekcji, ale zamierzam ją zdobyć. Jest to Assasin's Creed 2

znajomi z psn mówią, że platyna jest banalnie prosta, ale do zdobycia jednego trofeum, które wymaga zebrania wszystkich "piórek" potrzebny jest poradnik.

MACIE PROBLEMY Z PLATYNOM?

WEJDŹCIE NA: www.trophyhunters.pl

mam nadzieje, że pomogłem :smileyhappy:

Share
Member
Szynszyl97
Wiadomość 3 z 7 (490 Obejrzane)

Napewno platyna z iF2 jest łatwiejsza niż w jedynce (przynajmniej tak mi się wydaje). W moim przypadku najtrudniejszym trofeum było... odblokuj i kup wszystkie moce. :smileyhappy: Tyle ode mnie.

________________________________________________________________________________________________

Share
MVP
Schemat
Wiadomość 4 z 7 (450 Obejrzane)

Fajny pomysł z tymi poradami odnośnie trofeów. Z tego co pamiętam to my chyba skupialiśmy się bardziej na wskazaniu trudności w zdobyciu platyny, ale nie na napisaniu jak sobie z tym poradzić, a przyznamy chyba wszyscy, że ta druga opcja ma ciekawszy bo dodatkowo szczytny cel :smileyhappy:

W inFamous 2 nie mam platyny, ale czekam na relację reszty śmiałków, którzy już z nią się uporali :smileyhappy:
Share
Member
Gytree
Wiadomość 5 z 7 (351 Obejrzane)

Świetny pomysł z tym tematem. Ja sam mam narazie tylko jedną platynę z AC II , ale jeśli mamy się tutaj dzielić radami i spostrzeżeniami to moim zdaniem najlepszym sposobem na zbieranie piórek do nie zebranie ani jednego z Florencji i Wenecji, aż do momentu, gdy postanowimy je zbierać. To powinno ułatwić wam szukanie ich z poradnikami i mapkami bez krążenia pół godziny nad jednym miejscem szukając piórka i zastanawiając się, czy już przypadkiem go nie zebraliśmy.
Share
Member
misiu_poland
Wiadomość 6 z 7 (284 Obejrzane)

Dotyczy: Gablota trofeów

Mam infamous2 i if1 i festiwal krwi.Bardzo łatwo w festiwalu dostać wszystkie trpohy....ale nie ma platynki if1 trudno zdobyć jakie kolwiek a w if2 coż wpadało trofeum za trofeum i głównie proste.

Według mnie najtrudniejsze jest zedbranie wszystkich odłamków z wybuchu

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 7 z 7 (243 Obejrzane)

Gablota trofeów: inFamous 2

Czy mieliście już okazję przeczytać z jakimi wskazówkami i radami w przejściu gry inFamous 2 i zdobyciu platyny podzielili się z nami użytkownicy PlayStation Forum?

Jeśli nie, zapraszam do zapoznania się artykułem, który znajdziecie pod tym linkiem: pl.playstation.com/Gablota trofeów inFAMOUS-2. Jednocześnie zainteresowanych zachęcam do udziału w kolejnej odsłonie Gabloty trofeów, tym razem dzielimy się swoim doświadczeniem zdobytym w grze Uncharted 3: Oszustwo Drake'a, którą znajdziecie w tym wątku.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum               Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.