z 10-06-2011 12:28 AM
Witam,
Czy ktoś może mi wytłumaczyć, co jest grane z inFamous2 w PlayStationStore? U siebie w PSS widzę jako zawartość do pobrania pełną wersję gry za 209 PLN i wersję Trial (chyba 60 minut jak pamiętam) ekskluzywną dla PSPlus. Ja PSPlus nie mam, więc triala mogę tylko polizać przez szybkę.
Natomiast moją żonka w tym samym sklepie ma PSPlus wykupione w ramach Welcome Back, i widzi tylko wersję pełną za 209 PLN. Gdzię się u niej podział Trial?? I dlaczego zniknął po aktywowaniu PSPlus? W obu przypadkach chodzi o ten sam polski PSS.
Czy ktoś wie gdzie szukać triala?z 10-06-2011 02:10 AM
z 10-06-2011 11:29 PM
Demo demem, ściągnąłem je jak tylko ruszył PSStore.
A tu mi chodzi o content jaki pojawił się wraz z premierą inFamous 2 - czyli pełna wersja za 209 zeta i Trial.
Jak byk jest napisane "inFamous 2 (Full Game Trial)" z żółtym podpisem PlayStation Plus Exclusive i wielkim żółtym plusem na ikonie.
Dlaczego tego nie ma na koncie, które ma uruchomionego PSPlusa? A raczej dlaczego zniknęło wraz z uruchomieniem PSPlus.
z 11-06-2011 08:53 AM

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]