Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 5 (1,470 Obejrzane)

Infamous – premiera już dzisiaj!

Sony Computer Entertainment Polska ma przyjemność ogłosić, że premiera najnowszej, ekskluzywnej dla PLAYSTATION 3 gry inFamous jest już dzisiaj.

Gra jest w pełni lokalizowana na język polski i dostępna będzie także w wersji specjalnej, wzbogaconej o wyjątkowo wydany komiks oraz specjalne kody zwiększające moc bohatera.

Korzystaj z ostatecznej wolności gromadzenia fantastycznych mocy i zdolności, które kształtują i określają świat wokoło. Poznaj wiele mocy zdobywanych podczas gry, rozgałęziających się w różnorodne warianty, zależne od decyzji. Bądź bohaterem umiłowanym przez tłumy lub obierz przeciwną drogę, sprawiając, by ludzie uciekali w panice na sam Twój widok Akcja gry toczy się w Empire City, które jest interaktywnym, organicznym, żyjącym miastem, gdzie Twoje czyny mają wpływ na mieszkańców i otoczenie.

inFamous pozwala rozwikłać rozwijającą się tajemnicę, doświadczyć sławy i/lub niesławy i walczyć z potężnymi, zapadającymi w pamięć łotrami, dając przy tym poczucie bycia współczesnym superbohaterem.

Do zobaczenia w Empire City,

Sony Computer Entertainment Polska

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: Infamous – premiera już dzisiaj!

Witam uprzejmie

Jaka jest poprawna pisownia tej gry:

- inFAMOUS

- inFamous

I czy ma jakieś znaczki w nazwie jak TM, R?

Czy ktoś, kto posiada ten tytuł, może sprawdzić i odpowiedzieć?

Byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 3 z 5 (1,449 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Infamous – premiera już dzisiaj!

czyli inFAMOUS
a co do ® i
wydaje mi się że napewno ma inaczej ktoś by mógł sobie zabrać nazwę i zarządać odszkodowania za poruszenie znaku towarowego... chyba o tym nie myślisz ;>
Share

Czy komuś jeszcze Ultima robi bajzel i psuje humor z wysyłką inFamous? Teoretycznie to gra korierem już powinna być u mnie dzisiaj, a jest jeszcze niewysłana (sic!)
Share
Member
Al_Mualm
Wiadomość 5 z 5 (1,415 Obejrzane)

Ja mam jedno małe pytanie.

Czy eta Uncharted 2 była dostępna z inFAMOUS też w UK czy tylko w USA????? 

Uncharted Center- Polskie Centrum Fanów

[url]www.ps3polska.pl[/url]
[url]www.uncharted.22wen.net[/url]
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum               Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.