Odpowiedz

Gdzie jest Trial inFamous 2 na PSPlus?

Witam,

Czy ktoś może mi wytłumaczyć, co jest grane z inFamous2 w PlayStationStore? U siebie w PSS widzę jako zawartość do pobrania pełną wersję gry za 209 PLN i wersję Trial (chyba 60 minut jak pamiętam) ekskluzywną dla PSPlus. Ja PSPlus nie mam, więc triala mogę tylko polizać przez szybkę.

Natomiast moją żonka w tym samym sklepie ma PSPlus wykupione w ramach Welcome Back, i widzi tylko wersję pełną za 209 PLN. Gdzię się u niej podział Trial?? I dlaczego zniknął po aktywowaniu PSPlus? W obu przypadkach chodzi o ten sam polski PSS.

Czy ktoś wie gdzie szukać triala?

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Gdzie jest Trial inFamous 2 na PSPlus?

A nie jest to przypadkiem DEMO w ogólnej kategorii?
Share

Demo demem, ściągnąłem je jak tylko ruszył PSStore.

A tu mi chodzi o content jaki pojawił się wraz z premierą inFamous 2 - czyli pełna wersja za 209 zeta i Trial.

Jak byk jest napisane "inFamous 2 (Full Game Trial)" z żółtym podpisem  PlayStation Plus Exclusive i wielkim żółtym plusem na ikonie.

Dlaczego tego nie ma na koncie, które ma uruchomionego PSPlusa? A raczej dlaczego zniknęło wraz z uruchomieniem PSPlus.

Share

Może powodem jest PS+ z programu Welcome Back, który upoważnia do pobrania zawartości z maja (tylko z maja)?
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum               Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.