w 30-09-2011 01:42 PM - last edited on 07-12-2011 12:58 PM

Pamiętacie tamat, w którym poprosiliśmy Was o podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z polowania na platynę, która dała Wam największą satysfakcję? Czas na małe podsumowanie, jak i przedstawienie Wam dalszego ciągu naszego cyklu z serii "Gablota trofeów".
W kolejnych odsłonach cyklu będziemy skupiać się na jednej grze, tak abyście mogli ze szczegółami opisywać wyzwania, jakie stały na Waszej drodze.
Tym razem chcielibyśby dowiedzieć się od Was o inFamous 2 — o tym, jak udało się Wam zdobyć platynowe trofeum.
W międzyczasie możecie zobaczyć co znalazło się w inauguracyjnej części naszego cyklu, który znajdziecie w artykule opublikowanym na pl.playstation.com
z 01-10-2011 09:52 AM
cóż...
1. Szczerze mówiąc mam platyne tylko w Uncharted 2 i chyba każdy posiadacz tej gry ją ma.
Ta platyna była dla mnie czystą przyjemnością!
2. Medal of honor. Co tu mówić dobra gra i łatwa, ale czasochłonna platyna. Najgorsze trophy to ...galanteria nie pamiętam nazwy. W każdym bądź razie trzeba ukończyć wszystkie misje 1. klasy przed czasem a nie jest łatwo radziłbym najpierw przejść gre na HARD. Do platyny w tym FPS'sie brakuje mi 1 trofeum!
3. Colin McRae Dirt2. Gra jest poprostu świetna i dostarcza graczowi dużą dawke adrenaliny! Jeszcze nie mam Platyny, ale zamierzam ją zdobyć bo naprawde miło zdobywa się trofea.
4. To gra, której nie mam w swojej kolekcji, ale zamierzam ją zdobyć. Jest to Assasin's Creed 2
znajomi z psn mówią, że platyna jest banalnie prosta, ale do zdobycia jednego trofeum, które wymaga zebrania wszystkich "piórek" potrzebny jest poradnik.
MACIE PROBLEMY Z PLATYNOM?
WEJDŹCIE NA: www.trophyhunters.pl
mam nadzieje, że pomogłem ![]()
z 01-10-2011 04:22 PM
z 03-10-2011 12:27 PM
z 06-11-2011 04:12 PM
z 28-11-2011 07:41 PM
z 07-12-2011 01:37 PM
Czy mieliście już okazję przeczytać z jakimi wskazówkami i radami w przejściu gry inFamous 2 i zdobyciu platyny podzielili się z nami użytkownicy PlayStation Forum?
Jeśli nie, zapraszam do zapoznania się artykułem, który znajdziecie pod tym linkiem: pl.playstation.com/Gablota trofeów inFAMOUS-2. Jednocześnie zainteresowanych zachęcam do udziału w kolejnej odsłonie Gabloty trofeów, tym razem dzielimy się swoim doświadczeniem zdobytym w grze Uncharted 3: Oszustwo Drake'a, którą znajdziecie w tym wątku.

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]