Odpowiedz
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 1 z 52 (3,426 Obejrzane)

Infamous – polska wersja językowa!

[ Edytowany ]
Mam pytanie, będę mógł wybrać sobie orginalną ścieżkę dźwiękową?
Message Edited by Klimat_GTK on 30-04-2009 04:06 PM
Message Edited by Cassiopaea on 26-05-2009 05:37 PM
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Infamous – data premiery i polska wersja językowa gry potwierdzone!

Ja jestem ciekaw ceny Edycji Specjalnej.:smileyhappy:
Share
Member
KoSzNik
Wiadomość 8 z 52 (3,331 Obejrzane)

Klimat_GTK wrote:
Mam pytanie, będę mógł wybrać sobie orginalną ścieżkę dźwiękową?
Message Edited by Klimat_GTK on 30-04-2009 04:06 PM

Gre byc moze kupie jak bedzie w jakiejs promocji, albo za kilka miesiecy.

Rowniez czekam na informacje czy w Polskiej edycji bedzie mozna zmienic sciezke dzwiekowa?

-------------------
"We must travel in the direction of our fears"
Share

Super, że będzie nasza rodzima wersja językowa, ale czy moglibyście dać nam możliwość wyboru między oryginalnym udźwiękowieniem a dubbingiem polskim?

Dla mnie inFamous będzie cichym hitem tego roku, i w starciu z Prototype wyjdzie z tarczą. Swoją drogą to nie wiem czemu ludzie zachwycają się Prototype, mam dziwne obawy iż gra ta okaże się sporym rozczarowaniem kiedy wyjdzie...

Edycja specjalna, hmm.. może, kto wie... ale nie przekraczajcie i tak już horrendalnej granicy 250 zł...
Share
Member
Grz3chu87
Wiadomość 3 z 52 (3,379 Obejrzane)

Dotyczy: Infamous – data premiery i polska wersja językowa gry potwierdzone!

Mnie jak na razie tylko demo może przekonać do tej gry. Chwała za lokalizację, oby była lepsza od tej z KZ2 (która IMO taka słaba znowu nie była).
grz3chu87
Share

Re: Dotyczy: Infamous – data premiery i polska wersja językowa gry potwierdzone!

cczy ja wiem czy ta gra bedzie taka fantastyczna ? szczerze powiem ze wolalbym juz bombermana 2d (classic) na blu-ray kupic niz wydac kase na to ;]

Share

Re: Dotyczy: Infamous – data premiery i polska wersja językowa gry potwierdzone!

[ Edytowany ]

Ja jako że w Polsce nie mieszkam, nie kupię polskiej wersji (czego i tak bym nie zrobił). 
W dalszej przyszłości kupię na 100%, teraz mam kilka gier do nadrobienia.

Cytując: "wolalbym juz bombermana 2d (classic)"
Zastanawiam się dlaczego ludzie mają takie złe nastawienie do tej gry?
Będzie to wspaniały sand-box, taki hit-niespodzianka.
Nie wiem co wam może się tutaj nie podobać?

p.s. Brutal Legend z pewnością kupię podczas premiery (pewnie pre-ordera złożę). Dobrze się składa że akurat po moich urodzinach go wydadzą.

Message Edited by Alcaa on 01-05-2009 07:11 PM

P-P-P-P POWER!!
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 7 z 52 (3,346 Obejrzane)

ja się zgadzam z Akcaa! moim zdaniem będzie to świetna gra i napewno na nią czekam :-) tylko dalej mnie zastanawia czy będę mógł wybrać org audio...
Share
Member
damianix69
Wiadomość 5 z 52 (3,363 Obejrzane)

Ja tam wolę napisy, nie wiem dlaczego ci co podkładają głosy robią to tak drętwo. 

Szanuję ich wysiłek ale jednak to nie to samo co oryginał. 

Share

Cassiopaeaa a czy mogłabyś z łaski swojej napisać coś więcej o wersjach językowych?? Ludki, w tym i ja o to proszą, a Ty nic.

Czy będzie wiele wersji językowych do wyboru na płycie czy tylko polska wersj? Jeśli wiele to czy będzie można w końcu włączyć polskie napisy do angielskiego dubbingu?? Mi osobiście brak takiej opcji najbardziej doskwiera w Killzone2.

Mam nadzieję że w Sony pójdzie ktoś w końcu po rozum do głowy i umożliwi miksowanie wersji językowych, nawet już w sumie wiekowy Uncharted oferował taką możliwość i to w dowolnym momencie gry.

Cassiopaeaa odpowiedz proszę, bo zaczynam się martwić, że szykuje się powtórka z Killzone2. 

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum               Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.